Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Pola... chodź, pagadamy.....

Polecane posty

Gość Brzytwa Oackhama
A co robiłaś na strzelnicy, Nefrytowa?

Psedło, nie przesadzaj, Ciebie się akurat mało czepiam ostatnio. Tak mi się marzy dzika awantura z rzucaniem talerzami...Jest ktoś chętny?:D:D:D

Gość Brzytwa Oackhama
:-) A z czego Ty strzelałaś, Nefrytowa? I do czego?

Gość Brzytwa Oackhama
E tam, Nefrytowa, tłuczenie skorup przez kobietę w towarzystwie drugiej kobiety nie jest żadną atrakcją. Kirene? A Ty kiedyś mi pisała, że jesteś istotą łagodną...

Gość Brzytwa Oackhama
(Cóś w tym rodzaju. :-) Nefrytowa? Tobie ktoś dał broń do ręki? Nabitą?

mnie nikt nie wołał ... ale się wypowiem ...słyszałam że topik dla kobiet ... wszystkich bez wyjątku :) wolnych ... rozwiedzionych i ... hmmmm znaczy tych co za mąż wyjdą ... :) no to się odezwę ... miło mi Cię poczytać palaola ... i miło zauważyć że te lęki minęły... choć może nie do końca ...;) poczytam i znajdę tą , która za Tobą łazi .... niefankę .... naprawdę myślisz , że ktoś za Tobą łazi ? ... hmmmm..... a może chcesz o tym porozmawiać ? ............. ja jestem od ... chyba wczoraj .... fanka :D wiem ...że rad nie potrzebujesz radzisz sobie super ... sama ... ale z racji wieku mam ochotę na pogderanie ... po prostu zapomnij o tym ...że nie wszyscy Cię lubią ... będzie Ci łatwiej :) i wiesz ... szkoda , że Ty wtedy dłużej nie pospałaś .... może zobaczyłabyś mnie w innych .... BARWACH....;) ale nic to ..... koty za płoty .... a teraz ciekawe jak po mnie polecicie i czym .... idę po pelerynkę ... albo nie ... jeszcze nie ... pozwólcie to zrobić palaoli ...plissss niech to zrobi pierwsza ... będzie mi bardzo miło ... :) tylko proszę polaola ... nie słuchaj tym razem rad ... żeby mnie ignorować ... do tej pory nie słuchałaś :P ... liczę , że dalej tak będzie ... :) czytałam , że też czasem musiałyście odczekać ... nim dało się wrócić ... to takie ludzkie ... podobno ... ale chyba lepiej mieć ten jęzor ostrzejszy... a nie jakiś taki ....satynowy ... pozdrawiam miłe damskie ... towarzystwo ...

Gość Brzytwa Oackhama
:-) No proszę, Nefrytowa. Skoro żyjesz, zakładam, że odróżniasz kolbę od lufy... A kto po strzelaniu czyści broń?

Gość Brzytwa Oackhama
(I tak oto zostałem babą.)

Psedło, kto taki śmiał Ciebie wykastrować? (bo w jaki inny sposób facet może stać sie babą?)

..... chciałam ...pasować ...do... tytułu... topiku ..... buuuuuuuuuuuuuuu nie P , dlatego wyróżniłam babki pozdrowieniami :)

Pseudo, uśwaidomię Cię: jestem eks-gliną:P, na broni krótkiej się znam trochę, na strzelnicę chodzę od wielu lat:P Moim ulubionym pistoletem jest sig sauer, glocka, mimo że jest bardzo dobry nie lubię, jeszcze Walter PPK jest fajny zwłaszcza że ma wymienną kolbę dla kobiet. Broń czyszczę ja:P

Gość Brzytwa Oackhama
Zacznijmy może od tego, Kirene, żeby ustalić, kto to taki ten cały facet? A potem zajmiemy się problematyką przerabiania go na kobietę.

Gość Brzytwa Oackhama
Nefrytowa, rozmawiasz z czynnym oficerem rezerwy. Bez urazy, na mnie takie pukawki nie robią większego wrażenia. :-) Daruję sobie opisywanie zabawek z lufami, z którymi zdarzało mi się mieć do czynienia. :-)

Facet to istota nie mogaca zajśc w ciążę i urodzić dziecka, a równocześnie bedąca w stanie obsikać murek na stojąco :P Może byc taka definicja?

Gość Brzytwa Oackhama
Z tego wynika, Kirene, że kobieta to człowiek, który może zajść w ciążę i urodzić dziecko, mogąca obsikać murek na leżąco, tak?

Gość Brzytwa Oackhama
Ale wróćmy do tematu. Skoro mężczyzną jest opisany przez Ciebie osobnik, to samo urżnięcie mu penisa nie zamieni go automatycznie w kobietę. :-)

cześć wszystkim:) Ike! Stara koleżano!:):) Cieszę się że rozmowa wre, Złosłiwej brakuje jeszcze czy mi się zdaje...? :) :)

Gość Brzytwa Oackhama
Brakuje, Retro, ale ja się dwoję i troję...

Gość Brzytwa Oackhama
Retro, byłoby do Ciebie małe pytanko... A w zasadzie dwa pytanka.

no co tam psedło stary druhu....:) nie sądziłam że się kiedyś uciesze na twój widok.....:):)

Gość Brzytwa Oackhama
W wojsku giwery się nie wybiera, Nefrytowa.

Mężczyzna może nie mieć ręki i nogi, byle kaleką nie byl.... urżnięcie penisa z pewnością zmienia go w mężczyznę niepełnowartościowego. Z jakimś transeksualista nalezaloby pogadać :D