Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Dziękuję że wszystko robię dobrze że moje dzieci są zdrowe i radosne że praca idzie mi lekko, łatwo i przyjemnie że mam pieniądze na wszystko, co mi potrzebne do życia za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję że moi synowie są zdrowi i szczęśliwi że dokonują dobrych wyborów że umiem już obsługiwać moją nową komórkę i nie ma ona przede mną żadnych tajemnic (to oczywiście życzeniowe, jak pkt.5 :D ) że mam posprzątany dom już i mogę się zrelaksować przy kompie że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Witam;) Wczoraj miałam ciężki dzionek i wpadłam tutaj przez przypadek.. od razu wątek mi się spodobał, bo z reguły jestem optymistką i staram się doceniać te drobne chwile, rzeczy.. starałam się coś tutaj naskrobać, ale ciężko było;) Na szczęście dzisiaj jest już lepiej.. wątek zmotywował mnie do \"nieużalania\" się nad sobą;) A więc dzisiaj z rana dziękuję... 1) za pyszną kawkę o poranku, którą przyniósł mi do łóżka mój mężczyzna.. 2) za coniedzielne kąpiele w morzu mojego faceta, za spacer w lesie przed, za fale, za piasek, za wiatr.. 3) za chrapanie mojego pieska, które wywołuje uśmiech na mojej twarzy.. 4) za to, że dziś niedziela i można pobyczyć się w łóżku.. 5) za to, że pierwszy raz tak na prawdę kocham i jestem kochana, przez strasznie irytującego, wkurzającego, denerwującego, ale i opiekuńczego, kochającego, czułego, słodkiego, zabawnego i pociągającego faceta;)

Witaj Eeiden :) Nieludzką porę w niedzielę na podziękowania wybrałaś :D Ja uwielbiam spac do późna jak mogę. Dziś dziękuję za to, ze poslugiwanie się moją nowa komóreczką sprawia mi radośc :D za zdrowie i pomyślnośc wszelaką moich synów za to, że w domu przyjmuję samych miłych gosci za cytrynóweczkę, dzięki której było mi ciepło w drodze do domu eeechhhh...za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

szukamcałosciwdziurze co za eeechhhh... już niedługo :) *dziekuję za świetną zabawę na balu i cała otoczkę *dziękuję za moje zdrowe,radosne,mądre i zaradne córki *dziękuję, że mi złości mijają *dziękuję, że wychodzę z tych papierzysk *dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym ,pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerski z odpowednim mężczyzną ❤️ *dziekuję za R ❤️ *dziękuję za moje zdrowie dobre *dziękuję ,że mam taką własnie jaką mam rodzinę i takich znajomych 🌼 *dziękuję, że jestem jaka jestem ❤️ *dziękuję za słońce na niebie

Gość łososiowe firanki
Dziś dziękuję za to , że: 1. mam co jeść 2. mam dom 3. jest mi ciepło 4. mogę pić czystą wodę 5. widzę, słyszę, rozumiem

hehe, \"nieludzka pora\".. pojęcie względne;) Od razu jak się przebudziłam pośpieszyłam po lapa, by wpisać się tutaj;) Jakoś mi tak lżej na duchu było;) Dzisiaj dziękuję za... 1) za to, że mój kochany braciszek niespodziewanie podwiózł mnie do pracy z rana;) 2) za to, że w pracy nie dostałam opieprzu od szefa, pomimo że coś niechcący spieprzyłam;P 3) za barszcz czerwony.. mniam; 4) za wyprzedaże w sklepach; 5) za to, że mój irytujący, wkurzający, wnerwiający mężczyzna jest przy mnie, wspiera mnie, jest cierpliwy, wierzy we mnie i wytrzymuje moje humory;) 6) i za to, że moja mamcia dzisiaj się o mnie martwiła, choć już nie musi, bo jestem dużą dziewczynką;)

Dzisiaj dziękuję.. 1) ptaszkom za umilenie rano drogi do pracy; 2) M. za to, że jest moim przyjacielem od wielu lat \"ponieważ\" i \"pomimo\";) 3) cioci S., że zawsze jest przy mnie i zawsze mogę na nią liczyć; 4) A..... za to, że znów pojawiła się w moim życiu..... 5) G. za to, że jest, że mnie kocha, że mnie wspiera, że rozśmiesza, że dba o mnie, że się troszczy o mnie, że się kłóci ze mną, że mnie pragnie, że... ja Go kocham ❤️

dziękuję,że salda mi grają i widzę początek końca :) dziękuję za miłe niespodzanki od R 🌼 dziękuję ,że moje córcie czują ,że są kochane ❤️ dziękuję za dobry sen (bez przerywników ze strony pęcherza itp ) dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym ,pełnym miłości i zaufania związku partnerski z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję ,że mi dobrze mino wszysko ;)

Dziekuję za pomysł na balową fryzurę, w której będę wyglądać obłędnie (cokolwiek to nie znaczy :D ) za zdrowie i pomyślność moich synów za zdane egzaminy i zdobyte zaliczenia młodszego za pyszne ciasto do kawy (kawa też pyszna) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ Widzisz, Pogodna, nie poddaję sie bez walki!!!! :D

szukam...bo warto powalczyc o dobro swoje :) dziękuję za pyszne wafelki dwa :) dziekuję za wczorajszą gimnastykę dziękuję ,że robóta tak sprawnie mi dziś poszła dziękuję za zdrowie bliskich i moje 🌼 dziekuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zawiązku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, za miłe plany popołudniowe

Dziękuję.. 1) za to, że dzisiaj trzeba było zostać w pracy po godzinach \"jedyne\" 2h a nie 3 czy też 4.. ;) 2) za to, że zaraz będę miała zrobiony odprężający masaż.. wymuszony, ale co tam;) 3) za słodki prezencik od A. na pociechę; 4) za to, że dzisiaj nie musiałam gotować obiadu ani zmywać po nim; 5) za to, że mam dzisiaj dobry dzień... męczący i wyczerpujący, ale dobry;)

Dziękuję za dobry dzień za to, że wszystko wokół mnie układa się dla mojego dobra za zdrowie i szczęście moich dzieci, we wszystkim czego się tkną :) za to, że spotkałam sie z wyrazami sympatii ze strony, z której bym się nigdy w życiu nie spodziewała :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję, że wszystko prawidłowo zrobiłam dziękuję,że sobie ksiażkę kupię ;) dziękuję,za mądrość moich córek dziękuję za wczorajszy masaż ( nie wymuszony ;) ) dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję... 1) za to, że zaraz spotkam się z kolegami, z którymi dawno się nie widziałam; 2) za to, że zmniejsza się podwójna broda i że z dwóch wałeczków na brzuszku jest już jeden.. 3) sobie za samodyscyplinę i wytrwałość.. 4) za to, że nie palę już 10 miesięcy pomimo, że ciągle mam ciągoty; 5) za to, że kocham i jestem kochana ❤️

dziękuję,że weekend przede mną i się wyśpię i poleniuchuję dziękuję za wczorajszy spacer i pogaduszki dziękuję, za zdrowie dziewczynek, moje i wszyskich mi bliskich dziękuję, że jestem w szcześliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowienim mężczyzną❤️ dziękuję, że z G tak fajnie mi się współpracuje dziękuję, za uśmiech na mej twarzy i spokój duszy 🌼

Dziś dziękuję... 1) za to, że pierwszy raz tak na prawdę kocham i jestem kochana, przez strasznie irytującego, wkurzającego, denerwującego, ale i opiekuńczego, kochającego, czułego, słodkiego, zabawnego i pociągającego faceta ❤️ 2) za to, że choroba dobiega końca (od świąt mnie trzyma); 3) za słoneczko; 4) za to, że już niedługo wioooooosna;) 5) za pyszną pizzę, którą dzisiaj razem sami zrobiliśmy mniam;P

Gość Tiaa
Dziękuje że -że mam świetnego syna -mam fajną pracę -że osiągnełam porażający sukces w jednej dziedzinie -że mam siłe oby cały czas piąć się do przodu -ze mam piękny widok za oknem -że mogę na codzień oglądac to o czym niktórzy przez całe życie marzą żeby to zobaczyć

Dzięki bardzo za zdrowie moje i moich dzieci za to, że mam wszystko zrobione na porę i bez wysiłku za M. za moje piękne pazury, nawet z jakimś szlaczkiem :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ P.S. Eeiden, masz dobry przepis na ciasto do pizzy? Mi się robi za twarda.

Dziękuję za piękne zdjecia, na których pięknie wyszłam za piękne filmy, na których też pięknie wyszłam za zdrowie moich dzieci za ich dobre wybory za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za wspaniałą niedzielę 🌼 dziękuję niezmiennie za zdrowie i bezpieczeństwo bliskch i moje ❤️ dziękuję,że jestem wolna od nałogów dziękuję,że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za R dziękuję,ze ta kobieta pozbędzie się bezpodstawnych obiekcji dziękiję,że pieniądze płyną do mnie obfitym strumieniem

Dziekuję za zdrowie moich synów za zdane egzaminy młodszego za dobrą pracę starszego za to, że ta drobna niedyspozycja, która mnie w najmniej odpowiednim momencie złapala, już mija za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję.. ..za to tu jeszcze nie dziękowałam.. za sex;))) ..za niewiarygodnie dobre zimne piwko wypite pierwszy raz od ponad 2tyg;) w końcu koniec męczarni;) ..za wszystkie zwariowane chwile z przyjaciółmi; ..za prosiaczka i zdjęcia z misiami;) ..za uśmiech mojej babci; ..za dobre rady od pani B. ps szukam.. my robimy ciasto tylko z mąki pszennej wiejskiej, inna nie wchodzi w grę;) i chyba w tym tkwi sekret;] no i trzeba to robić z sercem;) zresztą pomimo tego, że daawno temu pracowałam sezonowo nad morzem w pizzerii, to jednak ciastem zajmuje się moja druga połówka;)

Dziękuję za to, że mogę swobodnie oddychać pełną piersią za to, że zostalam pochwalona za poloneza :) za zdrowie i pomyślność wszelaką moich synów, nieustająco :) za to, że moje zwierzaki są zdrowe i dzielnie dają odpór obcym (zwierzakom obcym :D ) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ P.S. Też dodaję serca do pizzy, ale widocznie mam już za twarde. :)

dziękuję.. ..za pierogi ruskie, które zrobiła dla nas specjalnie moja babcia; ..za żelki za żelki za żelki;) ..a w szczególności za te cytrynowe żelki;) ..za sexowną bieliznę dzisiaj zakupioną;) ..za to, że jestem potrzeba; ..za to, że mój mężczyzna przy mnie jest w tych trudnych dniach;]

szukam...poszukam przepis dobry na ciasto do pizzy i będziesz miała za co dziekować ;) dziękuję, że wczoraj najpierw zadzwoniłam dziękuję, za zdrowie córek , bliskich, moje (i niech ten gagatek ma troche więcej wiary w swe wyzdrowienie) dziekuję,że z każdym dniem wiosna się zbliża dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziekuję, że w pracy do przodu, bez byków dziękuję za G moja koleżanke i naszą współpracę 🌼

też się przyłącze :), pozytywny topik dziękuję za - zdrowie - zrozumienie jak bardzo kocham mojego ukochanego, oraz to, że wiem, że tylko z nim chce już być - perspektywę spędzenia miłego weekendu u boku człowieka którego kocham - za to, że mimo ponurej pogody wstałam z uśmiechem na twarzy - za to, że nie ma dzisiaj mojej szefowej w biurze ;P

Dziękuję za przepis na ciasto na pizzę (Pogodna :) ) za zdrowie i szczęście moich synów za to, ze BYWA mi ciepło za to, ze mój kot zdrowieje bez sensu, ale niech tam: za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną