Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Violik

Pomogę Ci schudnąć

Polecane posty

Gość podnoszeeeee

Cześć jakoś sie długo nie odzywałam, ale szkoła i te sprawy:| zadowolona jakoś nie jestem, nic mi nie ubyło, może nawet przybyło :( mam doła !!! w szkole ciągle jeść mi się chce:| poradźcie czy błonnik mogę brać??:| i czy to coś daje:(??

halo, halo...weekend, czyli jak zawsze gorzej niz podczas tygodnia:-) no coż...ale i tak nie jest zle, swietnie sie czuje, a to oznaka, ze nie jem za duzo, u mnie samopoczucie jest wyznacznikiem dobrej diety. wazenie mam dopiero za tydzien, wiec mam duuuuzo czasu:-) w przyszly piatek przyjezdza do mnie na tydzien siostrunia, razem bedzie nam razniej, jej tez mala dietka sie przyda;)

BROŻKA ja jak tak patrze na twoją stopkę to wydaje mi się, że jek do swojego wzrostu wage masz ok, chciałabym tak, ja to miałam bardzo imprezowy week wiec dieta lekko przegieta ale nadrobię

wiesz Moniczko u mnie nie w wadze klopot, ja mam niestety nieproporcjonalna sylwetke, tzw gruszka. Mimo nie zastarszajacej wagi moje uda i tylek sa poprostu ogromne:-( wiem ze kiedy waze ok 60 kg czuje sie dobrze, a zaczelam tyc, dlatego nie moge sobie pozwolic na zadne szalenstwa, stad moj powrot do diety. tyje bardzo szybko, potrafie w ciagu 2 tyg przytyc ponad 5 kg. postanowilam po ost odchudzaniu, ze nie wroce do wagi 70 kg za nic na swiecie!!! dzisiaj poniedzialek, czyli trzeba bylo zapomniec o grzeszkach weekendowych:-) i wrocic do lzejszego jedzonka. i tak caly tydzien do nast weekendu:-) pozdrawiam