Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rose239

kto chce schudnac 11kg.. piszcie!!!! od jutra zaczynam

Polecane posty

tak... naprawde działaja cwiczenia A6W.. do tego dodaje przysiady... hmmm i zalezy jak mi sie chce to dodaje rozne inne... a Tyyy???

Gość Michasia112931
kiedys wlasnie robilam a6w i schudlam, ale i tak do konca nie dotrwalam ;/ zastanawiam sie wlasnie nad rozpoczeciem i wytrwaniem jej do konca. tylt tylko ze przez 6w ubytek nie jest duzy bo miesnie brzuszka dochodza ;P

a nioo prawda... ja mam taki problem z brzuchem ze nie mam tłuszczu tylko piłeczke.. brzuszek mam twardy i ładny ale schowała mi sie tam piłka i dzieki cwiczenia spuszzam z niej powietrze ;p

Gość Michasia112931
tak trzymaj :D dobra lece sie przygotowac na jutrzejszy pelen wyzeczen dzien dobranocka i powodzenia ;***

nioo dobranoc i takze powodzenia :):) ja chyba tez niedługo uciekam.. :*

Gość moniczkaaaaaa
hej. mam 17 lat i waze 76kg. w sumie to juz 73 bo odchudzam sie od tygodnia. wim straszne ale to efekt jojo bo jeszcze rok temu schudlam do 58kg. ehhh. chetnie sie dolacze do odchudzania chociaz tydzien mam za soba. pozdr;*

michasia no ja moja nazywam 1000 kcal aale czestp mi wyhcodzi wlasnie 1300, ale i tak to mniej niz jakbym jadla normalnie tj ok 2000 kcal bo tyle wynosi moje zapotrzebowanie

Gość moniczkaaaaaa
na najprostrzej diecie na swiecie!!! mniej zrec i ruszac dupsko;p teraz tez ta stosuje chociaz z ruszaniem dupska to troche gorzej;/

12 kilo to nie duzo napewno dasz rade tylko uwierz w siebie!! :) silna wola nie słabnie tylko Ty przestajesz wierzyć w swoje możliwości a masz je napewno duże! jezeli 13 dałas rade to 12 pojdzie jeszcze predzej ;p My Ci pomożemy

dzieki :) Po prostu od 2 tyg waga mi stoi w miejscu:( i ostatnio coś więcej zaczęłam jeść, apetyt mi wraca:( a szlag mnie trafia jak patrzę na to sadło, no:P od jutra zaczynam ostrzej, bo dzisiaj bylo srednio - zlamalam moja zasade zeby kolacje jesc o 18 i zjadlam o 19.30;/ Musze chyba wymyslic tez jakas inna diete, bo do starej organizm mi sie przyzwyczail:)

Gość Michasia112931
niebieskooka czarownico dasz rade, udowodnij to tym którzy w ciebie nie wierzą!!! ------------------------------------------------------------------------------------- dieta 1000kcal dzis idzie mi dobrze :P obym nie zawiodla do konca dnia ...;/

I jak tam dzisiaj dziewczyny? Ja właśnie podliczyłam kalorie i nie jest źle - ok. 1000, ale i tak mam wyrzuty sumienia, bo znowu zjadłam coś po 18, a wiem, że nie powinnam:( no nic, ale ćwiczyłam dzisiaj rano, więc może będzie ok :)

Witajcie to może i ja się dołączę :) Ja niewiem jak wy liczycie te kalorie? Ważycie wszystko? Ja dziś zjadłam 3 kromki razowca- dwie z wędliną rano a trzecią do jajek o 16, jabłko i actimela. I nie wiem ile to było kalorii :) W każdym razie na początku diety czyli 01.09. ważyłam 72kg. Eczoraj 70,2 czyli cos tam ruszyło :) Pozdrawiam:):)

Gość DirtyLady
ja mam takie pytanko...a wiec: jak wy to robicie ze nie jecie po 18?? ja za nic nie moge dac rady. chodze spac o polnocy czasem troszke pozniej i mniej wiecej o 22 zaczynam umierać z głodu...pomocy

Dirty Lady - no właśnie dla mnie to jest najtrudniejsze :( bo chodzę spać koło północy i od 22 to już czasem umieram z głodu:( a wiem, ze jak sie na cos skusze to bedzie fatalnie. Pije sok pomaranczowy i mi jakos pomaga, dodaje sił :) najtrudniej jest na poczatku, potem sie organizm przyzwyczaja. Ehh, nie wiem czemu, ale latem bylo latwiej. A teraz po tygodniu w miare normalnego jedzenia to znowu strasznie mi ciezko wrocic do tej kolacji o 18. Im zimniej sie robi, tym bardziej mam ochote jesc :P a jeszcze mnie moj facet non stop kusi jakim zarciem. W srode albo w czwartek przyjedzie do mnie i oczywiscie bedzie chcial frytki - i wiem, ze sie zlamie, no :P

wczoraj zle dzisiaj dobrze mam nadzieje... kcal z ksiazki i opakowan ;] damy rade laski jak nie bd myliły głody z apetytem ;]

wmowcie sobie ze nie jestescie po 18 juz głodne ze nie chcecie i nie mozecie zjesc juz o tej godzinie.... :D pomaga

Gość Michasia112931
hej dziewczny ;p u mnie w miare dobrze tyle tylko, że dziś rano skusiłam się (ku mojej rozpaczy:P) na cókierka czekoladowego ;/ a dzis zjadlam platki z mlekiem i tego cókierasa, 2brzoskwinie kanapke z serkiem i jedego gołąbka na obiad z bułką no i na dzisiaj to juz wszystko ;]

Gość Michasia112931
co do tego wmowienia sobie to jest prawda, mi przynajmniej pomaga, a myślicie ze na kobieta.wp jest dobry kalkulator kalorii? bo wlasnie ostatnio z niego korzystam i nie wiem czy dobrze liczy... a poza tym ile jedna bułka ma kalorii, bo wlasnie tam pisze ze 41kcal, a czytalam ze taka sama ma nawet około300kcal...

Gość moniczkaaaaaa
a ja dzisiaj zjadlam 5 ciastek"złotokłose"=315kcal i miske zupy fasolowej=???kcal jestem zadowolona:D

ja zjadłam 4 kanapki i płatki :) i oczywiscie juz nic wiecej nie planuje na dzisiaj :D co do tego kalkulatoraa to nie wiem ja mam ksiazke i wlasnie na niej sie wzoruuuje :)

nioo i nastepny dzien mam nadzieje ze dzisiaj bd lepiej :) trzymam kciuki za Was dziewczyny