Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna ciekawskiia

skoro faceci wola ladne dziewczyny to czemu wybieraja te brzydule?

Polecane posty

\'\'to nie jest reguła .....czasami jest tak ze do tych ładnych boimy sie podchodzic bo myslimy ze zajeta,ze ma na bank faceta,bo to moze nie ta klasa.....a z reguły okazuje sie ze ona samotna jak palec.....tylko jeszcze jest taka sprawa ze ta brzydula dla jednego moze sie okazac faktycznie nieatrakcyjna a dla innego bedzie najpiekniejszym kwiatem pod słoncem\'\' Chcialabym nawiazac do powyzszej wypowiedzi. Kilka tygodni temu bylam w barze/klubie z kumpela. Siedzialysmy na uboczu ale dobrze widoczne. Widzialysmy, ze faceci gapia sie na nas jak przyslowiowy \'\'pies na kosc\'\', ale....zaden do nas nie podszedl. Dopiero pod koniec wieczoru moja kolezanka zaczela z kims rozmawiac, on byl z grupa kolegow, i powiedzial, ze bali sie do nas podejsc bo wygladamy na takie co sa nie do zdobycia albo maja chlopakow. Slyszalam podobne opinie wiele razy. Widzialam tez pary typu on przystojny a ona delikatnie mowiac taka sobie, ale najwyrazniej fajna z niej babka skoro on z nia jest. Nie mozna generalizowac i podac stwierdzenie jak w tytule tematu. Mysle, ze faceci po prostu wybieraja takie kobiety, z ktorymi czuja sie komfortowo i szczesliwie:)

Gość ike to jakaś wariatka
oraz podobnie jak powyżej,,skąd założenie, że fakt, że złapałaś faceta i nawet jest z tobą czyni cię w jakiś sposób szczególnie atrakcyjną???:D:D:D:Dnie bądzże śmieszna dziewczyno.

jak to skąd a który inny facet- nie trzymany przez żone- robiłby z nią skarpety na drutach?

Gość allusia
i nie pomaga , ty naprawdę potrzebujesz dziewczyny z charakterem za moich czasów mówiło się "do tańca i do różańca" teraz jak to określacie do łóżka i do życia, rzeczywiście coś w tym jest że te średniej klasy mają wzięcie, bo muszą się bardziej starać, nic nie było im dane od boga, o wszystko muszą same walczyć więc charakteru im nie brak, ale jak takiej staniesz na odcisk to odpłacić się też umie.

Gość nie brzydka
Ike, jesteś piękną kobietą, szczęśliwą mężatką, matką trójki (??) dzieci, spełnioną, zadowoloną ze swojego wspaniałego życia. Niczego więcej ci w życiu nie trzeba. Masz już wszystko i wszystko osiągnęłaś co jest normalnemu człowiekowi do szczęścia potrzebne. Po co dyskutować ze sfrustrowanymi brzydulami na idiotycznym forum? Zdjęcia nie będę wklejać, bo nie jestem ekshibicjonistką.

\"no następny mądry....ja jestem mężatką. ale nie obrzucam inwektywami wolnych kobiet\" czyli zgodnie z teza postawiona w temacie, jestes brzydka :D i juz wiemy skad pomaranczki wyciagely teorie o swojej urodzie :D stosuja prosta analogie jestem singielką ==> jestem postrachem mezatek ==> jestes piekna :D:D

moja pierwsza wypowiedź teraz w temacie znam masę facetów mających sexowne piękne żony, niejedną w duchu na taki widok aż ssie a na glos i tak powie , że pewnie owa żona : jest głupia, miała powiekszane piersi, jest ładna tylko z pozoru pewnie pod makijażem straszy itd kobieca zawiść nie zna granic jak to miło, że potwierdzacie moją teorię :)

nie brzydka- to proste- to jest lepsze niż "moda na sukces" !!:D

Gość greckie wesele
komiczne, do jasnej cholery, jak Ty ostatnio nudzisz:P dziwię się, że babki, które produkują się w tym temacie, jeszcze mają siły witalne, żeby cokolwiek odpisywać na Twoje niedorzeczne posty:O

czyli zgodnie z teza postawiona w temacie, jestes brzydka w dupie mam tezy w temacie i inne bzdurne tezy tu stawiane:D szczególnie przez ciebie i twoją poplecznicę-boską ike:D

Gość nie brzydka
Jeśli widzę na ulicy naprawdę piękną kobietę, to mówię, że jest piękna. I nie wnikam w to co sobie poprawiła. Chyba każda kobieta chciałaby sobie coś w wyglądzie poprawić. Nie uważam się za piękność, ale wiem, że są ode mnie brzydsze. Są też dużo piękniejsze. Denerwuje mnie stawianie tezy, "skoro jesteś sama to na pewno jesteś brzydka". Co ciekawe mówią to kobiety, które same urodą nie mogą się poszczycić.

Gość ex dziewczyna exa
empresse orchid, a jak wygladałyście z kumpelą przy tym stoliku??? faceci czytają z wyglądu i zachowania kobiety czy jest przysiadalna czy nie. Buty na płaskim obcasie, zaczesane włosy (nie rozpuszczone) , niewidoczny makijaż, skupienie na rozmówczyni bez rozglądania sie na boki lokalu itd.itd. to sygnały odbierane jako "jestem zajeta, nie przeszkadzać"

\"Po co dyskutować ze sfrustrowanymi brzydulami na idiotycznym forum?\" pisałem Ci to juz kobietko o mózgu płaskim jak powierzchnia lotniska im. JFK... bo głupota jest śmieszna :D po prostu ludzi bawi czytanie tych waszych teorii - jak np tej, ktora stala sie podstawa tego tematu :)

czyli zgodnie z teza postawiona w temacie, jestes brzydka w dupie mam tezy w temacie i inne bzdurne tezy tu stawiane szczególnie przez ciebie i twoją poplecznicę-boską ike właśnie komiczne- jesteś brzydka !

Jeśli widzę na ulicy naprawdę piękną kobietę, to mówię, że jest piękna. już widzę jak pomykasz po ulicach i każdej kobiecie pięknej mówisz że jest piękna- ach- sorry- pewnie takiej jeszcze nie spotkałaś a dopiero zamierzasz- to dobry temat na twoją kolejną sesje- przemyśl to- bo przepraszam cię pieprzysz jak potłuczona

Gość nie brzydka
Empress orchid ma rację. Często tak jest, że facet po prostu boi się podejść do laski, bo to nie jego półka. Bardzo duzo facetów udaje macho, ale tak naprawdę ma straszne kompleksy. Poza tym, cały czas pokutuje w społeczeństwie, ze jak ładna, to głupia, albo łatwa. Wystarczy poczytać co wypisują na kafeterii niektórzy.

Gość nie brzydka
Ike, nie powiedziałam, że PODCHODZĘ I MÓWIĘ JEJ WPROST. Jeśli widzę na ulicy dziewczynę piękną to jestem skłonna przyznać że jest piękna. Idę np. z koleżanką i mówię "popatrz jaka super laska idzie".

Gość baby to chamidła
Odpierdolcie sie od Ike. Kurwa wszystkie jesteście piękne i same.Oczywiście to wina łatwych panienek które na siłe zabierają wam facetów.Jesteście żenujące.

to jestem skłonna przyznać że jest piękna lepiej brzmi to jestem zmuszona w głębi ducha przyznać , że jest piękna ;)

to która tu ładna spędza samotnie wakacje?:D:D:D niech się przyzna :D

baby to chamidła a niech pisza:) muszą gdzieś wyładować swoje frustracje- a najlepiej zrobić to na szczęśliwej mężatce:) a mi to i tak wisi- bo ja ani wakacji, ani wieczorów nie spędzam samotnie i nie muszę zakładać setek topików i pytać :dlaczego??

\"empresse orchid, a jak wygladałyście z kumpelą przy tym stoliku??? faceci czytają z wyglądu i zachowania kobiety czy jest przysiadalna czy nie\" jak to dobrze, za są inteligentne kobiety, jak np autorka tych slow... mezyczyzni sie nie boja... po prostu nie chca sobie tyłka zawracac nadetymi panienkami... ktore naczytaly sie bajek, jak to one beda fochy stroic i robic łaske, a fect bedzie za nimi latal i je zdobywal... Facet mysli logicznie, czyli odmiennie niz wiekszosc kobiet... Widzi kobiete z fochem na twarzy, zlewajaca jego sygnały, niezainteresowana otoczeniem, to idzie do takiej, ktora daje sygnaly odwrotne...

Gość nie brzydka
Ike wybacz, ale ja do ciebie nic nie miałam, dopóki nie zasugerowałaś, ze wszystkie musimy być brzydkie i dlatego nas nikt nie chce. To nie my się do ciebie przyczepiliśmy i nie my się na tobie wyładowujemy, tylko ty na nas. Zupełnie nie wiem dlaczego, skoro uważasz się za piękną i atrakcyjną i ktoś cię chciał. Baby to chamidła, może ty jesteś łatwa i tak cię to boli. Nikt nie powiedział, ze to przez łatwe kobiety jesteśmy same.

"baby to chamidła a niech pisza muszą gdzieś wyładować swoje frustracje- a najlepiej zrobić to na szczęśliwej mężatce a mi to i tak wisi- bo ja ani wakacji, ani wieczorów nie spędzam samotnie i nie muszę zakładać setek topików i pytać :dlaczego?? z ciebie to jest dopiero chamidło, przeciez nie pierwszy raz cię czytam.....jaki jad wylewasz np na ot←łe kobiety, jakie ty frustracje wtedy wyładowujesz??? nie musisz zakałdać topików, ale pisac na nich od rana do nocy kalumnie to musisz, prawda?po co??:D:D:D żenująca. wybitnie żenująca osoba.

nie brzydka- wybacz - ale skor tej pięknej i mądrej ktoś nie chce to chyba jasnym jest że jest albo niepiękna albo mądra inaczej- nie znam żadnego uzasadnienia- no chyba ze dziewczyna nie wychodzi z domu

Gość nie brzydka
Komiczne, A dlaczego uważasz, ze były nadęte? Czytałam już wiele twoich wypowiedzi o kobietach na różnych topikach i ciągle powtarzasz jak mantrę, że te atrakcyjne są nadęte. Widac, że masz problem z kobietami. Boisz się atrakcyjnych lasek i sam nie możesz ich mieć, więc tłumaczysz sobie, ze są nadęte.Tak sobie to tłumacz, jeśli tak ci to pomaga.

nigdy nie wylewam jadu jesli chodzi o kobiety przy kości- moja siostra jest przy kości a jak którąś boli, jak piszę, że tyje się od przejadania........widać bierze to do siebie- to skończ pomarańczo tyle żreć i nie miej pretensji , że ktoś proponuje ci zmianę diety

Gość nie brzydka
Ike, ty jesteś brzydka, a jednak ktoś cię chciał. Słyszysz ten huk za oknem? Twoja teza właśnie upadła.

Gość kiedy czytam takie tematy jak
ten, to wstyd mi, ze jestem kobietą. Grupa skrzywdzonych przez cały świat singielek, ociemniałych z powodu własnej pychy nie dostrzega swoich oczywistych wad. Jeden mądry facet pojawił sie i chciał im coś doradzić (w złośliwy sposób, ale jednak) to naskoczyły na niego jak harpie. Teraz przerzuciły sie na mężatke, bo też im to nie w smak. Żałosne

nie brzydka- czytałaś wypowiedź komicznego- pewnie że jestem brzydka- bo jestem mężatką :)