fioletowy widelec 1 Napisano Październik 20, 2009 a mnie "jasne jak słoń" się podoba :D najgorsze od kilku tygodni: -POLBANK- "powiększamy świnkę, bo nasze pieniadze rosna" :O i cała rodzina lepi wielką mega maciorę skarbonke (ciekawa jestem z czego) :O - Danone i pasażerowie z górnego i dolnego pokładu - jakiś Kubuś School i tekst mamusi: "Michał, ile ty masz na glowie!" - Actimel i ich pseudo rymy (jak była o brzuchach to jeszcze mogłam znieść. ale teraz są brzuszki :O ) - Polsat "Dobrze nam razem" w każdym wydaniu- a mi jak to słyszę wręcz przeciwnie, niedobrze - Netia i to Kotowe "Adin, Dwa, Tri, Cietyrje" (no nie wiem czemu, ale aż mnie trzepie jak to widzę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ppl Napisano Październik 20, 2009 najlepsze reklamy to miała heyah z wajchą, zajebiste były :D a wkurwiających reklam nie dopiszę, bo wszystkie zostały już wpisane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gevaar 0 Napisano Październik 20, 2009 fioletowy widlecu, dokladnie wszystko co wymienilas mnie drazni w TV!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gevaar 0 Napisano Październik 20, 2009 Regina Sektor ma fajne kawałki, np Fidelity :). Two Birds tez niezłe. Dobrze, że TVN wybrał właśnie jej kawałek do swojej ramówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 20, 2009 jedyna reklama z pomysłem, jaka się pojawia i mnie nie drażni to reklama ramówki TVN (teraz w wersji ubranych na biało). Już pomijam fakt, że to samo zaczęło powtarzać TVP :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mnie niemożebnie drażni Napisano Październik 20, 2009 ten daremny koleś z reklamy Pepsi :O. No nie mogę, jak go widzę, to mnie coś bierze . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MMMoooNNNiiiQQQuuuEEE Napisano Październik 21, 2009 A mnie naxymalnie wqrw.ia radiowa reklama "Piotr i Paweł" Ta co ciągle gadają `przyjemnie, przyjemnie`. Ale na końcu jak ten facet robi z siebie pajaca i pie.rdoli jak idiota "przyjemnie, przyjemnie, przyjemnie" to mam ochotę zwymotować. :[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voice Napisano Październik 21, 2009 nadziany kostek mnie wkurza:( rodzynki to u kuzynki itd ehh;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lalitha Napisano Październik 21, 2009 może podłajestem ale mnie w...wia niemożebnie skądinąd szlachetna akcja TVN pomóz czy coś tam i jakiś dzieciak mówi - Kasjan, Oliwka... jeszcze Jok temu nie chodziła... i I dobJo powJaca... KasJan? a może Kasran? k.mać..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rayman 0 Napisano Październik 21, 2009 Jak dziś rano usłyszałem to "przyjemnie,przyjemnie" w radiu,to miałem ochotę wyrzucić je przez okno :/ (samochodu ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaga wredna ale ładna 0 Napisano Październik 21, 2009 zdecydowanie- "pogrzeb pryszcza" :O:O i znów leci w telewizji - STODAL :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwalona 0 Napisano Październik 21, 2009 Nie mogę patrzeć na tą głupią reklamę alpen gold-kostek w pociągu:/jest strasznie żenująca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wpsomniane wyżej psipsi Napisano Październik 21, 2009 oraz wszelkie reklamy z kupą w roli głównej... Niedługo i krew menstruacyjną będą pokazywać i biegunkę...i hemoroidy. Reklama wedla z psami też mnie denerwuje, bo mam wrażenie że ta czekolada jest dla psów... I tak naprawdę mało która reklama mnie nie wkurza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwalona 0 Napisano Październik 21, 2009 No właśnie...głupia reklama wedla...co ma wspólnego pies i samochód oraz piosenka" Motylem jestem" z czekoladą?Masakra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Październik 21, 2009 Lalitha - ja w tej reklamie zrozumiałam "Kafjan". W radiu leci jakaś reklama valerinu z taką dupną piosenką... W piosence śpiewają "nie denerwuj się". JAK SIĘ MAM KURDE NIE DENERWOWAĆ PRZY TYM GÓWNIE????? Aa mam małą prośbę. Przetłumazcie mi "Kafjana" na język ludzki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poziomka123 0 Napisano Październik 24, 2009 zdecydowanie pan pikus i turbodymomen - szlag mnie trafia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poziomka123 0 Napisano Październik 24, 2009 za to lubię - dobjo powraca no i cyfre plus - to jasne jak słoń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzhfgtj t ruj yj u Napisano Październik 24, 2009 Ni znosze reklamy Tortexu - piękny, gęsty czerwony a w realu woda zabarwiona na czerwono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmmmmmmmmmm Napisano Październik 24, 2009 Mnie denerwowała reklama barszczu, jak facet miał umorusaną nim całą twarz tak obleśnie...bllleh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie moge strawic maniery Napisano Październik 24, 2009 z jaka swoja kwestie recytuje baba z reklamy soku Hortex Zlote Jablka. Gada to z jakims przydechem i przezywa, jakby reklamowala co najmniej zegarki Rolex. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Październik 24, 2009 Ta pieluch, w której baba mówi coś o wchłanianiu rzadkiej kupki dziecięcia i Żanet Kaleta, to oczywiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja piertolę Napisano Październik 24, 2009 nowa reklama mcdonalds. kurwa, ten koleś i ta baba z ryjem jakby jej miał w szwach przez uśmiech pęknąć mnie wykończą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość njnjnjnj Napisano Październik 24, 2009 wszystkie ze szczesliwmi rodzinkami wpierdalajacymi obiad.najczesciej z papierka...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dadada... Napisano Październik 25, 2009 wszystkie reklamy z udziałem dzieci, te ich umorusane dzioby, niedobrze mi się robi od tego widoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ta zielona Napisano Październik 25, 2009 a ja lubie reklame wedla z tymi psami. zawsze sie smieje jak ja widze. ale fakt z czekolada to ona ma niewiele wspolnego :D chyba chodziło im o przyjemnosc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yorkie 0 Napisano Październik 25, 2009 Tak, im chodziło o przyjemność bo jak wiadomo pieski lubią wystawiać pyski za okno i im tak fajnie wiatr wieje... Uwielbiam taki widok :) A szczególnie z tej reklamy king charles spanielka co mu tak śmiesznie pyszczek podwiewa ;P Mi się nawet podoba to "i dobjo powjaca" (ten chłopczyk co to mówi jest taki słodziutki...), ale nie mogę znieść KAFJANA!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dasdd Napisano Październik 26, 2009 a ja to sie boje troche tego chlopca :/ taka laleczka "czaki" z niego, przelaczam jak to widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpracyniemakolaczy Napisano Październik 26, 2009 Hepatil, wszelkiej maści podpaski i maści na hemoriody ------------------------------- zagłosuj na mnie - może dzięki Tobie otrzymam pracę http://tnij.org/eo75 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mumi 0 Napisano Październik 28, 2009 uwielbiam reklamę mbanku z babciami & turbodymomen zawstydził Madzię..boli go ząb szóstka: au w/w reklama nadaje się wyłącznie do radia, jak widze te jego różowe gacie to mnie krew zalewa nie cierpię reszty reklam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mudada Napisano Październik 29, 2009 je obiad! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach