Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Violik

Pomogę Ci schudnąć

Polecane posty

waga to moja pięta Achillesowa i nic nie poradzę, może zmienie zdanie na swój temat, kiedy zrzucę te kilogramy ;D fakt, może i nie mam nadwagi, ale np. chciałabym nosić spódniczki a niestety nie mogę sobie na to w tej chwili pozwolić;/

perumegasele----- a czemu nie mozesz nosic spodniczki? co nie masz? nie wyglupiaj sie. i tak tylko 4kg dam ci schudnac!!!!!!!!! myslisz ze to bedzie jakos wielce widoczne? nie nie bedzie. musisz zmienic nastawianie psychiczne. pomysl ze jestes fajna i tyle bo jestes.

4-5 kilo powinno być widoczne nie? w spodniach np mieszczę się w rozmiarze 31, a wolałabym 29 -30. jak Uważasz violik, mogę zrzucić do końca września??

do konaca wrzesnia do napewno dasz rade wg mnie na tych warzywkach to murowane nawet szybciej powinnas a podaj np przykladowy jadlospis

a co do tego czy bedzie widac trudno powiedziec. rozmiarowo napewno ty zauwazysz roznice ale niesasze zeby obcy zauwazyli ze schudlas. ja jak schudlam jakies 10kg to niektorzy zaczeili dopiero zauwazac ze schudlam:)

Tabelka: Nick...........................wzrost... było........jest....bedzie....dieta Czerwony flamaster.........172......84.8.......81.6......60.......MNIEJ ŻREĆ (1000n kcal)

już mówiłam, praktycznie surowe owoce jem, jabłka, grejpfruty, piję dużo wody, z warzyw marchewki, kalafior itd. Zaznaczam, że w ciągu 2 dni zrzuciłam kg. Co do rozmiarów masz rację, szczerze mówiąc już widzę, że spodnie, które kupiłam na początku wakacji zaczynają robić się luźne;|

i dziewczyny zrobcie takie cos dla mnie taka tabelke nick wzrost waga ilosc kg do schudniecia rodzaj diety

poł godziny na rowerku i pol godziny jeszcze bedzie. Violik jesli nie warzywa to co w takim razie polecasz na kolację>? na basenie zimna woda jak lod, nie popływałam. wieczorem wybiore sie jednak na spacer. Mogłabys opowiedziec cos o swoim odchudzaniu?

o czerwony flamasterek mnie wyprzedzil. wlasnie tak:) super dopiszscie sie

nick------------- wzrost--- waga--- ilosc kg do schudniecia--- rodzaj diety Perumegasole - 162cm- 59kg - 4- 6kg - warz-owocowa

ja na kolacje najchetniej bym nic nie polecila:) ale coz. ja zawsze jadlam cos mlecznego na kolacje. nie no owoce i warzywa mozna jesc tylko w twoim przypadku to radzilabym o troszke wczesniejszej godzinie i bedzie ok

no ja bym sie mogla obyc bez tej kolacji, ale czytałam, ze nie mozna robic tak, ze orgranizm na taki długi czas nie dostaje nic do jedzenia (w moim przypadku tak od 17 - 18 -do 10 czyli SIEDEMNASCIE GODZIN) bo sie rozwala metabolizm. wiec wole jednak cos zjesc kolo siódmej....

sobie wzielam na stopke cos o was zanotowalam dodam reszte jak bedzie chciala i tak mi bedzie najlepiej:) ja pedalowalam sobie lezac na plecach no taki rowerek w powietrzu a teraz mam rowerek stacjonarny ale juz nie pedaluje:)

Gość uuuuuda
moim problemem też są uda i pupa. Jak długo trenowałas na tym rowerku :) i po ile min. dziennie ni czy codziennie.... a i po jakim czasie sa efekty?

Moje Drogie! Cóż o sobie... z nadwyżką kg borykam się od momentu urodzenia 1-szego dzidziusia - czyli 4 lata temu, potem po 3 latach urodziłam kolejnego brzdąca i teraz został mi nadbagaż :( Od tygodnia nie jem ziemniaków, z pieczywem póki co mam problem, ale jasne zamieniłam na ciemne. Słodycze staram się ograniczać do minimum - podjadałam w zamian rodzynki.... No a z tego co wyczytałam mają wysoki IG i wcale nie są aż tak wskazane. Mam 170, ważę 78 - chciałabym 65 (marzenie max to 60, ale jak będzie 65 to i tak będę szczęśliwa). Czasowo nie mam konkretnego terminu, ale max 3-4 miesiace bym chciała na to poświęcić. Na ćwiczenia fizyczne szczerze mówiąc przy 2 dzieci nie mam już czasu :( i siły.. Chciałabym troszkę zmniejszyć żołądek, bo niestety miałam dni że potrafiłam zeżreć 2 paczki wafli ryżowych - o zgrozo posmarowanych masełkiem.... wiem wiem.... porażka :( No to Was zanudziłam pewnie :) Pozdrawiam ekipkę :)

violik czy ja moge dolaczyc tez? u mnie problem jest taki ze nie moge zrzucic 5 kg. Przybralam na wadze kiedy zaczelam brac pigulki i przestalam cwiczyc (nie moge za bardzo po operacji) Ale najwiekszym problemem jest ze moj organizm przerzucil sie na glodowy tryb zycia i przy najmniejszych ilosciach jedzenia tyje!!!! Czy mam zaczac normalnie regularnie? Przeciez przytyje od razu>? co poradzisz?

uuuuuddddddaaaa-------- no nie wiem ile. machalam ile dalam rady ile mialam wolnego czasu czyli jakies 3-4 rzy dziennie po jakies 10min jasne------- a moze ty wyprobuj ta zabawe co zaproponowalam CAMPINI CIAGLEZMIANY a ile warzysz i mierzysz. masz bardzo spowolniony metabolizm. hormony terczycy moze musisz teraz zrobic tak od strony medycznej dodam PERUMEGESOLE ja ciagle bylam na mz cala diete

i zrobcie mi te tabelki jezeli moge prosic na wzor w stopce mojej bo bedzie mi latwiej no:)

Prosze pomoz mi jesli mozesz. Waze 58kg,ale jestem bardzo zaokraglona. Mam w biodrach 100cm a w udzie 65. Najbardziej zawsze tyje w biodrach. Jak mam zrzucic zbedne kilogramy??????

stokrotnam a jestes na jakiejs diecie? co do cwiczen to hula hop , ten rowerek co go tu zachwalam, na uda robia dobrze takie brzysiady do konta 90stopni i oczywiscie skakanka. a ile masz wzrostu

ja juz dzis musze zmykac ale jutro znowu wracam. i prosze JASNE CIAGLE ZMIANY i STOKKROTNAM o napisanie wiecej najistotniejszych informacji bo tak malo troche napisalyscie i nie wiem zbytnio co wam zaradzic dokladniej i o ta tabelke apeluje bo nie bede osobom bez tabelki doradzala:)

Kochana Violik Mam ok 170cm wzrostu. Nie jestem na zadnej konkretnej diecie. Przewaznie na sniadanie jem malutka buleczke z szynka i maslem, na obiad jakies smazone mieso bez makaronu, czy ryzu, czasem sie skusze na ziemniaki,ale to taka bardzo mala porcja, zjadam tez 3 jogurty i na tym koniec.Nie jem po 18.00 a takze nie jem slodyczy.Pracuje 8h dziennie, a do pracy ide na nogach 45 minut w jedna strone pod gorke