Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

dziękuję że moje dzieci są zdrowe szczęsliwe i spełniają swoje marzenia że mam w spobie wystarczająco dużo siły aby wykonac moje zamiary że mam mnóstwo pieniędzy na wszystko, czego mi potrzeba że czerwone półsłodkie wino jest naprawdę dobre :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Wiatm z uśmiechem w Nowym Roku :) i życzę radości wiele . dziekuję,że jestem szczęśliwa dziękuję, że tańczę ze sobą :) dziękuję, że to tylko niewielka awaria dziękuję za moje zdrowe, zaradne, mądre, tryskające radością córki🌼 dziękuję ,za noc sylwestrową i dzień po niej, za piatkowe wyjście dziękuję, za wczorajsze szaleństwa z rodziną i zanjomymi 🌼 dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję ,że jestem wolna od nałogów a moja waga utrzymuje się na 57 kg dziękuję za R 🌼 dziękuję, za moją wiare w dobro :)

dziękuję za dzisiejszą rozmowę, tylkio dlaczego mi smutno? dziękuję za efektywną pracę moją dziękuję za dobry sen dziękuję za piękną piosenkę dziękuję za moje dziciaczki tak w całokształcie ❤️ dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ (a jak to piszę to mi się dusza śmieje;) )

Dziękuję za ciepłego smsa za moje zdrowe dzieci, które są moją radością za te miłe plany, które się zrealizują wkrótce za moich przyjaciół, którzy lubią odpoczywać i bawić się w moim towarzystwie za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ (moja dusza jeszcze nie za bardzo wierzy :D )

Gość hmmmrdyrrrrrrrr
a co to jest??

Gość justiiinka
Dziękuję za: Mojego kochanego chlopaka i jego śmiesznego zombka na dole że nie skisiłam makaronu do spagetti i nie zrobila sie z niego JEDNA WIELKA KLUCHA że potrafię malować to co czuję i ludzie to lubią że mój kot zawsze w nocy do mnie przychodzi , kladzie sie na nogach zasypia i już niczego się nie boję że dzisiaj jak wracałam ze szkoły pruszył taki piękny śnieg, który był tak malutki, że wyglądał jak spadający srebrny brokat że dzoś mój krejzol z ławki do mnie podszedł, przytulił i powiedział "będzie dobrze, naprawdę. (poczym ja spaliłam sytuacje mówiąc ze : no dobra, dobra.Ej wiesz co ? Wyglądamy troche jakbym Ci robila loda. / siedzial na lawce a ja oparlam glowe o jego nogi / ) że dzieki mojemu chlopakowi czuje sie piękna, kobieca, slodka i jak jem czekolade to nie mam wyrzutów sumienia że pani kosmetyczka dala mi nadzieje na poprawienie stanu buźki, bo wygląda odrobinkię nieciekawie od jakiegoś czasu że jestem zdrowa, chociaż dziś pod prysznicem zauwazylam niebieską plamkę na nodze i darłam się do taty, że cos sie dzieje nidobrego ze mną że mam swój pokój, mogę malowac na scianach co chcę że naumialam się robić pyszne ciasto przekladane z masą budyniową mimo ze pozniej dre twarz ze mnie pieka rece od ucierania i ze juz nigdy nie bede pec dziekuje ze jestem taką justinka, i przeciez wszystko w koncu sie ulozy i bedzie dobrze

Gość ojejjjjjj
:))

Gość justiiinka
Pewnie, że o to 🌼 !!!

dziękuję, że zmęczenie mija dziękuję ,że ta sprawa będzie miała dobry dla mnie finał i więcej straszenia niż to przewinienie dziękuję, za płatki śniegu dziękuję, że jestem w szczśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za pociechy moje zdrowe, bezpieczne,radosne ❤️

dziękuję za R bardzo 🌼 dziękuję ,że w dzień i nocy wszysko mi sprzyja i czuję to również w krytycznych sytuacjach dziękuję ze mam z córkami tak dobre relacje a one ze mna;) dziękuję za moją zadawalającą mnie sytuację finansową dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerski z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za moją kotkę, co mnie pociesza dziękuję, za pomysł na obioad

dziękuję bardzo dziękuję za pozytywny obrót spraw w pracy dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za moje zdrowie i córek dziękuję za dostatek w moim życiu dziękuje za muzykę, której właśnie słucham :)

Jestem, jestem :) Wczoraj usiłowalam sie wpisać chyba z 5 razy, ale kafe szwankowało. To dziś za wczoraj i za dziś, bo się nazbierało. Dziękuję za to, ze w nocy wygrałam bitwę z lodem, śnieżycą i ciemnościa i dowiozłam wszystkich bezpiecznie do domu za zdrowie, szczęście, rozwagę i mądre wybory moich dzieci za mój nowy kolor wlosów za to, że mam tyle pieniędzy ile potrzebuję za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ za udane zakupy za to, że zawsze znajduję zgubione osoby i rzeczy :D za moją nalewkę z aronii, niezła wyszła za moje włosy wciąż, że są chyba ładne, bo się ludzie patrzą :D (nie dopuszczam myśli, że patrzą z innego powodu, mniej przyjemnego dla mnie :D ) za to wszystko, za co powinnam podziękować, a nie pomyślałam z powodów merytorycznie nieistotnych :D

Dziękuję za odpoczynek za dobry obiadek, który ugotowałam :) za moich synów, ich zdrowie i szczęście za to, że moje marzenia, nawet te najtrudniejsze, się spełniają za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ iiiiiiiiiiiiiii specjalny bonus dzisiaj za 1,5cm mniej w każdym udzie!!!!!!!!!!!!!! :D

dziękuję za zdrowie moje i rodzinki całej :) dziękuję ,że wszysko wraca na normalne tory, pozytywnie załatwione dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku prtnerskim z odpowednim mężczyzną ❤️ dziękuję,żę praca dodatkowa tak sprawnie mi idzie dziękuję, że w mojej pracy również jest w porządku dziękuję za pieniadze , które płyną do mnie obfitym strumieniem dziękuję za moich przyjaciół dziękuję za R dziękuję, że wiem czego chcę dziękuję, waga stoi a ja jestem wolna od nałogów 🌼 dziękuję,że tak ogólnie dobrze jest i odczuwam spokój ducha ❤️

Dziękuję za to, że mam dom, gdzie lubię wracać i w którym dobrze się czuję za moich zdrowych przystojnych mądrych synów :) za chwilę relaksu, która mi się zdarzyła za to, że mam wystarczającą ilość pieniędzy na to, na co chcę za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziś dziękuję za tego linka: http://pl.youtube.com/watch?v=40WLPOtufJM&feature=related za moich synów, ich zdrowie, szczęście, mądrość, samodzielnośc za to, że mam przyjaciółki, którym na mnie zależy za to, że nie dam się już nabrać facetom za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

*dziękuje za pyszną pizzę (sama zrobiłam) i całą otoczkę *dziękuje,za zdrowie córek, moje,rodziny *dziękuję za R 🌼 *dziękuję,że w pracy wszysko składnie idzie do przodu *dziękuję za uśmiech na mej twarzy ( taki wyraz twarzy pogodny) :) *dziekuję za ciepłe gacie ,co mam zamiar sobie kupić :) *dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerski z odpowiednim mążczyzną ❤️ *dziękuję za madrość życiową córek moich

Dziękuję za zdrowie mojej rodziny i moje za bezpieczeństwo finansowe moich bliskich za czyjś piękny uśmiech dla mnie :) za kabaret taki jeden :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Wteszcie zdarzyły się aż trzy pozytywne rzeczy jedna po mdrugiej. nie do wiary :D Dziękuję: nieodmiennie za zdrowie i szczęście moich synów za komplement nr 1, ktory dostałam świadomie za miłego smsa za komplement nr 2, który dostałam zupełnie niechcący :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję za zdrowie mojej rodziny i moje za to, ze jestem cierpliwa i pełna miłości za to, że jest to miłość odwzajemniona pod każdym względem za dobre ciasto i sałatkę za to, że jestem wypoczęta i zrelaksowana

Gość Robert_J
a tu jest gdzies moja luba?:(

Gość ja też...
Dziękuję, że mój ex jest moim przyjacielem, że spędził ze mną sylwestra, że mi pomaga, że jest!

dziękuję, że żyję w zdrowiu i radości razem z moimi córkami 🌼 dziekuję za R ❤️ dziękuję za dostatek w moim życiu dziękuję za miód i kapustę kiszoną dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowednim mężczyzną dziękuję za sobotnie spotkania z przyjaciółmi i wczorajszy rodzinny dzień ❤️ dziękuję ,za bdb efekty mojej pracy dziękuję,że mam mozliwoś pomóc dziękuję za dobry sen dziękuję, za dorby obiad dziękuję,za dodatkowe pieniądze na koncie bankowym, które odpowiednio spożytkuję ;) dziękuję za kieckę na bal i moją idealną figurę dziękuję,że jestem wolna od nałogów

Dziękuję za seks połączony z miłościa za zdrowie i szczęście moich synów za to, ze zawsze dokonuję dobrych wyborów za to, ze podobno schudły mi nogi :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

*dziękuję, że mam tyle roboty ,że nie mam czasu by czytać ulubionego topicu i tutaj robić wpisów , bo zostanę sowicie wynagrodzona ;) i docenie późniejszy luz *dziękuję za zdrowie moje, dzieci, rodziny i R *dziękuję, za przepysznego kapuśniaczka *dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z o dpowiednim męzczyzną ❤️ *dziękuję, że znalazłam czas na wpis *dziękuję, ze u mnie wszysko dobrze *dziękuję za dostatek w moim życiu

No, Pogodna, oby tak dalej! :) Nie tylko z finansami, ale z całą resztą także. Ja dziękuję dziś: za szczęśliwe podróżowanie, wszelkimi środkami transportu :D za to, że moi synowie są zdrowi, kochają mnie i są radośni, pogodni i wypoczęci za miłe wieści od znajomych za imprezę, która będzie w weekend za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

*dziękuję, że zawsze znajdę dobre rozwiazanie *dziękuję ,że juz piatek ( wyśpię się ) a jutro bal na 102 :) *dziękuje za moje rozsądne córki i zdrowe i bezpieczne ❤️ *dziękuję ze mam pracę, dobrą pracę *dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku parnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ w weekend oczywiście będę w duchu dziękować *dziękuję jeszcze ,że wzmocniły mi sie paznokcie i włosy a ta cera ;)