Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca belferka

nauczyciele prosze o rade!!!1

Polecane posty

Gość jestes z
nasza-klase skasowalas juz przeciez:P nikomu nic nie powiem, o sexie tez, przeciez wiem ze rozgraniczac trzeba real z netem . tylko po co w necie udawac kogos kim sie nie jest? kim ja jestem tez nie podam

nie udaje, tylko nie chce, zeby wszyscy naokolo w realu wiedzieli, ze sie niezobowiazujaco bzykam :O napisz mi na maila cokolwiek o czym wie mieszkanka naszego miasta a nie mozna wyszukac na necie

a co do nk - to chyba nie znamy sie za dobrze, skoro nie jestes na moim nowym koncie:)

Gość jestes z
ale chodzi Ci o znajomosc naszego miasta ? hmm no nie wiem czego nie ma w necie.. np moze tego ze bilard pod jesionem kosztuje 5 zl za godzine i sa 2 stoły, i jest to speluna, ale sympatyczna. albo tego ze nasz burmistrz w programie wyborczym obiecał wypasiona biblioteke na miejscu teczowej:P albo tego ze wyburzaja stacje dea i wszyscy liczyli na to ze bedzie tam mcdonald albo inne cudo ktorego w malych miastach niema, az rozpisala sie o tym nasza jedyna lokalna gazeta? :D

Gość jestes z
ja nie mam swojego konta wcale. ot tak czasem podgladam :)

Gość no to wyglada na to
że świat jest mały

A znamy sie osobiscie czy z widzenia? Moi najblizsi znajomi maja konto na nk, a CI, ktorzy nie maja, nie pisza na kafe

Gość oklklpp
i ja podnosze!! Rozpoczynam prace w nowej szkole i boje sie:O

Gość zaraz cię zjadą
ze w takim razie nie nadajesz sie do tej roboty :P

Gość freequa
turquoise spoko moze tylko udaje ze Cie zna :P ewnie napisalas gdzies ze jestes Kamila....po ilus tam miesiacach ze masz 23 lata..i ta osoba takie info o Tobie zbiera i teraz Ci gada takie cos :Pa poza tym nie przejmuj sie bo mowi ze nie powie :P a nawet i jesli...kazdy ma swoje zycie i robi z nim co chce...nienawidze ludzi ktorzy sie w to wtracaja ;/

nie kazdy wie, ile kosztuje bilard w najwiekszej spelunie w 50 tysiecznym miescie :) nie no, spoko, tylko ja tu sie poczulam chyba troche za bardzo anonimowo i napisalam mnostwo rzeczy z mojego zycia osobistego zwiazengo z sexem, bylymi chlopakami, itd.. a na prawo i lewo w realu sie z tego nie zwierzam :O to male miasto i jakos niespecjalnie mam ochote, zbey wszyscy wiedzieli czy robie loda z polykiem i czym sie zajmowal moj byly chlopak-gangster :O

A poza tym, ja jestem troche niesmiala jak kogos nie znam za dobrze i chyba w realu jestem postrzegana jako grzeczna dziewczynka a tu jestem wredna (bo to forum i wisi mi to), a na ludziach w realu mi zalezy i nawet tak nie potrafie nie chce sobie mieszac reala z forum wlasnie z tego powodu juz zreszta za duzo tu napisalam, teraz bede uwazac:O

Gość Mińsk Mazowiecki
:)

Gość pan
Turqoise tos sie doigrała:)

Gość Turquoise nie pitol ino dawaj
fotencje w bikini - jak Ci zależy na anonimowości, to możesz twarz zamazać ;):classic_cool:

Gość hehahab
czytam sobie bo zainteresowal mnie tamat (chce tez zostac w przyszlosci nauczycielka) a tu taki numer :D Turquoise jestes najlepsza :D ja bym zmienila nicka i zachowala fakty z zycia prywatnego dla siebie :D

Gość jak to po co ...
... pooglądać bym Cię chciał i zjechać pod Twoje foto czytając równocześnie Twoje wydrukowane posty :classic_cool:

Gość ale ja jestem z Wrocławia
:-O🖐️

Gość Turquoise ilu miałaś partnerów
seksualnych w życiu? Bo sądząc po Twoich wypowiedziach to chcesz uchodzić za doświadczoną, a pewnie nie wiesz nawet jak fiut wygląda :D

spałam z 1. po czym wnosisz, ze chce uchodzic za doswiadczona? nie wypowiadam sie z reguly na topikach erotycznych

Gość to chyba można już powiedzieć
6 - jak Ci spadają majtki na widok faceta, to nie warto ich podnosić! (za wyjątkiej punktu 2 i 4 ;) 14 - na imprezy z zamiarem wyhaczenia ofiary nie jezdzij z napalonym innym fanem :/ W tych punktach sama sugerujesz, że lubisz zaliczać facetów, i że nie jest to jeden. Ale już kiedyś zauważyłem w Twoich postach, że miałaś tylko jednego... Dziewczyno, kup sobie wibrator, bo potrzebujesz seksu tak bardzo, że przebija to z każdego Twojego posta, a Twój pojedynczy facet najwyraźniej nie jest w stanie Cię zaspokoić ;)

po 1 - punkty byly pisane na wesoło - i bardzo cie prosze wez na to poprawke po 2 - czy bardziej doswiadczona jest osoba, ktora miala regularny (codzienny) sex przez 3 lata z jedna osoba, i byl to jej jedyny partner w zyciu, czy tez ktos, kto spal z 10, ale po 1 razie? po 3 - oddziel zycie uczuciowe od towarzyskiego, bo jakbym chciala policzyc na ilu randkach w zyciu bylam i z iloma chlopakami sie spotykalam, calowalam, umawialam itd to bym sie chyba nie doliczyla po 4 - to o napalonym fanie nic nie mowi o tym, jakobym zamierzala na tej imprezie kogokolwiek zaliczyc

3 - uczuciowe od sexualnego mialo byc :) aha a ja nie mam teraz faceta - tak gwoli wyjasnienia :) nie sypiam z kim popadnie, chociaz chlopakow mialam kilku, ale nie z kazdym spalam - tylko z tym, z ktorym bylam pare lat

Gość z zamiarem wyhaczenia ofiary
;);)

no czyli poznania kogos, pobawienia sie z nim, calowania i ewentualnie umowienia ide