Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie o uk

Prawdziwe zycie w UK-jak jest?

Polecane posty

Gość gość
Bosze ale cebulaki maja scisk dupki. W sumie się nie dziwie, cale życie gnic na emigracji jako społeczny margines, to musi ryć na banie. Za chwile kolejny weekend, wiec pewnie znów grill i zakupy w primarku, bo w tygodniu overtima trzeba yebnac i czasu starcza tylko na popisanie w Internecie hahaha.

Gość gość
troll myśli, że jak zarobi w UK i wyśle do Polski to ich okrada i robi im na złość w odwecie za 39 i 45 rok ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Tylko w twojej glupiutkiej, emigracyjnej glowce mogła narodzić się taka interpretacja mojego postu. Emigracyjny śmieć :)

Gość gość
Dokladnie tak gdzies pisal i zachwalal taka "kradziez" :D

Gość gość
Szczerze to w Pl tak sie mozna czuc jak na marginesie swiata a tutaj w Uk jak w centrum :D

Gość gość
W Pl wychodzisz na ulice a tam co? Wszedzie skwaszone ryje, predzej cie zabija niz zapytaja co u ciebie, a jak nawet zapytaja to oczekuja negatywnej odpowiedzi. A tu w Uk wszystko tetni zyciem i nawet zwykle wyjscie na miasto jest atrakcja :D ja sie tu czuje fantastycznie :) o wiele lepiej niz w Pl i nie jest to plucie ale fakt :) i nawet niektorzy polacy tutaj potrafia zaskoczyc, usmiechnac sie, nie to co w kraju, widocznie nauczyli sie od tubylcow :D

Gość gość
Ktos dobrze powiedzial ze tutaj po prostu czuc ze ludzie sa szczesliwi, nie to co w Pl...

Gość gość
Aha trollu, tak wysmiewasz jakies wyssane z palca weekendy w Uk, myslisz ze wszyscy je spedzaja tak samo. Mysl co chcesz. Ciekawi mnie tylko jak ty je spedzasz i wolny czas i jak bedziesz je spedzal w Pl?

Gość gość
Będę pływał zaglowka, uprawial windsurfing, w weekendy pracował jako ratownik, chodził na mecze a w zimę jeździł na nartach w górach. Mam tam domek letniskowy. Będę żył i pracował. Nie będę juz emigrantem, tak jak wy smiecie.

Gość gość
Emigranciki maja niezły bol dupki, jak widać na powyższym

Gość gość
W Pl wychodzisz na ulice a tam co? Wszedzie skwaszone ryje, predzej cie zabija niz zapytaja co u ciebie, a jak nawet zapytaja to oczekuja negatywnej odpowiedzi. A tu w Uk wszystko tetni zyciem i nawet zwykle wyjscie na miasto jest atrakcja ja sie tu czuje fantastycznie o wiele lepiej niz w Pl i nie jest to plucie ale fakt i nawet niektorzy polacy tutaj potrafia zaskoczyc, usmiechnac sie, nie to co w kraju, widocznie nauczyli sie od tubylcow Hhhhhhhh Widać, ze pochodzisz z jakiejś zapijaczonej dziury i dlatego masz taki skrzywiony obraz PL. Moja PL wygląda zupełnie inaczej, tak samo jak mam całkowicie odmienny obraz UK, gdzie pelno walajacych się śmieci, strzykawek po ulicach i ludzie jedzacy śniadania w cmentarzach na ludzkich grobach. Dodatkowo pelno bezdomnych, obskurne domy pełne szczurów, karaluchów i pluskiew. Brytyjczycy którzy żywią się w icelandach i emeryci grzebiacy w przecenionych towarach w Tesco. Widać, za pochodzisz z polskiej patologii i dla ciebie wszystko co once zawsze będzie lepsze. Przykro mi, ze urodziłaś się w takiej a nie innej rodzinie.

Gość gość
Nie opowiadaj nam juz swoich emigracyjnych doświadczeń, wieeelki zieeeeew... ludzie w UK zyją normalnie głupku, jesli zyja na poziomie, a nie żałują na wszystko, żeby byc przez chwilę królem zycia w Polsce:) w środe jakde kosić prawd***** i troche jagód nazbieram, a ty smigaj do fabryki, pożyjesz w Polsce heheh jak dozyjesz, ja zyję tutaj i teraz:)

Gość gość
Boli prawda emigracyjny smieciu. Gdybyś tylko rozejrzala się dookoła, to też byś to zobaczyła. Stan kiedyś emigracyjny smieciu w Tesco przy przecenionych produktach i zobacz ilu brytyczykow się zabija by kupić coś okazyjnie. Jak idziesz deptakiem wieczorem smieciu emigracyjny, to zobacz ilu bezdomnych śpi przy ścianach. Zobacz w niedziele rano jak wyglądają ulice po nocnych balangach. Zobacz emigracyjny smieciu ilu brytyjskich zuli stoi od raba przy sklepach u ciaoaka, pijac taniego cidera. Wreszcie emigracyjny smieciu zobacz jak żyje większość Polaków w UK. Ty smieciu.

Gość gość
Daleko mi od Pl patologii i tez na szczescie dalego od patologii Uk i juz tym razem koncze, nie wiem w sumie po co wlaczalem sie w ta bezsensowna dyskusje. Prawda jest taka ze kraju sie nie wybiera ale musze przyznac ze mialem troche szczescia bo w Pl nie jest najgorzej, moglo byc o wiele gorzej np gdzies w afryce ale wg mnie jak ktos sie czuje gdzies lepiej niz w kraju gdzie sie urodzil i chce tu zyc to nie powod zeby mu wrzucac od smiecia no ale to chyba pokazuje dojrzalosc kogos :) debile :D ZEGNAM

Gość gość
Wy śmiecie tak nie uważacie, gdyż jesteście potomkami ruskich i niemieckich pomiotów. To przecież ,zaborcy przez rusyfikacje J germanizację, a później nazisci i komuniści chcieli wmówić Polakom, że są narodem niższej kategorii, ze nie zasługują na własne państwo, ze niczego nigdy nie dokonali. Wy kultywujecie ten trend, gdyż pochodzicie z takich właśnie rodzin. Rodzin ruskich i niemieckich pomiotów. Na szczęście większość Polaków jest inna od was śmiecie. To ze się nie uśmiechamy nie wynika śmiecie z naszej zawisci, tylko z kultury słowiańskiej. Poyebncy myślą, ze jak Brytole się ciągle uśmiechają, to maja mniej zmartwień niż Polacy

Gość gość
Zaden zaborca się do ciebie nie umywa we wmawianiu Polakom, ze są ludżmi gorszej kateogorii - poczytaj co wypisujesz idioto. To że się nie usmiechasz wynika z ciąglego bólu d**y, ot i tyle. Normalne pozytywne osoby - nawet Polacy na emigracji, które mają normalne zycie i sa z niego zadowolone uśmiechają się bez problemu i szczerze:)

Gość gość
Usmiechacie się śmiecie, gdyż malpujecie Brytyjczyków. Przed przyjazdem, gdy mieszkaliscie w PL tego nie robiliscie. Emigracyjne smiecie. Ile to razy taki pojskohezyczny śmieć przytrzymywal mi drzwi gdy za nim szedłem, a potem obgadywal mnie za plecami. Takie polaki cebulaki. Śmieszne ludki z brytyjskiego marginesu społecznego.

Gość gość
Albo na Halloween latacie z gola dopa po mieście, malpujac Brytyjczyków, zamiast wspomnieć o zmarłej babci bądź rodzicach. Nawet nie wiecie, ze oni z was się śmieją śmiecie.

Gość gość
dobrze że mamy ciebie i nam o tym mówisz, wszechwiedzący jasnowidzu ;)

Gość gość
ja ktos nigdy nie wychylił nosa poza margines to czego się spodziewac...

Gość gość
Tajemnica bólu dupki i nienawiści trolla rozwiązana. Śmieją się z niego i obgadują, a biedaczek nie może sobie z tym poradzić, dlatego też myśli, że wszyscy wyśmiewają i obgadują wszystkich, to mentalność prosto z Polski.

Gość gość
To jest trzezwa ocena emigracyjnej rzeczywistości polskojęzycznych smieci

Gość gość
raczej twojej, ale cięzko o trzezwa ocenę przy chorej głowie

Gość gość
O proszę. Emigracyjny śmieć i jego kolejna blyskotliwa interpretacja mojego postu.

Gość gość
Każdy Polak w PL ryje na swojego pracodawcę za bezdurno. A my emigranci jesteśmy przy was bidoki polskie PANAMI do których się wam nie umywa. No chyba, że macie w rodzinie polityka albo księdza. Ale wtedy i tak jesteście wyrobnikami za te wasze śmieszne polskie jałmużny na które musicie zapierdalać na okrągło bez szansy na godny byt.

Gość gość
Łoooo matko. Właśnie przed chwilą, emigracyjny smieciu, napisałeś dowcip miesiąca. Musisz mieć nieźle zryty łeb od jarania trawy i napyerdalania w nosa hahahaha ale się rozbawilwm. Dzięki ci emigracyjny smieciu za skromna dawkę humoru :)

Gość gość
Czego sie przyIIerdalacie szmatlawce do chlopaka, zarobil kase i wraca. Ja tak samo robie w nastepnym roku. Bo trzeba miec cos w glowie zeby wrocic, a nie tak jak wy zaslepione facjaty hooj wie czym.

Gość gość
A ty co adwokat? Emigracyjny troll sam zaczął tą wojnę, niemota os*rana! Hehe wspomnisz moje słowa, że trzeba mieć g****o we łbie, żeby wrócić. No chyba, że sytuacja zmusi, np brak pracy.

Gość gość
Gowno*

Gość gość
Japa smieciu emigracyjny.ile dzisiaj kibli juz umyles?