Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuleksus

na wesele bez osoby towarzyszącej

Polecane posty

Gość kasiuleksus

zostałam zaproszona na wesele, ponieważ rozstałam sie z facetem nie za bardzo miałam z kim iść, zaprosiłam wiec mojego najlepszego przyjaciela. Niestety w czwartek zadzwonił do mnie i powiedział ze nie może isc, wesele jest jutro. Nie znam nikogo oprócz pary młodej i waham sie czy isc, będę czuła sie obco i głupio. Niw chciałabym ranić pary młodej ale na myśl ze mam tam być samiutka robi mi sie niedobrze i zbiera na płacz. Co wy byście zrobiły na moim miejscu??? iść czy nie iść?

Gość ja robię tak
też zostałam zaproszona na wesele przez znajomych też jestem sama i nie idę nawet jeśli obrażą się na mnie,wiem że nie będzie tam dużo osób samych i do tego młodych, byłam raz na takim weselu i serdecznie dziekuję- nigdy więcej.

Ciężko może być zaproszeniem kogoś przez Ciebie.Jutro wesele a problem jest w tym że nie każdy ma odpowiednie cichy na tą imprezę. A może masz brata/kuzyna?

Gość georginka2
po co zakładasz ten sam temat!! poza tym już ustaliłas, że idziesz, tym bardziej, że to ciebie zaprosili, a nie byłego narzeczonego:o

Gość kasiuleksus
najpierw załozyłam tu ale nikt nie odpisywal wiec pozniej zalozylam tam, nie podoba sie to po jasna cholere tu wchodzisz i odpisujesz

poszlabym sama i bawila sie super bez wzgledu na wszystko!!!! A moze bedzie tam ktos rowniez samotny i to bedzie poczatek jakiejs nowej znajomosci???

Gość kasiuleksus
no cos ty masło maślane to sie zdarza tylko w filmach

Nie tylko w filmach. U sąsiadki na weselu była taka akcja że dziewczyna przyprowadziła jakiegoś kumpla jako osobę towarzyszącą a potem na weselu poznała gościa który przyszedł sam. tylko że problem był taki że bawiła się z nowo poznanym gościem a jej kolega siedział przy stole (to jest dopiero niezręczna sytuacja). Po północy zabrała się z tym gościem co z nią przyszedł że niby już jest zmęczona a godzinę później wróciła sama i się bawiła do białego rana z tym drugim. To było z 5 lat temu a teraz już od 2 lat sa małżeństwem. Ale prawdę mówiąc w polskich realiach gdzie ludzie zazwyczaj chodzą na wesela z osobami towarzyszącymi to to takie sytuacje rzadko mają szansę się zdarzyć

Gość blackcat
w zeszłym roku poszłam sama na wesele do koleżanki (nikogo nie znałam). Kuzyn panny młodej też przyjechał sam więc przetańczyłam z nim całą impreze - było fajnie :)