Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MONIA-MAMA

problem z zajściem w drugą ciążę

Polecane posty

Czesc :) Evika- gratulacje dla siostry:D I dla cioci oczywiscie:) Pięknie sie wszystko jej poukładało:) I gratuluję audytu:) nuśka- super ze Donia chodzi, szczególny widok,ktory zostaje w pamięci matki do konca życia- pierwsze kroki:) gratulacje:) Fajnie,że robicie łazienke,od razu przyjemniej bedzie sie mieszkac:) Fiolet z beżem no no, odważnie;) Moze wyjsc ciekawie.Fajnie ze masz wizje i ci sie podoba. Ja absolutnie nie jestem ekspertem w dobieraniu kolorów,nie umiem ich łączyc,aranżowac,kompletne beztalencie..Jak ja dom urządze?:( kropka- głowa do góry,życzę ci aby złe chwile szybko minęły.Z małym może do pediatry idzcie,niech go obejrzy dlaczego taki marudny mAAm- komorka jajowa jest zdolna do zapłodnienia 48 godzin od owu,nie przekreslaj cyklu tylko działaj kochana!! Masz racje z pociągiem,10 a 6 godz jazdy to różnica. magdalena- trzymaj sie ,wszystko bedzie dobrze, słuchaj lekarzy,jak każą leżec to leż plackiem. :)I pisz w miarę możliwości. Iza-płot skonczony:)? budowa ok,mamy juz okna,brame garażową i ocieplają dach:),juz tez 3/4 ogrodzenia terenu stoi,idzie fajnie,zaraz wchodzi elektryk:) U nas poza tym ok,@ przyszła i juz sobie idzie. Dzwoniłam do gina co z hormonami i bylam w szoku bokazał zwiekszyc dawke clostilbegytu do 2 tabl:( Nie bardzo rozumiem czemu ma to służyc bo na 1 tabl dziennie były 3 pęcherzyki,ale wezmę..17.08 ide do niego na usg zobaczyc jajniki. W ten poniedziałek jedziemy do swinoujscia do niedzieli,potem w piątek prawdopodobnie chorwacja 8-9 dni ale wszystko na wariata;)

kropka- sorki,doczytałam ze bylas u lekarza juz i masz Nurofen z dobrym efektem:) super,pośpicie troszkę:)

a do kawki Eviki serwuję serniczek na zimno z truskawkami( tak tak-świeżymi prosto z krzaczka:) i z galaretką. Wczoraj robiłam:)

To ja kawke i serniczka chwytam :D mniam.....mniam ...pychotka 👄

EVIKA- 🌼GRATULACJE🌼 dla SIOSTRY i JULKI 🌼 no i Ciebie świezo upieczonej cioci oczywiscie też🌼 napisz nam cos wiecej :) KROPKA- mi tak jak lekarce wydaje się że to zębolki małemu dokuczają :O trzymajcie sie cieplutko❤️ mam nadzieję ż elada dzień bedzie lepiej :) mezus dzisiaj ostatni dzień w pracy , a na urlopik 11.08 jadę więc o słonko proszę :) POLA- kotek a czemu gin aż taka dawke chce ci dać :O Ja miałam zblokowaną owu i nie wiem czy juz się odblokowała bo we wrzesniu che iśc na monitoring ale ja dostałam ćwiartkę -ćwiartki CLO od 2dc do 5 dc i luteine od 14dc przez 10 dni. a czy cos nie tak u ciebie z hormonkami, cos nie doczytałam :OKochana @ zakończona to działaj !!!!!!!!!!!!!!!!u mnie wczoraj była dupa z działanek:( MAGDALENKA- CAŁYM SERDUCHEM JESTEM Z TOBĄ❤️ A u mnie wczoraj był 9dc i dupa z działanek bo moja tesciowa dostała zapalenia pecherza że mąz ją wczoraj do szpitala zawiosł i jak wrócił to juz 3 h w nocy była i DUPA!!!!!!!!!!😭 dzisiaj mam 10dc i właśnie w chcili teraźniejszej boli mnie znów zupełnie jak na @ czy myslicie że jeszcze jest jakas szansa?????????????????Co prawda dzisiaj dopiero około 23.00 mi chłop do domu zjedzie bo rano poleciał do Paryża i tak późno wraca dopiero:( wiecie ja wiem że nie wiem czy juz z tą owu jest wszystko ok ale jakos instynktownie liczyłam na ten sierpień ....:O...wiecie że marzyłam o dzidzi z maja ....a tu no cóżnie pisane mi jest widoczniej :( BUZZIOLĘCJE👄❤️👄

A i dzisiaj mam rocznice ślubu rodziców 33 lata im mineło :D:D:D więc impreska jutro sie szykuje :D:D:D

mAAm- na to,że boli to za bardzo nie patrz.Miałam juz kilka razy monitoring i jak właziłam na kozetke to juz mówiłam ze ee,juz chyba po owulce bo wczoraj czy 2 dni temu brzuch mnie jak na owu czy @ bolał. A gin pokazuje mi pęcherzyk- jeszcze nie pęknięty! Pożniej kiedy on juz rzeczywiscie pękł (bo byłam jeszcze potwierdzac) to nawet bolu w tym okresie nie było. Działaj,nie stresuj sie. Winko ,świece,muzyczka i chłopa do wyrka:D Kochana- własnie hormony miałam ok,wszystko miesciło sie w normach.. Chociaż esrtadiol byl ok 150 w środku cyklu (norma chyba 90-600, szeroka) I tu gin powiedział ze mogłby byc wyżej.. Biorę jeszcze estradiol (progynowa) od 5 do 21dc) .Powiem ci ze w pierwszym cyklu na tych lekach czułam sie rewelka, brzuch spoko, nastroj super,zero dołów,apetyt nieziemski. A Clo -by wywołac kontrolowaną owulacje- "dopalacz";) Była potrojna chyba bo 3 dominujące pecherzuki urosly no ale dupa z tego,@ była:( Clo cwiartke ćwiartki to raczej żadna dawka,zupełnie bez znaczenia dla organizmu.to się nawet pewnie nie wchłonęło:( Acha,zawsze przy clostilbegycie trzeba monitorowac jajniki bo może zrobic sie torbiel i wtedy trzeba odstawic lek.

Witajcie kochane! Dziękuję za gratulacje:) Cieszę się, że jesteście:) Już czwarty raz zaczynam dziś do Was pisać i niestety muszę wyłączać net, bo wchodzi do pokoju Prezes. Mam nadzieję, że skończę jednak tym razem:) Więc szybciutko: Magdalenko - widzę że ostatnia wizyta u gina bardzo Cię uspokoiła i bardzo dobrze! Zobaczysz wszystko sie ułozy, wszystko będzie dobrze. najważniejsze, że jesteś pod fachową opieką:) mAAm - przesyłam buziaki Twoim rodzicom i życzę im niezliczonych jeszcze rocznic na wspólnej drodze:) mAAm a skoro marzy Ci się dzidzia z maja, to sierpień na bank będzie Twój:))))))) Pola - kochana, miałam nadzieję, że @ Cię tym razem nie nawiedzi, ale skoro przylazła już to niech idzie jak najprędzej i już nigdy więcej nie wraca! Pola kochana ja na dawkach tych leków kompletnie się nie znam, więc nie pomogę:( Pola - a serniczek po prostu przepyszny:) Kropeczko ja również obstawiam u Twego małego urwisa ząbki:) A teraz odnośnie mojej siostry - termin miała na 17 sierpnia, ale dziś w nocy odeszły jej wody i lekarz zadecydował o cesarce. Julcia urodziła się z wagą 2750kg, mam już jej zdjęcie i jest prześliczna:) Acha i zapomniałam Wam powiedzieć, że mój Bartusio po szczepieniu przeciwko odrze, śwince i różyczce dostał wysypki i jest cały w czerwone kropki. Pediatra nic nam nie przepisał, kazał tylko obserwować i w razie gdyby wysypka nie przeszła w ciągu kilku dni lub wystąpiła gorączka to pędem do lekarza :(

własnie mAAm- ty zaczarowałas sierpien więc...... nie bede więcej nic pisac by nie zapeszac ..:);) Evika- a cesarka siostry planowana czy jakies problemy byly? Waga fajna:) przynajmniej najmniejsze ciuszki bedą pasowac;) pO SZczepieniach może wystapic wysypka, moze po prostu zareagował na jakis składnik dodatkowy w szczepionce. Jestem pewna ze szybko mu ustąpi:) Jeszcze sie nie pochwaliłam ze jutro rano jedziemy na wies do znajomych koło Gorzowa i bedziemy spac w namiocie:0

DZIĘKUJE KOCHANE ZA ŻYCZENIA DLA RODZICÓW ❤️👄❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ EVIKA - jak będziesz mogła to może pochwal nam się niunia na nk mamy w naszej klasie zastrzezony profil to tylko my widzimy :D POLA- ja dostałamtak niska dawke bo u mnie było wszystko ok i hormony miałam super państwowa ginka dziwiła się że tamta mnie tak faszerowała luteiną :O no ale tak serio co i jak okarze się dopiero we wrześniu :O co do bólu to ja jak miałam monitoring to właśnie mnie bolało tyle że to był 9dc a 11dc juz był peknięty :O no ale jak to teraz ze mną jest to nie wiem :)Ale mężusia dzisiaj po imprezce zgwałce ;) a co :D Co do ciebie to może pęcherzyki miałaś za duże cos gdzies kiedyś czytałam na jakims forum ginekologicznym że powinien mieć 26mm -28mm że jak jest wiekszy to jest pusty czy jakos tak:O już nie pamiętam jak znajde to dam ci znac :) a i ja nie czarowałam :) trzymam za ciebie kochana poslady:D seksik pod namiotem tez jest boski hihihi:D DZIEWCZYNKI POTWIERCIE MIE NA NK W NASZEJ KLASIE BO JAK MIELI MNIE USUNAC TO SIĘ WYPISAŁAM A ŻE JESZCZE JESTEM TO SIE DOPISAŁAM :) TYLKO PROSZĘ MI DRZWI OTWORZY Ć HIHI:D

Pola - u malutkiej Julci tętno było niestabilne, z tego też powodu siostra dostała skierowanie do szpitala i od wczoraj rana leżała już w szpitalu na obserwacji, no i miała to szczęście, że tego samego dnia, co przyjęli ją do szpitala po prostu zaczęła rodzić:) :) :) Pola - hm w namiocie powiadasz? :) Życzę udanego pobytu i miłego wypoczynku:)

Jejku :D wiecie że jestem z Wami od 18.08 .2008 od godziny 10.30 :D własnie sprawdziłam :D hihihi:D rany super :D ...a z drugiej strony ile już się staram :O:O:O

jej rzeczywiście Pola za tydzień świętujemy!!!!!!!!!!! :) :) mAAm - nie chciałabym zamieszczać zdjątek bez siostry zgody, dlatego lepiej nie... przepraszam, ale nie powinnam... mAAm - kochana ja w pracy nie mogę wchodzić na NK, więc dopiero w domku, no chyba że któraś mnie uprzedzi :)

EVIKA- ja mam nadzieję że teraz jak siostra urodziła zdrowa córcie to wasze wzajemne relację będa takie jak kiedyś :D i że razem będziecie jak szalone mamuśki latac z dzieciaczkami :D TEGO WAM ŻYCZĘ ❤️

mAAm - starasz się, starasz i się w końcu wystarasz. Ja to wiem i już :) :) :)

O proszę nawet i stronkę udało mi się zgarnąć:) Acha, muszę wam się pochwalić, że właśnie zaczynam tworzyć swój blog z fotografiami, więc jak skończę to oczywiście dam wam znać :)

Ok Evika rozumię :D ale wierze że jest śliczna :D POLA- hihihih:D własnie męzus dzwonił z Francji i pytał sie jakie winko na wieczorek kupic hihihihih:D

mAAm - kochana co do relacji, to raczej wątpliwa sprawa. Tak nigdy nie będzie. Nawet nie wiem dlaczego.... :( Ale to czuję, po prostu...

mAAm - kochana a może mężuś niech skoczy po jakieś dobre francuskie winko:))))) Ja bym wolała francuskie :) :)

EVIKA- gartuluje stronki :D ciekawe na która padnie 600 strona hihih:D no i czekam na linka bloga :D pewnie będzie taki cudny jak ten który nam kiedyś przesłałaś :D

EVIKA- winko będzie francuskie bo ja takie uwielbiam :D więc na 100% takie przywiezie dzisiaj :D A co do relacji miedzy Wami to powiem ci że własnie mi sie wydaje że jak już została mama i urodziła córę to własnie że to się zmieni wydaje mi się że będzie dzwonic i pytac się o różne rzezczy :D

Pola - mam nadzieję, ze Bartusiowi minie ta wysypka, bo dziwnie wygląda, taki w cętki:) Ale z tego co zaobserwowałam nie dokucza mu raczej ta wysypka, jest wesoły, radosny, energiczny, więc pół biedy :)

A waga małej rzeczywiście fajna:) Podobno jest mała i chudziutka :) Taka kruszynka i na dodatek czarnulka z bujną czuprynką z długimi stojącymi włoskami :) :) :)

mAAm - obyś miała racje z tym relacjami :) chciałabym bardzo :) A winka zazdroszczę, może wpadnę na lampkę jeśli pozwolisz. :) Oczywiście masz moje słowo, że po jednej lampce się ulatniam z powrotem i nie przeszkadzam :)

EVIKA- mhy ...mhy.hihihi....na lampeczkę zapraszam oczywiscie :) na wet na cała butelczynke ale kochana nie dzisiaj hihih:p bo raczej smiesznie bysmy wygladali my z meżem w wyreczku z wineczkiem swieczuszki i Evika miedzy nami z lampeczką hiihihih:D ale za klika dni zapraszam :D A co do relacji to moim zdaniem właśnie bedzie jak to mówia do rany ....:D na 100% będzie się ciebie o wszystko pytać :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować