Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgf

Porody rodzinne - największa głupota

Polecane posty

Gość lo matko z corka
Mama Niny---> FAjne masz hobby, nie ma co

Gość MamaNiny
lo matko., cwicze przed porodem rodzinnym oczywiscie:-) ja wiem ze jestem chamska momentami i reszte przepraszam!temat jest kontrowersyjny i tak naprawde moze panowie sie powinni wypowiedziec

Gość eizn
wypowiedzialem sie na str nr 4 ;) porod to bylo dla mnie i zony piękne przezycie, uwazam ze bylem tam, gdzie powinienem byc w takim momencie. Rodzil sie nasz syn.

Gość do mamy niny
Ale ty jesteś prymityw :o Ciekawe, czy swoją córkę uczysz takich tekstów :o🖐️

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość citro
dziwne że na ten temat wypowiadają sie praktycznie same kobiety. boże jaki ten poród rodzinny jest FANTASTYCZNY, żadna z was nawet sobie nie wyobraża zeby urodzić bez męża. każda oczywiście jest pewna że mąż był / będzie zachwycony tym widokiem, ale jakoś nie widzę wypowiedzi zachwyconych facetów. są fora gdzie oczekiwane są wypowiedzi facetów a i tak tylko durne baby piszą jakie to cudowne a żaden facet nawet słowem sie nie wypowiada. z badan wynika że nawet 10% małżeństw rozpada się właśnie przez poród rodzinny... jestem zdania że niech każdy robi jak chce ale niektóre z was nawet nie wiedzą co sie dzieje w głowach waszych facetów.