Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka 8989

jestem zszokowana ceną usług fryzjerskich

Polecane posty

gdzie ty mieszkasz, ze u Ciebie bochenek chleba kosztuje 6zł ?xD Ale fakt faktem, ze jak coś jest takie tanie to nie wydaje się być dobrym rozwiązaniem. Prawdopodobnie używają najtańszych kosmetyków. A to nie jest dobre. Nakładają nam na głowy badziewie a potem wychodzą jakieś świństwa na włosach.

Jejku! Wy macie naprawdę tanio za strzyżenie. U mnie najtańszy fryzjer kosztuje mnie 40 zł! Tzn. za strzyżenie długich włosów. Chciałabym płacić chociaż połowę mniej, ale u innych chcą 60 zł i więcej...

Gość Kochana wszystko zalezy
mam fryzjerke we Wrocławiu która baaaardzo tanio bierze Pani Beata tel /71/7874215 dzwonić wieczorkiem sama spytaj

u nas we wroclawiu tez nie jest latwo znalezc fryzjera tanszego niz 50 zl i w dodatku dobrego. ja caly czas szukam, pozdrawiam

Hmmm mieszkam w niezbyt duzym miescie na pld polski. Moja fryzjerka za mycie podciecie modelowanie i baleyage ( 2 kolory ) bierze 70 zl.Salon jest swietny otworzyla tez drugi moj maz tam chodzi. dziewczyny to profesjonalistki mile i sympatyczne.Moj maz za obciecie wlosow u niej placil okolo 15 zl. :)