Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo miły blondyn z grzywką

Ezoteryczna przygoda tarocisty-masturbanta

Polecane posty

Gość lampka polnocna11
mialo byc :prezentuje:)

Gość salamandrrra
lampka :D 🖐️

Gość lampka polnocna11
hej :)

Gość lampka polnocna11
bo ja jestem na poziomie , a wy prostaki ignoranci poniżacie to godne forum, które jest jedyna dla mnie wyrocznia , oprócz Tiny, Naj i Pani Domu. Dłużej tego nie zniosę i proteście zniszczę wszystkie płyt Dody jakie posiadam

Gość lampka polnocna11
:D:D:D:D:D:D:D zapomniales o "fakcie" :D

Gość salamandrrra
Mnie natomiast dziwi, (w kontekście wpisów czarnego blondyna tu i na śmietniku) raczej ten post: mnie może wqrwić tylko i wyłącznie Urząd Skarbowy, nikt poza tym......nie pochlebiaj sobie. :D

Gość lampka polnocna11
to było do mnie /podszyw/

Gość lampka polnocna11
a mnie nie dziwi... zakladajac ze osobiscie zmaga sie ze swoim pitem :)

Gość salamandrrra
No... to by było jasne :D, ale reakcje czarnego świadczą o czymś zupełnie przeciwnym :D Żeby do tego stopnia nie mieć wglądu we własne uczucia? ;)

Gość lampka polnocna11
albo pipą

Gość lampka polnocna11
pitem moj drogi pitem ... blondyn ma pita :) niewielkiego ale jednak:)

Gość lampka polnocna11
mały pit tez może być git !

Gość lampka polnocna11
zasmiecamy ten topik:( zalozyles inny to moze tam pozostaniemy co? bo tego troche szkoda:(

Gość lampka polnocna11
jak ładnie poprosisz, spadam na bank!

Gość lampka polnocna11
czuje wibracje w tzw. mózgu.

Gość salamandrrra
mózg sie ma , a ty masz trociny :D :D

Gość bardzo miły blondyn z grzywką1
Proces zsiadania się trwał i trwał, dłużył się niemiłosiernie. Blondyn powoli tracił cierpliwość. Chwycił swą lewą piętę, przeciągnął łydkę za głowę i zaczepił stopę o kark. To samo uczynił z prawą nogą następnie, bez namysłu, wgryzł się we własne genitalia. Spazm bólu natychmiast pobudził do działania zdegenerowane komórki resztek mózgu, które dla świętego spokoju przybrały konsystencję sfermentowanego koziego sera, pozlepiały się w grudki i przeniosły świadomość Blondyna w stan prymitywnej nirwany. Westchnął z ulgą i z rozdziawionymi idiotycznie ustami, kapiąc gęstą śliną na włochate jądra oddał się medytacji. Wędrował po onirycznym lesie fikcyjnej krainy tropiąc siły natury i esencje żywiołów. Szczęściem dostrzegł w oddali błysk eterycznej mgiełki zwiastujący nagromadzenie wodnej ektoplazmy. Siłą umysłu ruszył w jej kierunku. Już, już niemal ją uchwycił. Wyciągnięta chciwie ręka prawie muskała pojawiający się żywioł gdy wtem potworny ból ponownie rozlał się po jego ciele. Spazmatycznie nabrał powietrza i otworzył szeroko oczy. To Matylda wgryzała się zachłannie w jego penisa mrucząc mantrę Om. - Kurwa jego mać - zawył przeciągle a zmaltretowane komórki mózgowe odmówiły jakiejkolwiek dalszej współpracy. Uciekły w kierunku potylicy i tam przylgnęły spłoszone do kości czaszki. Zwieracze natychmiast wykorzystały chwilę wolności i zrosiły strugą brunatnego moczu twarz nachylonej wciąż Matyldy, odbyt wydawał się żyć własnym życiem. Popiardywał i krztusił się porcjami kału wyrzucanymi rytmicznie wprost na spocone czoło właściciela... :D 🖐️ Dziękuje moderatorkom za nieskasowanie naszego topiku. Pragnę zauważyć, iż jedyny zacietrzewiony i rzucający na prawo i lewo inwektywami jest tu zarazem jedynym obrażonym ;) Dziękuję też czytelnikom, którzy topiku bronili. Znać nie tylko twórczy z nich ludzie ale i odważni. A to się chwali :)

Gość ogórek zielony ma garniturek
:D :D :D

Gość Basia mała
dalej dalej :D

Gość hygenista__3
Wreszcie Matylda doznała tak silnej rozkoszy, że omdlała w stylu dziewiętnastowiecznej angielskiej damy dworu. Blondyn siłą woli stopniowo wygasił skurcze odbytu, zostawiając resztę stolca na później. Nagle zdał sobie sprawę, że jest głodny - od czasu skonsumowania kilku surowych serc nic nie jadł (określenie "nie miał nic w ustach" byłoby mylące), ale było to przecież jeszcze przed jego czasowym uwięzieniem! Przeszukał ręką zakamarki swojej odbytnicy w poszukiwaniu snickersa ale nie dopisało mu szczęście. W dodatku jego na wpół oswojony tasiemiec Benon nie miał dziś najlepszego humoru i boleśnie dziabnął go w rękę. -Osz, ty gnojku! - syknął zawiedziony i z konieczności rozpoczął powolną konsumpcję płytki chodnikowej. Żuł starannie, wiedząc że ciężkostrawne to danie. Takiego - siedzącego na bezwładną Matyldą i przegryzającego okruchy betonu zastał go Lubelak, który zaniepokoił się przedłużającą się nieobecnością ukochanej. -A... tu jesteś - mruknął - a ciebie już wypuścili, Blondynie? - ucieszył się -Mhgm - odparł Blondyn z pełnymi ustami -Dobra, wracajmy do mieszkania - zaproponował Blondyn. Chwycił Matyldę za sutek i pociągnął ją w kierunku drzwi. Blondyn beknął i podążył za nimi...

Gość bardzo miły blondyn
bardzo ci dziękuje, lamko północna 11 za wpis z dnia 13.09.2008 o godz 17.32, przywołałaś mnie do rzeczywistości, co bardzo mnie cieszy. Po waszych dwóch ostatnich wpisach drodzy autorzy widzę, że oscylujecie wokół marginalnego kierunku w sztuce zwaną skatologią ( wiecie jak działa google), sądziłem , że stać was na więcej.

Gość bardzo miły blondyn

Gość bardzo miły blondyn
cóż bmb już nie istnieje , sam skasowałem nick

Gość fan opowiadania
wzruszyła nas twoja histeria blondasku. Niku już nie ma ale twoja tępota jak widać pozostała na miejscu :)

Gość bardzo mily blondyn
i tak wszystko co o mnie napisaliście to prawda więc teraz będę się kamuflował pod innymi pseudonimami :O

Gość miły fanie
mnie też wzruszyła twoja histeria, z wrażenia c zapomiałaś, wiesz już co skatolgia, dołączyłaś już do wyznawców Wielkiego Fekala z f23

Gość bardzo mily blondyn
przeczytałem dwa tematy na F23 i wydaje mi się, że już mogę sobie srać do ryja.

Gość miły fanie
kopsnij linka blondasku, bo nawet nie wiem co to f23 i dlatego z małej litery

Gość hahahahhhahahahahahahhahahahah
Czy błędy w ostatniej wypowiedzi też są skutkiem miłości do "Włatców móch"??? :D :D :D :D Ja widzę, że ty jesteś nie tylko impotentem fizycznym, ale i intelektualnym :D :D :D

Gość a czy ty nie jesteś
chichotko, PROJEKTEM tego idioty blondyna