Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca belferka

nauczyciele prosze o rade!!!1

Polecane posty

Gość z zamiarem wyhaczenia ofiary
"ja nie mam teraz faceta" - no tak, to już wszystko wyjaśnia :classic_cool: Turquoise, są dziewczyny, które facetów potrafią normalnie funkcjonować... Ale Ty do nich nie należysz. Oto Twoje opcje: - facet, - wibrator, - rura od odkurzacza, - kij od szczotki, - dezodorant, - wąż karbowany od prysznica, - wąż karbowany od pralki, - duża latarka na 4 baterie R20 ułożone jedna za drugą :classic_cool: - szyjka od butelki Wybierz której z powyższych i ulżyj sobie dziewczyno, bo aż żal patrzeć na Twoją męczarnię :classic_cool:

Gość z zamiarem wyhaczenia ofiary
* które BEZ facetów potrafią normalnie funkcjonować...

Gość Turquoise mogę Cię przelecieć
Ulżę Ci w cierpieniu, nawet nieodpłatnie! :classic_cool:

Gość Turquoise mogę Cię przelecieć
Nie jestem :( Kurde, gdybym tylko wiedział wcześniej, że wszystkie panny na forume będą dzięki temu na mnie leciały, to też bym je wyzywał od szmat i dziffek, jak to Jarek czyni :-O🖐️

Gość maitresse
Turquoise...czytam Twoje wypowiedzi i zastanawiam się, czy to przypadkiem nie JA pisałam..!? Nieprawdopodobne, jak bardzo Twoje podejście do wielu spraw - pracy (też jestem nauczycielem!), dzieci i młodzieży, miłości, seksu...generalnie życia w wielu jego aspektach - przypomina moją postawę życiową...! Masakra... ;) Pozdrawiam! ;) PS. I nawet też uczę francuskiego od czasu do czasu ;)