Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarekkMarekkk

Co robić?naciska mnie na ślub kobieta a ja mówiłem NIe od samego początku

Polecane posty

Nie wiem, dla mnie to wszystko jest dziwne. Obydwoje jestescie dziwni. Ona jest dziwna, bo slyszac, ze jej \"facet\" jej nie kocha, dalej nim jest, a nawet wydaje jej sie, że bedzie z tego slub, a ty jestes dziwny, bo cie taki stan rzeczy satysfakcjonuje. Jedna z poprzedniczek ma racje - rajcuje cie, ze jestes dla niej Bogiem i dlatego nie chcesz sie z nia rozstać. Bo prawdopodobnie zdajesz sobie sprawę, że następna taka naiwna sie już może nie trafić

Gość uchacha
betoniarka - dzięki, że się ze mną zgodziłaś. Pewnie, że go rajcuje, że jest tym najlepszym i nie do zastąpienia. Do pań, którego go tu bronią. Macie rację, że z dziewczyną coś jest nie tak i to ona powinna dać sobie spokój. Jednak zastanówcie się nad jednym. Postawcie się w sytuacji Marka. Jesteście z kimś, jest fajnie, mówicie jasno, że nie chcecie małżeństwa itd. tylko układu koleżeńskiego. Po jakimś czasie ta druga osoba zaczyna nalegać na ślub, robi sceny, szlocha, mówi, że kocha, nie wyobraża sobie życia bez Ciebie. Co robicie? Bo ja chociażby dla własnego, świętego spokoju zostawiłabym taką osobę. Nie mówiąc już o tym, że jak ją lubi i widzi jak cierpi mógłby ukrócić te cierpienia. Często panowie mają problem jak zerwać i najczęściej czekają aż sytuacja sama się rozwiąże. No cóż, można czekać, ale za jaką cenę? Marek pytasz się co zrobić. Znam wiele przypadków, kiedy to panowie czekali na decyzję tej drugiej strony i się nie doczekali, więc nie wiem czy taka postawa jest najlepsza. Wybitnym przypadkiem był chłopak mojej przyjaciółki, czekał, był oschły, ale nic nie skutkowało. W końcu zaczął się żalić wszystkim na około szukając wsparcia i zrozumienia. Wszystkie jej koleżanki itp były poinformowane, że on nie widzi przyszłości tego związku, że nie widzi jej w roli przyszłej matki swoich dzieci. W końcu koleżanki nie wytrzymały i jej powiedziały, ona dalej klapki na oczy, ale uzyskała pomoc i przy masowym wsparciu odciągnięto ją od niego. Bagno jakich mało, ale facet pozbył się niewdzięcznej roli, to nie on był chamski. Przy Twoim charakterze może zastosujesz tą opcje? Powiedz o tym jej rodzinie, przyjaciółkom itp. Ktoś Cię wyręczy i jej pomoże.

Gość anka_987
a tak z ciekawosci zapytam..., co musi miec kobieta w ktorej sie zakochasz i bedziesz chcial z nia wziac slub, a czego nie ma ta kobieta, z ktora aktualnie jestes? czy w mezczyznie da sie rozbudzic uczucie tylko i wylacznie olewajac go inie gęgając o slubie?:>

Gość marku marku jesteś
z nią nadal??????