Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwiona

dlaczego tyle brzydkich kobiet jest w zwiazkach?

Polecane posty

\"Dla nas kobiet nie ma tak łatwo. Jak koleś sypia co noc z inna to jest zaj**istym macho. Ja kobieta ma co tydzień innego kochanka, to jest zwykłą szmatą.\" inna sprawa, ze szmatą beda was nazywac kobiety zazdrosne o wasze powodzenie :D:D

Gość kolejny kontrowersyjny topik
No i oczywiście zleciały się wszystkie kafeteryjne pieknosci żeby krytykować. Jak się pojawia taki temat to zawsze większość lasek jest oburzona na zasadzie uderz w stół a nożyce się odezwą. Po prostu większość lasek jest zajętych i biorą takie pytania jak w twmacie zbyt osobiście - jestem z facetem ergo jestem brzydulą. Komiczny znowu uskutecznia swoje wywody na temat niedostępnych, dumnych i wyniosłych lasek. Ty masz z tym jakiś problem Komiczne.Ja nie znam ani jednej takiej kobiety, jak ty opisujesz. Powiem nawet, że te wyniosłe i zadufane w sobie które bóg wie co o sobie myślą mają największe powodzenie, bo są pewne siebie i wyrywają facetów. Samotne są z reguły fajne skromne i sympatyczne kobitki. Co do zdobywania przez pół roku. Nikt nie mówi o lataniu z kwiatkami przez pół roku. Masz jakiś skrzywiony obraz świata. Nikt już tak nikogo nie podrywa, tzn. nikt powyżej 16 roku życia. kobiety które sa niedostępne przez pół roku to albo nastolatki albo mają jakiś problem ze sobą. Naprawdę nie wiem, skąd ty te wiadomości bierzesz i w jakich kręgach się obracasz a le twoje pojęcie o kobietach i dojrzałych jest jak u nastolatka. Jednak w długości uwodzenia musi być jakiś złoty środek. Bo równiez nie jest normalne chodzenie do łóżka na pierwszej randce. No chyba, ze kobieta chce żeby znajomość skończyła się po pierwszej nocy.

I jeszcze wydaje mi się że Komiczny pojmuje świat według schematu ładna= zająta brzydka= samotna ładna ale samotna= skrzywiona psychicznie To bardzo duże uproszczenie. Nie dalej jak wczoraj poznałam kobietę o której wszyscy zgodnie mówią, że jest brzydka jak 12 w nocy. Straszna maszkara, w dodatku bezguście i charakteru też nie ma nadzwyczajnego. Ma faceta niemal modela. Do takiego niejedna piękność bałaby się zarywać.

Gość moja miła poprzedniczko
do poprzedniczki, nie zapomniaj, że komiczne to miłośnik skrajności, pomiędzy jego biegunami, jest zazwyczaj jeszcze bardzo wiele wiele miejsca, warto o tym pamiętać:) inna sprawa, że facet przerysowuje, ale to przynosi zazwyczaj efekt odwrotny:) pamiętam jak dobił dziewczynę, którą faceci ciągneli do łózka na pierwszej randce, a ona chciała ich choc troche poznac. powiedział cos w stylu-, że ludzie dorosli chodzą do łózka dosyc szybko:D takze, sama widzisz, gdyby tak nie miec swojego rozumu i własnych wytycznych, a słuchac komicznego to...:D

\"Komiczny znowu uskutecznia swoje wywody na temat niedostępnych, dumnych i wyniosłych lasek. Ty masz z tym jakiś problem Komiczne.Ja nie znam ani jednej takiej kobiety, jak ty opisujesz.\" ja tez nie znam zbyt wiele... ja sobie po prostu gdybam oraz analizuje wypowiedzi roznych \"szanujących sie\" lasek z tego forum...

Gość zadziwiona
no tak, zawsze sie zlatują i wmowią ci ze jestes sama bos głupia i pusta, nie to co one takie fajne atrakcyjne kobiety ktore ktos zechciał komiczne na kazdym topiku mowi o wynioslych i dumnych, tez nie wiem skad on bierze swoje teorie, moze tak sie zachowują te kobiety ktore na niego nie zwracaja uwagi, a jemu sie wydaje ze sa dumne

" I jeszcze wydaje mi się że Komiczny pojmuje świat według schematu ładna= zająta brzydka= samotna ładna ale samotna= skrzywiona psychicznie To bardzo duże uproszczenie." coś Ci sie jeszcze wydaje? bo jesli tak, to az strach mysleć, co to jest

Gość wnuk smirnofa
ja mysle, ze gdyby tak nie miec wlasnego rozumu to tak czy inaczej jest dramat i bez skurwiela komiczne :)

Gość ka jo je
on to glownie pewnie ma z was ubaw,ze sie tak bulwersujecie 🖐️

Gość zabbbkkaa
Złośliwa w garsonce 30 ---> DZieki:D szkoda ze nie trafiam na fajnych facetow tylko beznadziejnych:O no ale moze sie uda kiedys...:D

Do postu powyżej - masz rację. Powinno być "twoje pojęcie o kobietach i dojrzałych zwiazkach jest jak u nastolatka"

Gość wnuk smirnofa
szkoda ze nie trafiam na fajnych facetow tylko beznadziejnych ja odwrotnie :)

Gość zabbbkkaa
poza tym swiat nie kreci sie wokol facetow, nie?:D

Gość zadziwiona
I jeszcze wydaje mi się że Komiczny pojmuje świat według schematu ładna= zająta brzydka= samotna ładna ale samotna= skrzywiona psychicznie" poprawka brzydka= moze tez byc zajeta ale przez faceta z kompleksami, wielorybnika, a w ogole to nie ma brzydkich, to my tak uwazamy bo nas nikt nie chce

Gość zadziwiona
"Nie dalej jak wczoraj poznałam kobietę o której wszyscy zgodnie mówią, że jest brzydka jak 12 w nocy. Straszna maszkara, w dodatku bezguście i charakteru też nie ma nadzwyczajnego. Ma faceta niemal modela. Do takiego niejedna piękność bałaby się zarywać." jestes pewna ze to ona była brzydka a nie Ty? :D

"pamiętam jak dobił dziewczynę, którą faceci ciągneli do łózka na pierwszej randce, a ona chciała ich choc troche poznac. powiedział cos w stylu-, że ludzie dorosli chodzą do łózka dosyc szybko" nie ma to jak połączyc kilka tematow w jeden :D jesli kobieta narzeka, ze nie ma faceta, bo ona chce sie z nimi pospotykac kilka miesiecy a oni chca szybko sexu, to chyba jedyna normalna rada jakiej mozna udzielic... bo nie dawala im tylka do tej pory i efektem jest temat z żalami i narzekaniami...

Gość zadziwiona
a Ty komiczne jestes czyimś sutenerem albo stręczycielem?

Gość .......do kogo to pytanie
jestes pewna ze to ona była brzydka a nie Ty?

Zdziwiona Zgadzam się. Moim zdaniem faceci w większości mają kompleksy. Mężczyzna, który kompleksów nie ma i zna swoją wartość, czuje się dobrze z tym co osiągnął, będzie wiedział, że stać go na piękną kobietę. Zauważyłam jeszcze jeden schemat w mysleniu kafetryjnych forumowiczów: ładna= głupia, pusta, wyniosła, zadufana w sobie brzydka = mądra, inteligentna, interesująca To też duże uproszczenie. Znam wiele pięknych, inteligentnych i interesujących kobiet, jak również wiele brzydkich i głupich.

Gość wnuk smirnofa
Znam wiele pięknych, inteligentnych i interesujących kobiet przesadzasz. nie badz glupia.

tak na marginesie kobiety wykazuja tutaj, ze tak naprawde nie chca slyszec odpowiedzi... ja opisalem tylko kilka przykladów, sugestii, dlaczego kobiety mogą byc samotne pomimo urody... one zaczynaja odnosic to do siebie i zaczyna sie awantura :D czemu nie pisalem dlaczego brzydkie moga byc samotne? bo to oczywiste.. nie dla kobiet :D

Gość zadziwiona
ja natomiast znam wielu ludzi brzydkich głupich, pustych i wielu ładnych, mądrych, ciekawych, cos na kafe zycie inaczej wygląda :D

Komiczne Jest różnica miedzy seksem na pierwszej randce, a poznawaniem kogoś przez kilka miesięcy. Jest różnica między pójściem do łóżka z kim kogo kobieta choć trochę zna, a pójściem do łóżka z facetem, którego zna zaledwie kilka godzin, albo nawet nie wie, jak on się nazywa. Nie czujesz różnicy? Przykro mi. Ty chyba z tym też masz problem człowieku. Ciągle o tym zdobywaniu przez pół roku i niedostępnych kobietach.

Gość zadziwiona
pytanie było do kolejny kontrowersyjny topik nie mozesz mowic o kims ze jest brzydki bo wnioskujac a la komiczne sama jestes brzydka :D

nie komiczne, ona nie chciała sie z nimi spotykac KILKA MIESIECy dlatego, Twoja rada byla absurdalna. nieomal wyuczona, jak wiele tutaj Twoich powtarzanych bez konća. ale nieważne:)

Mężczyzna, który kompleksów nie ma i zna swoją wartość, czuje się dobrze z tym co osiągnął, będzie wiedział, że stać go na piękną kobietę... i nie będzie twierdził, że jest ona zadufana w sobie, wyniosła i niedostępna. To jest wymówka dla kogoś, kto wie, że nie jest w stanie takiej kobiety zdobyć i jej przy sobie utrzymać. Kobiety są czasami niedostępne, ale tylko dlatego, ze mężczyźni nie potrafią uwodzić z klasą. Albo robią podchody jak zalęknieni gówniarze, albo od razu łapią za pośladki, tak że tylko w mordę bić.

Gość zadziwiona
w zyciu komicznego jest tak, ze jest źle jak baba pierwszego dnia nie rozkłada nóg :D

poprzedniczko....jak pisałam skrajności, skrajności, dwa bieguny, a między nimi WIELKA PRZEPAŚĆ.:)

Gość Alessandria
O gustach sie nie dyskutuje, kazdemu podoba sie cos innego. Czym jest w ogole "ladnosc"? Jeden lubi blondynke z ksztaltami, inny typ intelektualistki w okularach a jeszcze inny latinos w stylu Salmy Hayek (prawda Komiczne? ;) ). Dlatego uwazam ze dyskusja jest bez sensu

Ktoś już mądrze powiedział wcześniej, ze Komiczny widzi świat w skrajnościach. Dla niego coś jest albo tylko czarne albo tylko białe, nie ma nic pośrodku. Jest albo seks na pierwszej randce albo poznawanie się przez kilka miesięcy. Nie ma nic pośrodku. Nie wiem, skąd to się bierze. Albo to jest zamierzone (to jest najbardziej prawdopodobne) albo wynika z ogromnej niedojrzałości. Bo w kategoriach czarne-białe widzą świat dzieci (to też można brać pod uwagę)