Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czeko*

Chłopak mnie zostawił - jak dalej żyć?

Polecane posty

taka jedna ja wiem ze ci ciezko, no ba. przeciez to normalnie ze trudno jest tak zrobic ale gdybys tak zrobila to jemu by dalo do myslenia, a tak to on sie zwyczajnie bawi a w domu sie smieje:/ a gdybys mu pokazala to by nie bylo ze popsulas tylko on wtedy zaczal by sie zachowywac bo to co on teraz robi to sama wiesz....... tylko to jak on zacznie sie zachowywac i ciebie traktowac zalezy od CIEBIE!!!! buziaki mala i zrozum ze to od ciebie zalezy jak bedzie dalej nie od niego!!!

hej slonka własnie wróciłam z zakupkow wydałam juz pol wypłaty przyszłej:P:P i sobie wyobrazcie pilysmy z przyjacioła moja piwko w praku podchodzi do nas koles i pyta czy mamy problemy mieszkaniowe hahahahhahahaha a co u was gwiazdki bo siem chyuba narabałam i nie chce mi sie czytac:P:P

aniołeczek buhahhahah:D niezle.....zawsze znajdzie sie jakis dziad, co sie przyczepi :p u nas wzgledny spokoj.....choc malenka ma problemy ze swoim znow, a taka jednaaa jest znowu skołowana przez swojego:o

Gość aż niewytrzymałam
szkoda mi Cię taka .. jestes taka jak ja jak kochasz to nic nie pomoże ..kochasz do śmierci , cokolwiek by nie zrobił i tak będziesz kochać...ja Cie rozumiem i to aż za... i szkoda mnie jak pomyślę jaka droga przed Tobą.. takie jak my zawsze trafią na drani od których się nie uwolnią nigdy .. psychicznie to zawsze będzie siedzieć..... i wiem , ze mówic mogą tu wszyscy godzinami to nic nie da... musisz przejsć swoją drogę sama a keidyś rtma zaczniesz rozumieć... bedziesz kochać i cierpieć ale z daleka..ale wmów sobie nawet na siłe teraz to jest naprawe lepsze ... niz bycie z kimś takim... ech :O

malenka kochana napisz w skrocie skrocie bo chce wiedziec a nie jestem w stanie:P taka sie sie dzieje kochana?:):*:* sciskam:* NIe ma mnie jestem Twoja dluzniczka :P wprowadzasz mnie w sprawy;p jej jak sie staram pisac poprawnie;p

czeko a Ty o ktorej w komono dzis uderzasz? taka jedna-zobacz wszystkie Ci tu tak pisza, zawziac sie musisz i tyle

sweet cherry dziekuje skarbku za wiadomosc;) ja juz chyba pojde spac rano nadrobie wiadomosci:P papa słonka;(

Gość aż niewytrzymałam
sweet cherry nie chodziło mi że do końca życia a nawet jeśli to i tak to jest sto razy mniej bolesne niż manipulacje psychiczne takiego kogoś ... :O

JESTEM W CZARNEJ DUPIE DZIEWCZYNY TE KTORE MNIE WIDZIALY, TAK SZCZERZE CZY JA AZ TAKA OKROPNA JESTEM?

gappa mowie powaznie......naprawde jestes super: sliczna, fajna, komunikatywna, przyjacielska, fajnie sie z Toba gada....ogolnie pozytywne wibracje jak dla mnie:)

NIE MAM NARAZIE BEDE MIALA Z TYCH WAKACJI JAK SIE SPOTKAM Z TA KUMPELA Z KTORA BYLAM WTEDY W EGIPCIE-MIESIAC TEMU Pytalam Was o zdanie bo juz jestem tak zdolowana ze hej ze taki paszczur jak ja to nikogo sobie nie znajdzie ze ten zjeb mial mnie dosc bo mu sie znudzilam, przestalam podobac i dlatego

Czeko ma racje......oni po prostu nie wiedza czego chca, jak sie tego nie dowiedza, to chocby sama pamela anderson przed nimi stanela to tez im cos nie bedzie pasowac! :P

w moim wypadku to zostawil mnie tak po prostu bo sie wystraszyl obowiazkow, slubu itp. byla to chyba tak przez przypadek mu sie wkrecila, gdyby mnie zostawil dla niej to by wrocil jak go kopnela w dupe i tyle z reszta niewazne juz zdolowana jestem przez niego i zakompleksiona, mam sie za szmate sama po tym wszystkim dala soba ponizac i pomiatac to nie dziwne ze mnie nie chce jak ja sama siebie nie szanowalam

CZEKO PEWNIE SIEDZI PRZED KOMPEM I WZDYCHA A DOBRZE MU TAK, NIECH ZALUJE SWOICH NIECNYCH WYSTEPKOW... MOWIE WAM, DLA GLUPIEJ KOBIECEJ SATYSFAKCJI CHCIALABYM ZEBY TEN MOJ ZJEB PRZYLAZL I POWIEDZIAL ZE ZROBIL BLAD...

a moj to lepszy zjeb??? najpierw mi gada ze to byl najgorszy zwiazek jaki mial w zyciu a pozniej a pozniej stwierdzil ze zerwanie ze mna to bylo najgorsza rzecza.... gdzie tu logika?? nie ma zadnej....

neska hahhaha:) u Ciebie to jest telenowela al'a brazilia :D bez kitu......raz mowi tak, a nastepnym razem kompletnie sobie przeczy! ło matko.....co za ciecie niemyte!

no juz telenowela sie zakonczyla na dobra sprawe:p sama sie dziwie ze go odtracam bo wczesniej to pewnie bym srala za nim a teraz mi kompletnie zwisa... powiem wam ze to co od teraz odpierdala to jest masakra, normalnie nie poznaje tego faceta, tak sie ponizac... jak nisko mozna upasc...:o

czeko pzreciez moj zrobil podobnie:o ba zadzwonil w ten sam dzien ze go kopnela w to glupie i zalosne dupsko mowiac do mnie ze on potrzebuje teraz wsparcia???

dlatego ode mnie tej szansy juz nie dostanie... co prawda nigdy nie mow nigdy ale to raczej pewne a jak go gdzies zobacze (nie daj boze) to rzygne do kosza na smieci:P bleeeeeeeeh mowie wam rzyg na miesjcu:) moze byc wszedzie ale z daleka ode mnie:P