Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Dziekuję, że przetrwałam jakoś dzisiejszy dzień za to, że mogę ZARAZ iśc spac i to zrobię za to, że moi synowie sa zdrowi, mądrzy i rozsadni ( to ostatnie to z gatunku tych \"pobożnych\" życzeń, hehe) za to, że łatwa forsa do mnie płynie za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ (też ten sam gatunek)

Dziękuję za napój na bazie chmielu ;D za zdrowie moich synów i moje za to, ze chciało mi się dzis poćwiczyć za to, że się wyspałam wreszcie za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję za zdrowie i szczęście moich synów :) za dobre informacje odnosnie domu mojego potencjalnego i działki :) za moje zdrowie :) za to, że udał mi się dzis obiad, kurczak \"po nowemu\" :) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

*dziękuję, że ten ból zęba to tylko wrażliwość na gorące *dziękuję za to wyżalenie się mi przez moją córkę *dziękuję za to ,że tak sprawnie poszły mi porządki w sobotę *dziękuję ,że mogę czasami poleniuchować w pracy (jak aura nie sprzyja) *dziękuję ,że to juz ostatni raz ! *dziękuję za R :) *dziękuję za dobry sen *dziekuję, za ten gorący kubek i rybki co je wcianać będę *dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowednim mężczyzną ❤️ *dziękuję za niedzielne popłudnie *dziękuję za sobotni wieczór *dziękuję za zapach pierników

Dziękuję za relaks na basenie za udane zakupy, zwłaszcza za ten salceson :D za zdrowie i pomyslność moich synów, którzy doskonale radzą sobie w życiu i sa szczęśliwi za to, że wkrótce znajdę ofertę wymarzonego mojego domu i odtąd wszystko pójdzie jak po maśle za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję, że wkurzenie mi minie zaraz i nauczę się przyjmować odmowę dziękuję, że sny się nie spełniają dziękuję za zdrowie moje i całej mojej rodziny 🌼 dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że pogoda zmienna jest i słoneczko się zjawi :)

Dziękuję za zdrowie i szczęście moich synów za upiększenie się u kosmetyczki za resztki rozwagi i zdrowego podejscia jakie się we mnie jeszcze kołaczą za te łzy, co spłynęły i nieco mnie uspokoiły za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję za najlepsze rozwiązanie moich problemów za zdrowie i szczęście moich synów za udaną jutrzejszą \"sesję\" za jasne i czytelne wskazówki, co powinnam zrobić za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję że uratowalam placek :D za zdrowie i szczęście moich dzieci za to, ze życie jest lekkie łatwe i przyjemne za to, ze forsa mi spada praktycznie z nieba i mam na działkę, dom i rozwód i wszystko :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za ludzi, dobrzy są 🌼 dziękuję za moją pogodę i spokój ducha dziekuję za entuzjazm do życia dziekuję za moje córeczki kochane, zdrowe, dobre, bezpieczne ❤️ dziękuję ,że wpracy ok dziękuję, że weekend jutro i poleniuchuję rano w łóżku dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za udane wypieki :) dziękuję za spotkania przedświąteczne dziękuję, że zrobiłam już prezenty :) i zapakowałam

Gość ech jaka naiwna...
1miłość męża 2 dzieci śmiech i ich radość z niczego 3przespana noc 4 pełna lodówka na święta 5 świadomość miłośći i troski całej rodziny

Dziękuję za seks (dawno za niego nie dziękowałam :D ) za moich synów, ich zdrowie i to, że mogę na ich liczyć a oni na mnie za dobra lekturę za to, że kafelki w 2 kiblach i 1 lazience przestały dążyć do nieskończoności :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Gość Gosieeeeeenka25
Za co mogę podziękować: 1) świetny temat rozmowy 2) za to że jestem zdrowa i mogę cieszyć się życiem 3) za dobrą pracę i szefostwo wymarzone 4) za dobrą atmosferę w pracy 5) za przyjaciół którzy zawsze są pod ręką

dziekuję, że stać mnie na prywatnego stomatologa dziękuję za choinkę pięknie ubraną dziekuję za zdrowie i uśmiech moich córek ❤️ dziekuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za pyszny rosół dziękuję za weekend dziękuję ,że uwolniam się od nałogu dziękuje za czas świateczny, bez szaleństwa przedświątecznego i za sex też sobie podziękuję :)

Dziękuję za to, że porządki prawie na ukończeniu za to, że moi synowie są zdrowi i szczęśliwi za niespodziewane zupełnie życzenia, które dostałam za to, że jutro udadzą mi się wszystkie ciasta :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za chrzan dziękuje za R 🌼 dziękuję, że dużo wolnego przede mną dziękuję,że w pracy wszysko sprawnie zakończone dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziekuję za moje grzeczne córki ❤️

Dziękuję za to, że porządki i kulinaria już na ukończeniu za zdrowie i pomyślność moich synów za to, że mam stałe dobre dochody, i to nie tylko z etatu za otrzymane życzenia za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ Pogodna, podobno rok 2009 ma być o wiele lepszy od poprzedniego, zwłaszcza co do uczuć, dla wszystkich znaków. :) Wszystkim piszącym i zaglądającym tu życzę zdrowych i pełnych nadziei Świąt Bożego Narodzenia. I dzielę się wierszem, który dostałam: To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych bo nikt być samotny nie może. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru, zło ze wstydu umiera widząc jak silna i piękna jest miłość gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru od bardzo wielu wieków pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku

Gość Paulineczkaaa909
1 Dziekuje za to ze jestem zdrowa. 2. Dziekuje za to , ze mam dom i jestem pomiedzy ludzmi , któzy mnie kochaja. 3.Dziękuje za to , ze nadeszły swieta. 4. Dziekuje za to ,ze zycie układa sie tak , ze zawsze po burzy wychodzi słonce. 5 Dziekuje za to , ze zawsze znajdzie sie ktos kto tak poprostu porozmawia.

Dziękuję za zdrowie moje i mojej rodziny za moich synów, którzy dobrze układają sobie życie za pyszne jedzonko za to, że udała mi się wlasnoręcznie zrobiona nalewka za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną {serce] P.S. a właśnie, że zasługuję na wzajemną szczęśliwą miłość, bo tak!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję że żadna wiadomośc to dobra wiadomośc za zdrowie i szczęście moich dzieci za to, że mam już zdrowe plecy mięsnie czy co tam mi dokuczało za zdrowe gardło za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję że mam do siebie dystans ze do innych ludzi też mam dystans że moi synowie są zdrowi i sa dla mnie mili (to na wyrost :O ) że nie przytyłam w święta że dałam odpór takiemu jednemu, który kiedys mnie skrzywdził a teraz żałuje, nie daję drugiej szansy, za stara na to jestem :O

Szukam... co do 2009 roku również mam takie przeczucia, bo ile można...? i cieszę się,że ten się kończy - zakręcony był jak 8 ! *dziękuję, za piękny czas świąteczny we wspaniałej rodzinnej atmosferze *dziękuję ,że jestem wolna od nałogów *dziękuję ,że utrzymam moją wagę *dziękuję, że moje małe wątpliwości są bezzasadne *dziękuję, za moje córeczki kochane, zdrowe, rozsądne,bezpieczne❤️ *dziekuję za uśmiech na mojej twarzy i pogodę ducha *dziękuję ,za ufność, że w moim zyciu jest wszysko dobrze *dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ *dziękuję, że w pracy wszysko jest tak jak być powinno :)

A ja dziękuję: 1. za to, że mam zdrową, mądrą 7-letnią córeczkę 2. za to, że noszę pod serduszkiem moje drugie maleństwo 3. że mam najwspanialszego męża na świecie którego po prostu nie doceniam, za jego miłość do mnie 4. za wspaniałą pracę i zawód o jakim zawsze marzyłam 5. za to że mam śliczny nowy samochodzik, którym uwielbiam jeździć 6. za to, że kiedyś potrafiłam przeciwstawić się komuś kto mnie skrzywdził, choć było to cholernie trudne

dziękuję za pomyślnie zakończony rok w pracy dziękuję za moje zdrowe i bezpieczne córeczki ❤️ dziękuję za moją rodzinę ❤️ dziękuję za jutrzejszą udaną zabawę dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że mam w sobie radość życia 🌼

Dziękuję; za udane zakupy i że wbiłam się w kieckę nr 36!!! :D za moich zdrowych i szczęsliwych synów, z którymi świetnie się rozumiem za jutrzejszą imprezę, w ktorej będę tylko jako kucharkokelnerka (impreza mojego młodszego i jego znajomych), ale i tak się bedę dobrze bawić za dzisiejszy basen i bicze za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Gość wnuczka zielona
Choc czasem plakać sie chce, dziekuje za to że: -nie marznę - stać mnie na wszystko - mam szanse na milość zycia -mam problemy, dzieki nim sie nie nudze - zyję

Dziękuję że w mijającym roku spotkało mnie także wiele dobrych rzeczy za to, że moje dzieci dokonaly słusznych wyborów i beda się ich trzymac w Nowym Roku za zdrowie i szczęście mojej rodziny i moje, było dobrze, jest dobrze, będzie dobrze :) za pozytywne zalatwienie wszelkich spraw za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ A wszystkim tu zaglądającym życzę, aby w Nowym Roku 2009 spełniły Wam się marzenia, ale te dobrze przemyślane, i aby spotkało Was wiele radosnych niespodzianek, o których nawet nie mieliscie odwagi marzyc. :)

Dziękuję za spokojny dzień za to, że umiem się opanować za zdrowie i pomyslność wszelaką moich synów za to, że problemy rozwiazuja się same z łatwością i korzyscią dla mnie za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziekuję za to, że mogłam wstać ok południa dzisiaj i się wyspałam :) za to, że moi synowie sa zdrowi i pozytywnie nastawieni do życia za to, że skończyłam pewną pracę, której nie lubię za piękny sen :) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️