Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MArtynka16

Seks przy dzieciach!!

Polecane posty

Gość Krzyknij
Ja chcę spać, dosyć zabawy!

Gość Wystraszą się
Będą ostrożni, nagrywaj ich dzwięki i puść to przy śniadaniu.

Gość Snailll
Powiedz, ze to ci przeszkadza. Mysle, ze im tez nie byloby milo zasypiac przy jekach corki, ktora za sciana uprawia seks z chlopakiem. Wiek nie ma tu nic do rzeczy:O

Gość a masz hehe
to jest nic.. ja kiedys wchodze do pokoju rodzicow [drzwi byly tylko przymkniete] po to zeby o cos tam zapytac no i weszlam tak nagle, a ojciec robil dobrze mamie :o kurwa jaka bylam zla. nawet mnie nie zauwazyli i zaczelam sie wydzierac co oni kurwa robia haha. ale najlepsze jest to ze oficjalnie juz od kilku lat nie byli ze soba tylko mieszkali i nic wiecej, a tu taki numer... myslalam ze sie zrzygam :o

Gość a masz hehe
traumatyczne przezycie :P

Gość wasza szalona kasia dowbor
ja za każdym razem słysząc te dźwięki dawałabym do zrozumienia że nie śpię, czyli zapalała świało, wychodziła do łazienki, do kuchni po wode itd. to rzeczywiście może być krępujące, słusząc te odgłosy zwłaszcza w wykonaniu rodziców :-) chociaż jest druga strona tej sytuacji, możesz cieszyć się że się rodzicom układa, no ale to już sama napisałaś. :-) jeśli wstydzisz się powiedzieć wprost, zrób to sposobem

Gość Snailll
dokladnie wyjdz do lazienki, glosnio zamykajac dzrwi, powinni sie sami domyslec...

Gość Vingaaaaaaaaa
Proponuje zakupic stoppery do uszu. jakieś 1.50 zł :D

Gość trzebananichwrzanąć
ja tak robilam ale nic nie dawalo , w mońcu stanelam kolo ich pokoju i sie spytalam czy mozecie sie zamknąć, przestali i od tej pory ich nie slyszalma

Gość tak bo rodzice to juz powinni
słuchać radia maryja i latać codziennie na siódmą do kościoła, albo zajmować się wieczorami szydełkowaniem, wy to się niby skąd wzięłyście na świecie? tylko sie cieszyć że rodzice się kochaja i dobrze im sie układa, co wy takie wstrzemięźliwe, same sie gzicie gdzie popadnie a rodzice im przeszkadzają :D

Gość thats not my name
no własnie my to sie przynajmniej gzimy gdzie popadnie a nie w pokoju obok rodziców:P:P:P

Myślę, że powinnaś opowiedzieć o bezsenności. moze się domyślą. Doradzane tutaj chamskie reakcje są beznadziejne i nie radzę ich stosować. Ta co nawrzeszczała na rodziców to kretynka do kwadratu. PUKA SIĘ BACHORZE. Trudno, macie małe mieszkanie więc jakoś sobietrzeba radzić i szanować sie nawzajem.

Gość hydratacja
wątpię, że rodzice się domyślą, ja moim daję do zrozumienia, że NIE śpię, a oni dalej swoje :D już nawet raz w tygodniu chodzę nocować u koleżanki, żeby mogli sobie ulżyć, ale nie, oni muszą trzy razy w tygodniu. no cóż, każdy ma prawo jakby nie patrzeć, weź mp3 i ich nie słuchaj :D

Gość a masz hehe
phi sama jestes kretynka do kwadratu :) i nie mow do mnie bachorze bo wtedy jak to sie stalo mialam skonczone 18 lat. nie skumalas to sie nie udzielaj i przede wszystkim nie wyzywaj :o

Problem jest... ale co mają robić, wychodzić do piwnicy, do samochodu i w las. delikatnie wspomnij mamie, może będą się sobą cieszyć trochę ciszej, może puszczą troszkę głośniej muzyczkę...:)

No cóż, jak zawsze dwie strony medalu... Rodzice przecież mają prawo do tego. Nie przestaną uprawiać seksu dlatego, że Tobie to przeszkadza. A że macie małe mieszkanie i cienkie ściany, to niestety odgłosów uniknąć się nie da... Z drugiej strony sami nie mieszkają i faktycznie może to przeszkadzać... Chociaż... Nie wiem dlaczego większość ludzi traktuje seks rodziców jako coś obrzydliwego. A sami to niby z niepokalanego poczęcia?? Seksu nie uprawiają?? Czy jak rodzice zrobią dzieci, to już nie mają prawa do przyjemności?? Za to Wy będziecie się pieprzyć do samej śmierci, tak sobie to wyobrażacie, prawda?? Problem polega na tym, że to nie odgłosy nie dają Ci spać, ale podejście...

a masz hehe - miałaś skończone 18 lat i nawrzeswzczałaś na rodziców o seks? Podtrzymuję w takim razie swoją wcześniejszą opinię. Dorosła osoba powinna wiedzieć, że do cudzej sypialni się puka. Nawet w środku dnia.

Gość dzis anonimowo 3
Wiecie co łatwo Wam mowic, bo sie wysypiacie. Seks czy glosne rozmowy, czy cokolwiek innego jesli dochodzi do tego, ze wybudza i nie mozna ponownie zasnac, to juz lekka nerwica. To sprobujcie nie spac do 3, a potem na 7 wstac do szkoly i tak caly czas do momentu usamodzielnienia. Chyba nie wiecie co mowicie. Jesli nic sie nie zmieni, to nerwica i co za tym idzie bezsennosc bedzie sie poglebiac. Jesli masz odwage porozmawiaj otwarcie z rodzicami, jesli nie doraźnie moga pomoc stopery.

Gość ehhhhh
temat widze ze stary ale musze przyznac racje kolezance to nie do zniesienia jak bylem bardzo mlody tez to slyszalem bo mieszkalem tez w malym mieszkaniu ta zlosc jaka wtedy we mnie siedziala jest nie do opisania poprostu sie wk**wialem na maksa doskonale wiem co czujesz nie raz tez to widzialem na to nie ma innego sposobu jak wstac i powiedziec prosto z mostu co o tym myslisz .

Gość ehhhhh
niektorzy pisza " a co Wy nie uprawiacie seksu ?" " oni nie moga a Wy mozecie ? " itp . itd . tak pisza Ci ktorze tego nie doswiadczyli na wlasnej skorze szczegolnie w bardzo mlodym wieku .Jak dla mnie to moga to robic naprawde niemam nic przeciwko ale nie przy mnie ( w sensie ze wszystko slysze itp. ) to tak jakbys sral przy otwartych drzwiach i podcieral sie w przed-pokoju :D heh

Gość Martynkaxxqq

Gość aBaeb bwwe
Temat umarł

Gość laskajestem
Też miałam taki problem i powiedziałam mamie jak była pijana że słyszę co robią nawet przy zamkniętych dźwiach i powiedziałam że jak jeszcze raz to usłyszę to się wyprowadzę i działa to nadal