Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Violik

Pomogę Ci schudnąć

Polecane posty

JESIENNA zaczernij sie:) wlasnie chcialam napisac to co CZERWONY FLAMASTER warzywa i owoce to teraz taniocha. sezon:) nie widze chceci do scudniecia u ciebie. od razu na starcie mowisz "zrob to za mnie bo sama tego nie zrobie". za duzo kanapek to po pierwsze. zapiekanaka raeczej tez nie potrzebna. potrzebuje od cibie wiecej CHECI i informacji

Gość ex___ternal
ja mam 163 cm wzrostu i ważę 59kg, chciałabym zrzucić do 50 - 53 bo mam wielki brzuch, uda i tyłek;/ ostatnio zaczęłam stosować dietę warzywno owocową i po 3 dniach schudłam kg, chciałabym do końca wakacji zrzucić do 55kg;|

schudlam 18kg FLAMASTERKU to takie jedzenie tego ryzu makaronu czy ziemnaikow ci nie szkodzi napewno:) a ile razy dziennie jesz campini skoro dopiro mona powiedziec zaczynasz odchudzanie wymysl sobie trzy rzeczy krorych nie bedziesz jadla przez tydzien moze to byc byle co, ale popreostu tego nie tkniesz. to fajna zabawa i dziala. chyba ze chcesz sobie postawaic poprzeczke wyzej to wymysl wiecej rzeczy:) i zero tabletek buuuuuu:( NIEZAPOMINAJKO a moze sprobuj z taka zabawa jaka doradzilam CAMPINI a do cwiczen sie nie zmuszaj. tylko np pomahcaj nogami przez 5min i pomysl " o napewno juz pare kcal spalilam:) fajnie :)" i tak dalej sie wciagniesz a taniec swietna sprawa

NIGDY NIE WAZCIE SIE CODZIENNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZABRANIAM WAM TO JA VIOLIK:)

jem piec razy dziennie, mniej wiecej co 2.5 - 3 godziny. tez uwielbiam tanczyc. nienawidze za to takiej domowej gimnastyki. BRR. No wlasnie, a tabletki? wspomagacze? co o tym powiesz? Jak długo utrzymujesz juz wagę? nie było zadnego jojo? jak wychodzilas z diety?

Gość latiennefurie
np, jak wczoraj ważyłam 59 to dzisiaj mogę 60??

pomagam tylko czrnym nickom:) choc moze juz i tak wystarczy bo sie pogubie zero tabletek!!!!!!!!!!! a co wy jakies chore!!!!!!!!!!!!!! przez rok urzymuje juz wage. wychodzilam powoli albo i szybko:) trudno powiedziec bo ja tylko troche wiecje jadlam bo z niczego nie rezygnowalam

pewnie ze wplywa negatyewnie na psyche bo czasami wiecej wypijesz i juz wiecej wazyzysz a to tylko woda a psycha juz mowi "PRZYTYLAM" i po tym sa kompulsy wlasnie bo skoro mniej jem a dzis waze 1gram wiecej to po co sie odchudzac

Gość latiennefurie
to, że mam pomarańczowy nick robi jakiś problem?!. Każdy człowiek powinien liczyć na pomoc :|

Gość idealne wymiary
To może mi pomożesz Mam 160 cm i ważę 58 kg mój dzień: śniadanie 8:00 np: sałatka (pomodor,cebulka,żólty serek,paróweczka mini)+ 3 kromki grahama 11:00 jabłko 14 kromka grahama 16:30 plasterek pasztetu Przykładowy mój jadłospis,co dzień jem podobnie,już od jakiegoś czasu,nawet od paru miesięcy. Ćwiczę godzinę dziennie ,dużo chodże,przed telewizorem kładę się dopiero koło 21 .Nie jem po 18

Napisze Ci moj dzisiejszy jadlospis a Ty napiszesz co o tym myslisz? HM? 9.30 trzy cienkie kromki razowca z pomidorem i z cebulka (bez masła) i do tego szklanka zielonej herbaty 12.30 szklanka koktajlu malinowego na jogurcie naturalnym ze słodzikiem 14.30 - ryż z sosem meksykańskim 17.00 - jabłko 19.30 - sałatka z ogórka i z pomidora. Co tym myslisz? A i obiecaj, ze nam stad nie uciekniesz:)

jestem jestem wyrzucialo mnie w kosmos:) to tak na poczatak napiszcie mi cos tak o sobie. jak sie co jecie? czy jestescie na diecie? ile chccecie schudnac? itp zeby mi bylo latwiej cos powiedziec o was

Gość Jesienna Kasztanica
U mnie jabłka są za 4 zł kg. Czereśnie i wiśnie za 8-10. Violik, nie pisałaś na początku, że pomożesz tylko czarnym nickom, jeno, że pierwszym osobom oraz że chętnie przez GG i maila. Szukałam Twego maila - nie podałaś. Podałam swój. Po czym mnie olałaś, bo "nie jestem na czarno", mimo, że zgłosiłam się wczesniej, niż inne osoby.

Gość Jesienna Kasztanica
Ża tak powiem, bardzo mi przykro. Nie nalezy zmieniać zasad w trakcie gry.

no dobra zrezygnuję z ziemniaków i makaronów. ale u mnie w domu ziemniaki są codziennie, to nie ja gotują a moja mama. jak biorę coś innego to isę obraza...jem dużo owoców, warzywa lubie. ten problem się zaczoł kiedy zaczęłam pracować za biurkiem. siedząca praca...a ze wracam o 17 do domu nie mam czasu naćwiczemia zaraz po czy rano, bo mieszkam na wsi dojazdy duzo mi zajmują a w domu trzeba tez cos porobic...kupiłam rower 2 miesiące temu, co z tego jak nie mam czasu na nim jeździc. a jak już mam to nie mam gdzie bo ulica zbyt ruchliwa a jezdza jak wariaci a do lasu rzut beretem...

iDEALNE WYMIARY ile chudniesz tygodniowo bo malo jesz? FLAMASTERKU wg mnie ok. tylko moze jakas rybka zamiast ego ryzu np czasami. ja jadlam bardzo podobnie do ciebie. tylko u mnie miecho bylo:) i ja nie jadlam nic po 18 a ta salateczka wieczorem niby dobra bo malokaloryczna ale warzywa nie sa wskazane raczej na noc. nie uciekne:)

Gość idealne wymiary
niestety chodzi o to ,że w ogóle nie chudne i to jest w tym najdziwniejsze.

JASIENNA KASZTANICO ALE JA CI ODPISALAM wiec nie wiem do czego te pretesje i pioprosilam tylko zebys sie zaczernila a reszta mojej wypowiedzi tez byla do ciebie

IDEALNA WYMIARY dawaj ty swoje wymiary bo ja to mysle ze ty to chudzielec jestes

CAMPINI kochana piszesz wielkimi literami nam tu wszystkim czego nie tkniesz przez tydzien i nie 2 ale 3produktow. no jak zgrzeszysz to musisz nam sie tu wyspowiadac:)

Gość idealne wymiary
JESTEM W PRACY I NIE MAM SIę CZYM ZMIERZYć ,ALE TAK MNIEJ WIęCEJ : BIODRA 92 UDO:54,5 PAS;72 POMIARY Z WEEKENDU

dziewczyny i jak mozecie to mi zrobcie taka tabelke waga wzrost ile chcecie schudnac zeby mi bylo latwiej jak bede to widziala i rodzaj diety

IDEALNE WYMIERY ty nie mysl o diecie nawet tylko hula hop kup i krec. dieta ci napewno nie jest potrzebna

Gość idealne wymiary
Perumegasole MAMY PODOBNE WYMIARY więc pewnie podobny cel,ja chcę ok. 8 kg