Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katasia1234

MłODE MAMY -POGADUCHY

Polecane posty

rok temu wprowadziliśmy się do naszego własnego domku,i zaplanowaliśmy postarać się o koleinego potomka,i papam w maju ur.synuśia,co prawda on miał być dziewczynka,ale cóż,jest taki kochany chłopczyk,a o 3 bedziemy sie starali dziewczynkę:)

ja ma marazie jedno dziecko tez synka ma prawie 6 miesiecy,drugiego nieplanuje narazie. piszesz ze twój Eryczek miał byc dziewczynka,czyli lekarz na usg sie pomylił tak?

nie,nie lekarz się nie pomylił,to nam sie wydawało że bedzie dziewczynka,tak planowaliśmy,wszystko z zegarkiem w ręku było robione:);) A tu w piątym miesiącu na usg klejnoty nasz synuś wyeksponował.;)

Hej Kobietki 🌻 Witam nową Mamusię 🌻 Jejku,ale zimno,masakra.My byliśmy dziś z M na USG,oglądaliśmy nasze Słoneczko,słyszeliśmy serduszko,M się prawie poryczał :D Potwierdziło się że będzie Oleńka :D hurra!!! ;) Mam filmiki ale nie potrafię z tego przechwycić zdjęcia :( Otwiera mi się w ashampoo jako kilkusekundowy filmik ale żeby z tego zdjęcie wyciągnąć to nie mam pojęcia co zrobić. Pozdrówki,ja znowu \"słomiana wdowa\",M pojechał,a Kacper mi cały czas z płaczem w głosie-mamuś,ja tęsknię za tatą\" :( biduś mój malutki

Witajcie mamusie! Mi weekend minął na sprzątaniu i oglądaniu działek budowlanych - i chyba w koncu coś znaleźliśmy:) Co prawda prawie 15 km od naszego miasta, ale cena jest tak niska, że szkoda nie kupić. Najwyżej poczekamy trochę i sprzedamy z nadwiązką:) U nas okropnie zimno. Lubię ciepłą, słoneczną jesień, a gdy jest tak zimno to nawet z łóżka się wstawać nie chce... Buziaki!

Hej! 🖐️ U nas tez zimno jak nie wiem... ani na spacer, ani na zakupy... bo jak w taki deszcz...? Sezon grzewczy sie nie zaczal, mysle, ze jeszcze 2 takie dni i zamienie sie w sopel... zaczynam zalowac, ze nie mieszkam w kamieciny z piecem wegowym... ale bym sobie w nim napalila!

Hejka agusicka pamiętam ja ja pierwszy raz usłyszałam serduszko maluszka też powstrzymywałam łzy mogłam bym tak słuchac i słuchać i słuchać w nieskonczonaść. To juz pomyłki raczej niebedzie ,córcia w drodze;) U nas też zimno okropnie brrrrrry wyszłam z małym i zaraz uciekłam do domu tak zimno , Aha muj mały przeszedł dziś samego siebie spał do 10 jejku jak sie wyspałam juz zapomniałam ja to fajnie tak pospac sobie

Mój też dziś długo spał,gdzieś do 9.30 a normalnie wstaje ok 7.30.Z tym że nad ranem przyszedł do mnie do łóżka i pyta:mamuś znajdzie się tu dla mnie miejsce??:D a ja nie miałam sumienia go doprowadzać do jego łóżka bo wczoraj M pojechał znowu do pracy i Kacper był cały wieczór smutny i spał ze mną,pewnie dlatego tak długo ;)

witam witam:):) również.u mnie pochmurno ale bez deszczu:D na razie:) ale tak zimno ze pale już w piecu od 4 dni:) co za pogoda... 😭 kurde już trzeba kurtki wyciągać i szale z szaf ...ciekawe w która ja wejdę kurtkę 😭 w tamtym roku ważyłam o tej porze 56kg a teraz 85!!! 😭 i chyba nie obejdzie się bez zakupu kurtki :( a tak łudziłam się nadzieja ze do zimy schudnę ,naiwny ten człowiek jak cholera.Oj Było tyle jeść w ciąży 😭 ..:(

U mnie od kilku dni leje bez przerwy :o Na szczescie od wczoraj wlaczyli ogrzewanie i juz nie marzne ;] Nie wiem jak u Was, ale u mnie ludzie juz chodza w grubych kurtkach i rekawiczkach... Ale nas ta pogoda zaskoczyla w tym roku. Ja sie juz rozgladam za kombinezonem dla mojego smyka :o Nadiya na pewno Ci sie uda, ale zima to chyba jest taki czas, ze czlowiek nawet jakby chcial, to nie schudnie ;] Ja sobie diete juz planuje od poczatku wakacji i jak do tej pory wytrzymalam 3 dni! Ale co tam... ;]

nie załamuj mnie proszę...kurde kupiłam sobie Leg Magic i jak na razie ćwiczę ale wyrabiam sobie mięśnie i coś nie chudnę teraz ...nie wiem czy to taki przełom.

A smarujesz sie jakims kremem ujedrniajacym? Ja mialam fajny ze soraya i bardzo pomogl mi z brzuchem, bo po porodzie ta skora nie byla taka napieta a jak polaczylam to z brzuszkami to juz w ogole ;] Ja mam zamiar kupic sobie hula hop i troche pokrecic, kolezanka sobie fajnie cialko wyrzezbila... bo do cwiczen szybko trace zapal ;]

Hej Kobitki! :) Widzę że się wywiązała rozmówka o zbędnych kilogramach po ciąży ;) U mnie też leje,a my się niedługo musimy zbierać do lekarza z Kacprowymi wynikami bo się w poniedziałek nie udało. Żeby chociaż lać przestało :O

hej mamusie Ja własnie zakupiłam płaszczyk ciepły bo juz tak marzłam ,zimno jak niewiem chetnie bym wskoczyła w rekawiczki ale troche głupio bo w sumie to jeszcze lato mamy ,jeszcze troche i bende musiała kupic zimowa kurtke bo z tamtego roku niewejdę:(:(:( chodziłam w niej w ciązy cały czas no i na poczatku lutego trafiłam do szpitala leżałam do 27 marca ,gdy wychodziłam z dzidzią po porodzie i przyjechał po mnie mąż to juz niemogłam wsisnac sie w ta kurke ,matko ja przytyłam przez te 2 miesiece szpitala jak wciązy w niej chodziłam do 32 tyg a po porodzie niemogłam w nia wejsc Teraz walcze jeszcze z pozostałymi kg po ciazy :(

Ja przy Kacprze przytyłam 19 kilo i zostało mi 7,potem trochę schudłam,a teraz niby tyję ale w prawie wszystkie spodnie się mieszczę sprzed ciąży,tylko sobie wstawki z gumy porobiłam :D bo mi szkoda na nowe kasy wydawać(tzn ciążowe) Tylko strach bo się w nic wierzchniego nie mieszczę :O Dziś jadę do lekarza więc znalazłam katankę jeansową którą dostałam ale była na mnie za duża więc nie nosiłam a teraz ledwo w brzuchu dopinam a rękawy za szerokie,ale dupa z tym jak wyglądam-byle mojej kruszynie ciepło było :D

Witam dziewczynki :) U nas rownierz pogoda paskudna,leje,zimno,szaro buro i ponuro brrrr :O Mam tyle sprzątania a mi się tak nie chce :(💤 Mój starszy syn bawi się,a młodszy drzemie,tylko patrzeć jak się obudzi i będe miała po robocie. agusicka gratuluje córci🌻 jak to zrobiliście ? ;) Bo ja chcę mieć 3 dziecko,jak małego sie odchowie,chcę córe :) Ja przy 2 pewnie za bardzo ją chciałam i nam nie wyszło :( ,mały jest kochany,ale boję sie że na sterość że będe sama,bo synowie pójdą do żon.A ja tak bardzo chciałabym stroić w różowe sukieneczki,spineczki itd....

A muj synek dzis strajkuje juz dawno powinien drzemac bo tak koło 11 idzie spać na 20 .30 min a tu nic marudzi ale za nic niechce spać:O a ja mam tyle roboty pranie ,sprzatanie obiad jak by przysnał to bym podszykowała obiad ,pranie włończyła a tak to niemoge odejsc od niego bo sie drze. Agusicka poprosimy przepis na córcie;):D

Ja z pierwszym synkiem przytyłam 25 kg,ale naszczeście wszystko zlecjało,nawet więcej :) a z drugim 15 kg i jeszcze 3 na plusie :( W sumie to dobrze wygladam bo ja mam 160cm wzrostu i aktualna waga moja to 46kg,przed ciążą 43kg-mowili na mnie szczypa ;) Teraz jest ok tylko prawie wszystkie ubrania na mnie nie pasują,a to tylko 3 kg,biodra mi sie jeszcze nie zeszły no i wiekszy biust mam bo karmię. :O

Witam Mamusie, Jestem Magda, 23L i mam cudownego synka Grzesia 6m-cy. Widze, ze znowu znienawidzony temat kg. Mnie udalo sie juz wrocic do figury sprzed ciazy, ale nadal jest troche do stracenia :O Duzo cwicze, mniej jem i jakos leci. Od dzisiaj znowu jestem na diecie. Moze poskutuje. Ewcia tez planuje 3 dzieciaczkow, alenastepne dopiero zamin 3-4lata. Pozdrawiam.

Ewcia moje biodra też sie rozlazły bardzo ,myślisz że sie zejda ?czy juz tak zostanie . Ja leżałam wszpitalu bo wogule miałam problemy z ciąza pierwsza poroniłam , a w tej tez lezałam w szpitalu najpierw w 8 tyg z krwawieniem no i od 32 tyg do konca , rozpoznali hipotrofie płodu ,i małowodzie ,pózniej złogi na łożysku i tak leżałam do porodu,ale było mineło

mimi oj bidulko,to przeżyłaś swoie,najwarzniejsze że synuś jest zdrowy i już z Wami :) a cala reszta juz za Tobą. Pewnie że biodra się zejdą,może nie tak szybko,ale napewno zejdą.Ja z 1 synkiem byłam wielka,dupcia,biodra wsio,i wszystko mi zeszło,byłam szczuplejsza jak przed tą 1 ciążą.A więc glowa dogóry :)jeszcze będą z nas laski :);)

Witaj meg To może razem bedziemy się starać o kolejne cudeńko :D Ja wsumie jestem na diecie,bo moj Eryś ma skaze białkową,a więc musze uwarzać co jem.

Ewcia racja;) benda z nas laski ja mam 6 kg na + miałam 5 ale zaczełam sie objadac i wszystko wraca co straciłam na diecie wiec musze uwazac co jem,a ostatnio troszke sobie pozwoliłam zabardzo

Tak z marca. Urodzil sie w dzien kobiet. Mialam taki cudowny prezent. Wlasnie oczekuje zabkow, a tu nic nie widac. Moje malenstwo wlasnie samolociki robi na podlodze. Rozlozylam mu koldre i tak sie przemieszcza z jednej czesci pokoju na drugi, ale jeszcze nie raczkuje. I piszczy.

muj jest z 24 marca w lany poniedziałek sie urodził na zabki tez czekamy cierpliwie ,ale narazie ich niewidac.mały wklada do buzi wszystko co popadnie .ale muj jeszcze nie siedzi:(

Moj tez nie siedzi. Piszac o samolocikach chodzilo mi, ze lezy na brzuszku i podnosi nogi i rece do gory. Sprobuj dac mu wiecej przestrzeni. Odkad Grzes zaczal bawic sie na podlodze, widze ogromne postepy, a i ja nie musze ciagle na niego patrzec, czy aby nie spadnie z lozka. Do siedzenia zaczyna sie juz przymierzac,ale to jeszcze nie to :(