Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca belferka

nauczyciele prosze o rade!!!1

Polecane posty

Gość Turquoise mogłabyś mnie ...
... prywatnie pouczyć francuskiego? ;):classic_cool:

O, to super! :) A jaka stawka za godzinę i czy będziesz miała pomoc naukową w postaci swojego kolczyka w języku? :classic_cool:🖐️

... za to ja coś na pewno wyciągnę :classic_cool:

Gość cxvxcv
Powiem Ci, jak podszedł nas mój nauczyciel w liceum. Więc pierwsze 2, 3 miesiące to po prostu olaboga - b. wymagający, pilnujący spokoju na lekcji. Można powiedzieć, że nas 'wytresował' - po jakimś czasie zluzował, żartował z nami, nikogo nie wyśmiewał za inne poglądy.. Naprawdę, super wspominam tego nauczyciela, mimo, że do końca trzeba było być "pilnym" :) Świetnie nas zmobilizował, wszystko mogliśmy mu powiedzieć (np. że inny nauczyciel to, powiedzmy, frajer)...

Mój narząd ma więcej centymetrów niż Ty masz lat :classic_cool:

Dwudziestotrzyletnia Kamilko, ja wszystko wiem! :classic_cool:

Gość ticzer
Turquoise - a ja bym chciał z Tobą pracować, różnisz się od moich koleżanek z pracy, jak pomyślę, że je znowu spotkam...

ciesze sie, milo mi, naprawde jak ja patrzylam na moje kolezanki na kierunku nauczycielskim, ze studiow to sobie myslalam, ze sa jak takie typowe wredne nauczycielki, ktorych ja nigdy nie cierpialam w szkole nie chcialabym tez pracowac z kims takim jak one :O

Gość ticzer
Języka w liceum. Ale nie przepadam.

Gość ticzer
Ogłupia mnie to, młodzież mnie nie ciekawi, jest do bólu przewidywalna, słuchają kiepskiej muzyki, nie czytają(są wyjątki), ich ambicje często nie idą w parze z możliwościami, mają dość prymitywne poczucie humoru, nawet nie potrafią być zośliwi (myli im się złośliwość z chamstwem). I setka jeszcze powodów...

a jak dlugo uczysz? mi uczenie - mowie to na podstawie korepetycji i praktyk - sprawia przyjemnosc mam nadzieje, ze ja nie bede tak zniechecona.. lubie mlodziez

Gość ticzer
No troszkę się już udzielam. Nie chcę zniechęcać cię do zawodu, tym bardziej, że chętnie poczytam Twoje refleksje na forum - już się cieszę.

:) ale mi jeszcze rok zostal i zalezy mi na uczeniu w LO lub technikum, generalnie szkola srednia gimnazjum ujdzie jesli chdozi o wiek, ale za malo dla mnie jesli chodzi o program (jak juz pisalam, z moim dzieckiem z korkow przerobilam w rok caly material z gimnazjum, a byl w 1 klasie). milo wspominam przedszkole, ale za ambitna jestem, zeby tam uczyc bedziesz tu za rok ?:D

Gość jestes z
to było to Turquoise pytanie. ale i tak wiem ze tak jest. hahaha

Gość jestes z
spoko turquoise, nikomu nie napisze ze to Ty ani nie bede ujawniac Twoich zdjec ani danych szerszych (bo sie znamy ) . ale rada na przyszlosc, zachowaj wiecej prywatnosci dla siebie w internecie!

jesli to prawda, napisz mi na maila kim jestes tolewymail@o2.pl

Gość jestes z
nie, nie chce sie ujawniać, bo też tu nałogowo siedze:P ale za mało danych podałam ? chyba wystarczajaco abys mi uwierzyła kafe to wielkie forum, i siedzi tu wbrew pozorom wiecej osob z naszego (malego bo malego) miasta niz Ci sie wydaje:) pozdrawiam , nie stresuj sie tak! tylko zachowaj ostroznosc na przyszlosc bo ja to nikt przerazajacy

te dane zna dosc sporo osob, bo mnie tu kiedys na nk znalezli mozesz sciemniac powiedz cos wiecej, zebym wiedziala kim jestes - Ty wiesz kim jestem ja, ja nie wiem kim Ty nie lubie jak mi sie miesza forum z realem :O (kuzwa nie mow nikomu u nas, ze szukam niezobowiazujacego sexu:D)