Gość odrazajace babsko ktore Napisano Czerwiec 1, 2009 dodam, ze chodzi mi wylacznie o sama jej ohydna gebe, to, na kogo ona bedzie glosowac, zwisa mi kompletnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fisiel Napisano Czerwiec 1, 2009 http://www.reklamania.pl/reklamania/1,86558,5746923,Fisiel___najbardziej_wstrzasajaca_reklama_2008_roku.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kama47 Napisano Czerwiec 2, 2009 a reklama jedwabnego lakieru Taft? i to TADAAAM! no blagam co za dubbing? wkurza mnie okropnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niett Napisano Czerwiec 2, 2009 taaaaaaaa reklama PiS'u "Premier ciągle gra w piłkę" co za debilizm;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wałczaneczka 87 Napisano Czerwiec 3, 2009 mnie najbardziej wkurwia: 1. Żanetka Leta 2. lubie żabke a nawet kocham 3. Tina 4. Jogobella 5. Chcę kupe u Tomka 6. Basia i jeszcze pare ale te najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tysiąc wież Napisano Czerwiec 5, 2009 Reklama Perwolla z obleśnym kalnerem czy kim tam on jest i dwoma babami (brunetką w czerwonej kiecce i blondynką ubraną na żółto). Oblech zachwyca się ubraniami zamiat babami (pewnie gej), na koniec dowala blondynie ,,komplementem", kiedy ona pyta co jest niesamowite ona czy Perwoll, a facet mówi, że Perwoll :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a z tym pierdzącymw górach Napisano Czerwiec 5, 2009 facetem - chyba play? Obrzydlistwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o.jaaa Napisano Czerwiec 6, 2009 nie, to reklama 36i6. szczerze mówiąć to nie wiem o co w niej chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 W tej reklamie 36i6 chodzi o to, że facet pierdnął w górach i zleciała lawina. No i ktośtam mówi, że nie powinien za to dostać nagrody, ale w 36i6 dostanie. Jakieśtam smsy czy coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zel durex z aria operowa Napisano Czerwiec 6, 2009 i te babska oblesne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o.jaaa Napisano Czerwiec 7, 2009 dzięki Yorkie za wytłumaczenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 Mnie bardzo wkurza ta nowa reklama coca-coli z tymi futrzakami czy czymś co śpiewają... A jest taka nowa reklama heyah z tym pieskiem i kotkiem \"no to sru\". JA TO KOCHAM!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooo tak te stwory w reklamie Napisano Czerwiec 8, 2009 coca coli, co piskają na tych trąbkach czy czymś innym - co to w ogole za mutanty?:O Przypomina mi sie od razu film o Gremlinach :D, albo taki serowaty horrorek z lat 80-tych pt. Ghoulies, tam tez takie cudaki pocinały :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EFCE Napisano Czerwiec 8, 2009 WKURWIA MNIE NIEMIŁOSIERNIE REKLAMA "WODY KUBUSIOWEJ"!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurwakurwa Napisano Czerwiec 8, 2009 "szerloku, mogę spróbować szera?" - jak jeszcze raz zobaczę głupi uśmiech tego blond przydupasa to nie ręczę za siebie. i netia mnie wkurwia, z kotem, różczką i adamczykiem, chyba miało być śmiesznie, wyszło żałośnie. za to reklama heyah z kotem a'la kot simona to mistrzostwo, za pierwszym razem słysząc "a do play drożej" popłakałam się ze śmiechu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość breatheeeeeeeeee Napisano Czerwiec 8, 2009 Kurde,strasznie żałuję,że jeszcze nie widziałam tej reklamy Heyah. Gdzie w necie mogę ją zobaczyć,bo rzadko oglądam tv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skok ciśnienia Napisano Czerwiec 8, 2009 [zgłoś do usunięcia] breatheeeeeeeeee Kurde,strasznie żałuję,że jeszcze nie widziałam tej reklamy Heyah. Gdzie w necie mogę ją zobaczyć,bo rzadko oglądam tv? http://www.youtube.com/watch?v=vqAErmrPw6s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość breatheeeeeeeeee Napisano Czerwiec 8, 2009 Haha,dzięki.Super reklama :D Kochany kotek,udusiłabym go z miłości :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 w reklamie heyah rozwala mnie " a do play drożej" na końcu :D *monte z tymi małymi pedałkami :o * mała rozpieszczona dziewczynka i jej ojciec biorący pożyczkę na misia :o * szczęśliwe do wyrzygania rodzinki podniecające się obiadem z torebki/słoika - wszystkie winiary,amino knory... *sos do sałatek i ta irytująca blondynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ad888888 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 A mnie wkurza reklama tego faceta i jego \"psi psi\" Schaumy (czy jak się to tam pisze) że \"to dlatego wszyscy faceci ustawiają się do ciebie\" I rodzinki co im białe rękawiczki łażą po stole i wsypują konserwanty a na koniec ten sztuczny uśmiech i \"nasz wybór to zbyszko trzy cytryny naturalny smak i orzeźwienie\" GRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Innesia 26 Napisano Czerwiec 8, 2009 Guma do żucia jakaś gdzie facet w pralni się całuje z dziewczyną i ona zaczyna wirować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_czorcica 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 sensodyne i kukulska :/:/:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocyk 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Znam pana z tej sławnej reklamy \"psi psi\"(jak widac nazwa produktu nikomu nie utkwiła w pamięci :P),jak byłam mała kupował mi prezenty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamil560 Napisano Czerwiec 9, 2009 a jego cóka chodziła do mojej szkoły!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamil560 Napisano Czerwiec 9, 2009 *córka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak słyszę Napisano Czerwiec 9, 2009 durnowatą piosenkę z żabki to upewniam się w przekonaniu że w życiu nie wejdę do tego sklepu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Taaa... Ta cool ziomowa elo lol joł reklama kubusia też mnie wkurza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośććć Napisano Czerwiec 10, 2009 a my co - a my joł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluebird 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 a mnie najbaaardziej wqrvia, ta reklama banku z tą pieprzona skrzecząca papugą odmieniającą przez osoby \"oszczędzać\", aaaaaa!!! jak to widze to mam ochote rozpirzyć telewizor młotkiem. jeszcze bardziej irytująca od \"psi psi\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biorą mnie mdłości Napisano Czerwiec 10, 2009 gdy oglądam reklamę mleka Bebico dla dzieci, tę z chichoczącymi dzieciakami, wkurzają mnie na maksa gdy widzę tę reklamę utwierdzam się w przekonaniu że nie chcę mieć własnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach