Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dArtagnan

3 dziewczyny, 3 rozczarowania

Polecane posty

no wlasnie tak myslalam. w rzeczywistosci jestes okropnie brzydki wiec sie wstydzisz dac swoje zdjecie. no i pozostaje ci tylko przekonywanie nas siebie, ze jestes super man (ale my w to i tak nie uwierzymy).

Gość foczunia
mam męża z takich kręgów wiec raczej sie nie obracam tylko te kręgi mnie obracają :D:D:D:D hee

Gimazjum HAHAHHAHAHAHHAHAH ale dalaś. Starczy jak ci powiem ze studiuje na bardzo wymagajacym wydziale na jednej z najlpeszych uczelni w kraju i to w trybie dziennym. To nie jakas wieczorowa popierdułka, to sie liczy.

Gość foczunia
studia phi to ty jesteś smarkacz dla mnie :D:D:D:D panie klasa

Jeśli chodzi o sptkania z laskami to mam śrenio 2-3 w tygodniu. Tyle mi sie chce nie więcej bo potem musze często numer telefonu zmieniać bo mi nie dają spokoju

Gość sureczka
a ci synowie i corki adwokatow i innych to tez chyba maja ladny polew z ciebie, tylko ci nie mowia o tym glosno, bo wiedza ze to zle wplywa na twoje uposledzenie

No nie , ja poruszam sie w towarzystie artystow:) ktorzy majka bogata dusze i posiadaja cechy , ktore wymieniales, oraz cechy ktorych Tobie brakuje :)

Gość foczunia
amen

Literówke walnalem to sie któras przyczepila. LOL ale wiadomo - że wady wielkich ludzi sa pociechą maluczkich

Gość foczunia
mów do mnie jeszcze

Wy to sie pewnie poruszacie w jakimkolwiek towarzystwie, ot byle ktoś was chciał, niewazne czy menel czy student jakiejs chujowej uczelni, burak i cham w dużym fiacie

Gość foczunia
taa i tutaj nas rozgryzłeś :D:D:D:D kłaniam sie nisko do twoich stop łaskawco :P:P:P

Gość labambababa
ech... i kolejny pojeb na kafe. co to forum ma takiego w sobie ze tak przyciaga debili?

ten nasz "miszcz" do na ta super uczelnie dostal sie jedynie dzieki gotowce tatusia lub jakiegos dzianego adwokata. Sadzi tyle bykow, iz golym okiem widac, ze podstawowke to zaocznie skonczyl.

Gość sureczka
my tu gadu gadu a dalbys wkoncu jakies zdjecie

Gość dajcie spokój
jak nie nakarmicie trolla to sam zdechnie

no ale popatrzcie , my mu tu piszemy o wzytskim co zle, a ten dalej sobie schlebia, wymysla bajki :p haha chlopak z klasa nie siadzilaby na damskim forum :P woli wyzsze sfery :P no ale trzyma sie powiem wam probuje trzymac klase heh wyzej sra niz dupe ma -tego wlasnie go nauczono

Ale to, ze ludzi masz za nic, to nie swiadczy dobrze o Tobie. Przypatrz sie tym naprawde wielkim jakie oni maja podejscie do ludzi i jaki maja dystans do siebie.

Pan Goru, nasz przyodca :P haha on wie wszytsko najlepiej, jest najladniejszy i wogole wiecie nie ... :P

Co ja was będę przekonywał. Po prostu śmiech mnie ogarnia. Siedze sobie i pisze przed monitorem (btw mam monitor 29" plasmatronic) i tak mnie bawi, że jakbyście mnie zobaczyly na żywo albo pogadały ze mną to miałybyście taki kisiel w majtach jak nigdy

no ba :P gnoje go tu juz tyle, ale trzyma sie twardo, cos powoeli odpisuje, dlugo mysli :P szuka czegos w madrej ksiazce

Gość foczunia
mam okres wiec kisiel mam i bez ciebie :P:P:P z takim monitorkiem uważaj żeby sie mamuśka nie nakryła jeszcze klapsa dostaniesz i co :):)

Gość labambababa
to nielednie ze plujesz na dziewczyny kisielem

Gość sureczka
kisiel w majtkach to chyba ty juz masz jak musisz te swoje wypociny przed tym plazmatronikiem pisac

Gość dajcie spokój
dawaj fotę i zdjęcie monitora