Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MONIA-MAMA

problem z zajściem w drugą ciążę

Polecane posty

albo miętowym bo takie są moja dentystka mi takim czymś smarowała bo ja jestem panikara co do spraw związanych z zębami :):):):):):)

IZA- a co do swirowania...mhy....to ja swiruję z tobą :D bo też bardzo chcę dzidziusia :D

:P:P:P:P:P:P kurcze myslałam że dzisiaj 10 hahahahhahahah wiadomo chciałabym aby już byko coraz bliżej niedzieli

ej to jest nas trójca świrnietych kobiet huuurra 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D 🌼 ❤️ :D i bardzo dobrze lepiej być świrniętym niż smutasem

Zgadzam się :d:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ZASKOCZYŁY *********************** NIK ...................DATA PORODU........ WIEK.............. WOJ ******************************************************** ****************************** EVIKA77.................22.05.2009...........31......... .......PODLASKIE ******************************************************** ****************************** KISA..................... 22.05.2009...........31................ŚLĄSKIE ******************************************************** ****************************** BETA32................. 23.05.2009...........32................POM ORSKIE ******************************************************** ****************************** OCZEKUJĄCE ******************* NIK.......................... DATA@ .........WIEK................. WOJ ******************************************************** ****************************** KOTECZEK19833.......06.10.2008..........25............ .DOLNOŚLĄSKIE ******************************************************** ****************************** DŻESSI.................. 10.10.2008..........31...............WLKOP ******************************************************** ****************************** MAAM....................12.10.2008..........29.......... .....W-WA ******************************************************** ****************************** ANIA_B..................15.10.2008..........27......... .....PODKARPACKIE ******************************************************** ****************************** IZA33....................20.10.2008..........33......... ....PODKARPACKIE ******************************************************** ****************************** NUSKA27................20.10.2008..........27........... ....MAŁOPOLSKIE ******************************************************** ****************************** JOFINKA................20.10.2008..........29........... .....W-WA ******************************************************** ****************************** WODNISIA..............27.10.2008..........36............ ...ZACH-POM ******************************************************** ******************************

koteczekowi sie nie udało i pisała ż ema problemy ze zdrowiem chyba nadzerkę

no ale wyleczy szybciutko i zacznie znowu staranka :D:D:D:D: a my bedziemy czarowały jej @

O tak zaklinamy@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ pytałam bo właśnie mi się tak zdawało a ni byłam pewna

no to ci przypomniałam :D:D:D:D:D na pamięć lecytynke polecam tak jak kiedyś mój szef mi kazał brać jak o czymś zapomniałam i mi przypomniał :D:D:D:D

ZASKOCZYŁY *********************** NIK ...................DATA PORODU........ WIEK.............. WOJ ******************************************************** ****************************** EVIKA77.................22.05.2009...........31......... .......PODLASKIE ******************************************************** ****************************** KISA..................... 22.05.2009...........31................ŚLĄSKIE ******************************************************** ****************************** BETA32................. 23.05.2009...........32................POM ORSKIE ******************************************************** ****************************** OCZEKUJĄCE ******************* NIK.......................... DATA@ .........WIEK................. WOJ ******************************************************** ****************************** DŻESSI.................. 10.10.2008..........31...............WLKOP ******************************************************** ****************************** MAAM....................12.10.2008..........29.......... .....W-WA ******************************************************** ****************************** ANIA_B..................15.10.2008..........27......... .....PODKARPACKIE ******************************************************** ****************************** IZA33....................20.10.2008..........33......... ....PODKARPACKIE ******************************************************** ****************************** NUSKA27................20.10.2008..........27........... ....MAŁOPOLSKIE ******************************************************** ****************************** JOFINKA................20.10.2008..........29........... .....W-WA ******************************************************** ****************************** WODNISIA..............27.10.2008..........36............ ...ZACH-POM ******************************************************** ****************************** KOTECZEK19833......---------------..........25............DOLNOŚLĄSKIE ************************************************************************************** MONIA MAMA..........---------------..........---............------------------.. ************************************************************************************** TABELA UAKTUALNIONA KOTECZEK UZUPEŁNIJ TERMIN @ I MONIA MAMA TAK SAMO :)

Lecę do domku dziewczyny i wiecie co ja czuję ze ten miesiąc jeszcze nie :( i przyjdzie @ :( pozdrawiam papapappapa

iza dobrze ci oj dobrze i lec do domciu bo taka piekna pogoda to szkoda siedzieć w pracy :D:D:D:D:D:D jaaaaaaaaaaaaaaaaa ale słońce to świeci dzisiaj niemilosiernie i takie ciepło hmmmmmmmmmmmmmmnie byłam na to przygotowana :):):):):):) iza zaczniesz krakac jak dostaniesz @ oki a teraz do pionu kobitko do pionu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tetettetetettetet mAAm ty nie podskakuj bo pierwsza do odstrzału na liście oj blisko już blisko :D:D:D:D:D

moja kumpela zaszla z pierwszym dzieckiem bez problemu maly juz mial 11 lat i zdecydowali sie na nastepne i tak poltora roku minelo i nic robila testy badania okazalo sie ze jest zdrowa lekarz tlumaczyl to ze jest po 30tce i jest duza przerwa bo az 11 ale jej sie udalo i ma coreczke trzymam kciuki za ciebie

Ale tak serio to podobnie jak Iza mam takie przeczucie że nie tym razem :) więc zostawiam miejsce tobie ANIU:D

witaj mała_mi hmmmmm my to tutaj wszystkie trzymamy kciuki za siebie :):):):):):):) na dodatek razem wariujemy i świrujemy :D:D:D:D

mAAm niech cię tylko dopadne w swoje spracowane ciężko ręce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ty nie to i ja nie hahahhaha ot co, bedziemy z miesiąca na miesiąc razem walczyły hahahah

ja się tak zastanawiam czy ewentualnie jak dostane @ tfu tfu tfu ftu na ps aurok to chyba zaczne ten wiesiołek brać na poprawe śluzu hmmmmmmm zastanawiam sie nnad tym głeboko i chyba tak zrobie no bo żołnierzykom może byc trudno dostac sie do celu jak jest mało śluzu hmmmmmmmmmm

MALA_MINII- Nie dziekuję aby nie zapeszyć ale sle buziakia 👄 O tak Aniu warjujemy, swirujemyi.......szare komórki sie nam lasuja od myślenia hihihihihihihihi:D a co ... Jesli chodzi o picie wisiołka to :o sama nie wiem :o ....może

no to sie wprosilam hehe kurcze moze nie w temat ale ja nic nie planowalam do okresu jeszcze daleko ale juz w stachu jestem to byl maly niewinny grzech i co sobie policzylam w dni plodne chyba jestem za mloda na dziecko

A witamy :D czemu za młoda ????????????? Ja dziewczyny znikam i wpadnę wieczorkiem buziolki :)👄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować