Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgubilam sie

maz mnie zdradzil

Polecane posty

Gość ej zgubiłam się
dzielna dziewczyna :) tak trzymaj :)

Gość ej zgubiłam się
popatrzeć na barani wzrok męża - bezcenne :D:D:D:D

Gość zgubilam sie
to racja tego nie mozna opisac w jakis sposob jestem dumna mimo ze to dopiero poczatek

Gość ej zgubiłam się
:D:D:D

teraz tym bardziej mu sie nie daj- badz dzielna trzymam kciuki!!!!!!!!!!!! (...cos czuje ze jeszcze wroci na kolanach....)

Gość tujujrujr
moj byly maz tez tak sie bawil ze mna po 10 latach malzenstwa ,2 lata trwalo zanim powiedzialam dosyc! i gdy na drugi dzien lomp mial wrocic do domu spakowalam sie wzielam dzieci i dowidzenia')) kurwa zaluje ze nie widzialam jego miny!!

do zagubilam sie: przeczytalam cały watek, uwazam ze bardzo dobrze zrobilas, dziecku bedzie lepiej ze szczesliwa matka, niz w zakłamanej rodzinie. Poza tym jeszcze ulozysz sobie zycie. Ja tez przezylam zdrade, dowiedzialam sie w pazdzierniku ub. roku. Strasznei bolalo, wybaczylam, ale nei zapomnialam. Byla to jednorazowa przygoda. Bylam w o tyle lepszej sytuacji, ze nie jestesmy malzenstwem ani nie mamy dzieci, ale łacza nas inne sprawy. Planowalismy slub, i zalozenie rodziny, ale teraz mam duzo watpliwosci i tak szybko sie na to nie zdecyduje. Od tamtej pory jest slodki, grzeczny, az za bardzo czasami... W sumie to nie iwem jak dlugo to jeszcze potrwa, bo mam wrazenie ze coraz mniej mi na nim zalezy, ale to juz moj problem. Trzymaj się, podziwiam Cie ze tyle wytrzymałas, na pewno sobie poradzisz i bedziesz szczesliwa, znajdziesz kogos, kto Cie bedzie szanował :)

Gość aaa81
nie pozwól żeby zbyt szybko wrócił bo nadal nie będzie cie szanował jak ma wrócić i robić to samo to niech wcale nie wraca

do autorki - to dobrze, że zdobyłaś się na odwagę i przerwać sytuację, która cię niszczyła, mam tylko nadzieję, że wyrzucenie z domu męża nie będzie oznaczało wyrzucenia ojca z życia dziecka. powodzenia. do karolka, piewcy podwójnego życie - może w TWOIM przypadku jest to ok, wiem, że są pary, które pozwalają sobie na to by mąż/żona miewali przygody na boku, nawet takie znam. i spoko, niech sobie pozwalają, jeśli OBIE strony zgadzają się na to. u ciebie żona ma wieloletniego kochanka, ty masz wieloletnią kochankę, pasuje to wam, jest wam w takim układzie dobrze, no i gites. ale jeśli u jednej z nich powoduje to cierpienie, utratę wartości we własnych oczach, itp. nie ma możliwości żeby to się udało. więc jeśli facet "nie może się zdecydować", to żona ma pełne prawo mu "pomóc", ponieważ miłość do samego siebie jest ważniejsza niż miłość do drugiego człowieka.

Gość zgubilam sie
oczywiscie ze nigdy nie zabronie mu widywac dziecka tylko narazie poprosilam aby dal mi troche czasu a synus jest u dziadkow

Gość zgubilam sie
chyba zmienie nick na zaczynam zyc ?

Gość zaczynam zyc
a wiec zaczynam

Gość ej zgubiłam się
to ja też zmieniam nick na "ej zaczynam żyć" :)

Gość zaczynam zyc
a jaki mialas

Gość ej zaczynam żyć
no własnie "ej zgubiłam się" :)

Gość zaczynam zyc
a czemu ty sie zgubilas

Gość zaczynam zyc
aha dzieki

Gość masz sprawę
czy postarałaś się o dowody zdrady- będziesz mieć parę asów a poza tym , pamiętaj, niegdy ale to nigdy nie próbuj gada ć z kochanką- po prostu ona nie istnieje w rozwiązywaniu waszego problemu. Nigdy nie pytaj jej co i jak? bo wciągniesz się w inny syf..

Gość zaczynam zyc
nie dowodow nie mam bo jak ´tylko to co mi powiedzial ale ja nie chce sie w klotni rozstawac mamy dziecko i jestesmy dorosli . to dopiero drugi dzien gdy sie wyprowadzil ciezko powiedziec jak to sie dalej potoczy

Gość masz sprawę
nikt nie mówi o kłótni ale o atutach w razie ew. rozwodu..Ty nawet nie wiesz za kogo wyszłaś za mąż a co dopiero z kim będziesz się rozwodzić...

Gość zaczynam zyc
mysle ze tego nie zrobi juz teraz szuka rozmowy miedzy nami ale ja narazie nie chce

Gość zaczynam zyc
zuzia 23 dzieki ci bardzo mysle ze dam rade

zaczynam zyc - a sadzisz ze moglabys mu wybaczyc, chcialabys jeszcze z nim byc?

Gość ej zaczynam żyć
Urodzinowa stara dupa :D twój nick wymiata :D

Gość zaczynam zyc
na dzien dzisiejszy mysle ze chyba juz nie za duzo zepsol a mi tylko odwagi bylo brak

Gość zaczynam zyc
niech sobie wymiata

trzymam kciuki za Ciebie i za Twoja wytrwalosc, pamietaj, ze jestes silna, kazdy ma gorsze dni kiedy mysli ze juz nie wytrzyma ale pamietaj ze my kobiety jestesmy silne, zaslugujesz na lepszego mezczyzne i go znajedziesz, ja w to wierze...