Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

Gość idzcie wy w pizdu wredoty
no pewnie ze nie ma sie co zmuszac, ja jak do faceta nicnie czuje to tez nici z seksu, tzn moge ale zero przyjemnosci, nie wiem skad sie biorą takie kobiety co mają przyjemnosc z kazdym byle wsadził:O

Gość arol
bo z pustymi, bez zasad, preferujące wolne związki dziewczynami nie chcą się wiązać, bo takie dziewczyny nie lubią związków, wolą się bawić, być wolne, a faceci którzy chcą się wiązać, to wiążą się ze statecznymi dziewczynami

Gość Teraz on wie?
To udowodnione ... Przy brzydkich czują się bezpiecznie i nie muszą się wysilać ...

Gość dokldnieeeeeeeee
przy brzydkich nic nie musza .........

Gość rodzynek ;)
co za glupi temat Brzydule?? Przepraszam bardzo ale gdzie ona sa bo jak ide ulica to jakos nie widze albo to rzadkosc Pozatym jak mozna byc tak pustym czlowiekiem i wyobrazac sobie ze o powodzeniu zwiakzu wyborze zyciowego partnera czy sczesliwym malzenstwie decydje wyglad buhehehe Chyba same niedojrzale gowniary wyciagaja takie wnioski

A nie przyszło Wam do głowy że Wasi eks odstawiają taką demonstracje, bo chcą wam cos pokazać. No ja sie w sumie nie dziwię im, jak podczas trwania w związku wysłuchiwali tekstów "ale z tej Zośki/Baśki,/ Kaśki pasztet. 20 kg za dużo ubrania z wora, włosy nie ułozone" . Owszem to stereotyp że cechy "ładna" i "mądra" nie idą w parze. Owszem idą. Ale jest jeszcze jeden czynnik: nie ważne czy ładna czy brzydka ok 75-80% kobiet jest jadowita. Wiem bo mam na roku 29 bab i 4 rodzinków. Wiem z jaką radości ą komentują gdy jak ich koleżanki sa beznadziejne, brzydkie cos im się ni epowiedzie.

Gość Teraz on wie?
"Pozatym jak mozna byc tak pustym czlowiekiem i wyobrazac sobie ze o powodzeniu zwiakzu wyborze zyciowego partnera czy sczesliwym malzenstwie decydje wyglad buhehehe" ja się zastanawiam jak można być tak pustym żeby tego nie wiedzieć" Dokładnie też się zastanawiam, jak można tego nie wiedzieć? Przecież atrakcyjność partnera wpływa na całe nasze życie, nie wspomnę o dalszych pokoleniach ... Bo przecież urodę się dziedziczy ... a jest ona bardzo ważna ... A są jeszcze takie drobiazgi, jak np. "nobilitacja" w towarzystwie ... atrakcyjny partner podnosi naszą ocenę w towarzystwie, nawet w pracy ... Posiadając wysokiej klasy partnera nasze akcje rosną na rynku ... Kiedy mój facet zaczął się ze mną spotykać, laski zaczęły wariować na jego punkcie...

Gość Teraz on wie?
Czy jest tutaj ktoś kto chciałby mieć brzydkie dzieci? :D

Gość Samiec_alfa 100%
Ja wam powiem czemu piękności jesteście same.... Bo przeważnie waszym jedynym atutem jest uroda, brak wam podstaw wiedzy życiowej i nabytej, bo ładnemu zawsze łatwiej więc nie musi się wysilać żeby coś zdobyć. PO drugie oceniacie po wyglądzie wbrew pozorom jesteście większymi wzrokowcami niż mężczyźni. Mężczyźnie nie przeszkadza to czy dziewczyna jest wysoka czy niska.... ma być proporcjonalna! Natomiast u was wzrost jest kryterium nr 1. Potem do zdania dochodzi opinnia waszych psiapsiółek... czyli jeżeli facet się podoba WAM a nie spodobał się IM to już mogiła i gość jest spalony. Po 3 ukrywanie pod słowem "zaradność" materialnego podjeścia do mężczyzn i traktowania ich jako worek z pieniędzmi który za szparę ma zapewniać wam dostatek. A teraz powiem wam, że mam kobietę, ma swoje mankamenty jak i plusy, może nie jest boginią, nie jest powalająco piękna, troszkę grubsza itp. ale ma złote serce, potrafi się poświęcić, mogę z nią o wszystkim pogadać, dobrze się rucha itp. Długo szukałem porządnej dziewczyny przerabiałem rozwiedzione, samotne matki, singielki itp. i powiem wam że żadna oprócz urody nie miała nic wiecej do zaoferowania, a wymagania miały kosmiczne, których nie zamierzałem spełniać bo wydawały się absurdalne i smieszne... a na koniec trochę o mnie Mężczyzna 23 lata 174 cm wzrostu ciemny blondyn 70kg wagi Szczupły z wysportowaną sylwetką Zadbany, nie pijący, nie palący. No i żeby uciąć jakieś pseudo domysły, nie jestem prawiczkiem.

Gość brzydsze są łatwiejsze
milsze.Dlatego faceci wolą byś z sredniej jakości kobietą niż zabiegać o ładniejszą :)

Gość Tigi curl
Samiec_alfa 100% - nie jesteś samcem alfa, ani też 100% facetem ... Samiec alfa nie bierze tego, co mu los przyniesie, tylko sam wybiera ... I stosowane przez Ciebie stereotypy - piękna = głupia bardziej podsumowują Ciebie, niż kobiety ... Skoro spotykałeś tylko głupie znaczy się, że tylko takie były w Twoim zasięgu .... Tak samo, jak dla Twojej grubaski-ruchaczki są tylko tacy w zasięgu jak Ty! Proste!

Gość Tigi curl
Samiec_alfa 100% - sam fakt, że ta wymagana zaradność u faceta jest Ci taką solą w oku, od razu zdradza, że do zaradnych nie należysz ... A wybieranie zaradnego ma przecież podstawy, choćby ze względu na potomstwo ... Każda samica martwi się o swoje młode i chce aby miało wszystko niezbędne do rozwoju, ale też aby miało dobry materiał genetyczny (aby samo też było zaradne)... Gorzej jeśli kobietę kompletnie nie interesuje przyszłość ... bo to oznacza, że nie posiada ani instynktu macierzyńskiego, ani nie potrafi myśleć (pomijam myślenie ci...) Widocznie liczy się dla niej tylko ruchanie i żarcie! Jeśli dla Ciebie to taki plus to gratuluję inteligencji ... Nie wiesz zapewne, że w facecie najseksowniejszy jest mózg ... Dlatego grubaska tylko na Ciebie poleciała ...

Gość niezadufana
hihi a ja jestem ładna, ale przez to że nie mam szczęścia w miłości i notorycznie jestem olewana a co za tym idzie sama, straciłam pewnośc siebie i jestem zakompleksiona na maksa - wcale nie zadufana w sobie

Gość caterinaaaa
post pwyżej -TRUE, TRUE.

Gość Tigi curl
"Długo szukałem porządnej dziewczyny przerabiałem rozwiedzione, samotne matki, singielki itp." Jeśli mając tylko 23 lata przerobiłeś już rozwiedzione i samotne matki ... to ewidentnie tylko dla takich byłeś atrakcją ... Chyba wg chęci do ruchania wybierałeś... Rozwiedzione w tym wieku, to z pewnością niedojrzałe, niedorozwinięte emocjonalnie dzieci bawiące się w dom ... a samotne matki w tak młodym wieku, to też najczęściej dające każdemu i nie myślące o przyszłości, czego efektem są nieplanowane dzieci ...

Gość urwanie glowy
Puste z was lale buhehe bo wyglad jest bardzo wazny ale sie usmialam nobilitacja w towarzystwie uznanie kolezanke z pracy buhehehe dziedziczenie urody chyba z was straszne smarkule ... ta bo maz jest przystojny to na pewno dojrzale sie zahcowa w trudnej sytacji na pewno gowniary bedziecie mogly na niego liczyc Uroda meza sprawi ze bedzie pracowity lojalny i wierny nie bedziecie musialy same zapieprzac w domu bo wam pomoze Dla mnie to sa wyznaczniki udanego malzenstwa a nie to ze jakas baba z mojej pracy mi faceta zazdrosci jak facet oprocz buzinki nic wiecje nie ma A potem lataja takie glupie baby do poradni i becze ze maz bije wyzywa albo nie zjamuje sie dziecmi ... no coz patrzylas na wyglad to bylo najwazniejsze to teraz masz glupia babo I z tej atrakcyjnosci gowno wam zostanie jak maz ulegnie wypadkowi albo wylysieje posiwieje przytyje czy skora mu sie pomarszczy Nie dziwie sie facetom ze czesto zle mowia o kobietach po tym co tu przeczytalam tez chyba zmienie pglad na ten temat Wstyd mi za kobiety !!

Gość caterinaaaa
to znaczy ten tigi crue.

Gość do Tigi curl
Racja

Gość caterinaaaa
nikt tu nie psize że atrakcyjan u faceta jest ładna buźka... tak nigdy nie było. atrakcyjne jest jak facet jest zaradny, silny i ewentualnie dobrze zbudowany. to jest ta "atrakcyjność"

Gość niezadufana
Tigi Curl całkowita racja! :D

Gość gupe pytanie
brzydule wybieraja zeby im gotowaly dziecmi sie zajmowały a z ładnymi dziewczynami sie zabawiaja

Gość Tigi curl
urwanie glowy - sama jesteś gówniarą ... skoro myślisz, że skoro jest uroda, to nie może być całej reszty ... Znam inteligentnych na wysokich stanowiskach, bardzo przystojnych i cudownych facetów .... w dodatku wiernych ... Jeśli wydaje Ci się, że tylko brzydal może być wierny, czy odpowiedzialny to bardzo współczuje "inteligencji"... Znam brzydali, którzy wracając do domu z pracy fizycznej (zarabiając 1000 zł)... zatrzymują się w lesie na usługi seksualne ... a potem wracają do żonki, która się dziwi, że ten tysiąc tak szybko się rozszedł ... Ale cóż chociaż miłość kwitnie ... :D i nie martwi się, że ją zdradzi, bo która poleci na takiego brzydala? Śmieszne! :O

Gość Tigi curl
A już twierdząc, że geny są bez znaczenia to jest chyba nie do skomentowania! Uroda jest ważna i już od dawna przestali nad tym dyskutować i udawać, że jest bez znaczenia... Nie bez powodu chirurgia plastyczna, kosmetyka, stomatologia, fitnessy, farmakologia, dietetyka, moda itd. przynosi ogromne pieniądze ludziom zajmującym się tym ... Jest to ogromny biznes! Możesz sobie wmawiać, że jadąc maluchem robisz to samo wrażenie, jak jadąc mercedesem ... To jest tak samo, jakby pojawić się z maszkarą u boku, albo z boginią ... Taka sama reakcja! Albo będą Ci współczuć, albo zazdrościć i podziwiać ...

Gość urwanie glowy
Po 1 lubie maluchy wole to od jakiejs "wypasionej bryki" i mam gdziec co ludzie o mnie mowia i czy mi zazdroszcza czy wspolczuja mam wlasne poczucie wartosic zyje dla siebie i nie interesuje mnie zdanie osob postronnych Po 2 nie uroda jest wazna przy dziedziczeniu a stan zdrowia choroby dziedziczne wiec zastanow sie o czym piszesz

Gość urwanie glowy
Trzeba miec naprawde niskie mniemanie o sobie zeby podbudowywac sie przystojnym facetem i tym ze inne kobiety na niego leca

Gość Tigi curl
urwanie glowy- ok jesteś odmieńcem .. Ale ogólnie człowiek to zwierzę stadne i żyje z nimi w symbiozie ... Także emocjonalnej ... I nie chodzi o podbudowanie się tylko ... Tylko po co mam brać brzydkiego, skoro stać mnie na ładnego? Nie podobał Ci się przykład z autem, to dam inny przykład ... Czy mając do wyboru jabłka poobijane i pokaleczone oraz piękne i zdrowe stwierdzisz, że wszystko Ci jedno? Okłamuj się dalej!

Gość Bezskutecznie poszukująca
[zgłoś do usunięcia] Denn Co z tego mam zainteresowania,mam w głowie poukładane,wygląd też jest moją dobrą stroną.Nie mogę żyć bez sportu i bez muzyki i widzę,że wcale nie będę musiał.Zawsze znajdę na to czas,bo nie chodzę na randki.Nie ma z kim,a panny z dyskotek jakoś mnie nie kręcą. Denn, a gdzie można znaleźć takich mężczyzn, jak Ty, bo dokładnie takiego szukam od lat i ani widu, ani słychu. :-(

Gość urwanie glowy
Tigi curl Wiesz to zalezy do czego ma mi sluzyc to jalbko Jak do ciasta albo na kompot wezne te poobijane po nizszej cenie a jak do zjedzenia wezne te ladne Z facetem tak samo jak ma byc partrenem na zycie bede miala w nosie jak wyglada zwroce uwage na co inneog wazniejszegi ale jak bede pusta lala ktora chce sie pokazac to bede przebierela w przystojnych Meza mam przystojnego chociaz jak go poznalam inny typ facet mi sie podobal i nawet nie zauwazalam ze on akurat jest przystojny Jestem szczeliwa w malzenstwie wlasnie dlatego ze zwiazalaym sie z nim po tym jak go dobrze poznalam i wiedzialam jako jest a nie patrzac na to jak wyglada. Bo sa sytacje ze mozna spotkac fantastycznego faceta ale z urody nam sie nie podoba i co nalezy zrezygnowac ze szczescia i udaneog malzenstwa z milosci do kogos bo kolezanki po slubie nie beda mi zazdroscily??

Gość Tigi curl
"Po 2 nie uroda jest wazna przy dziedziczeniu a stan zdrowia choroby dziedziczne wiec zastanow sie o czym piszesz" Taaa ... uroda jest bez znaczenia ... :O Okłamuj się dalej!