Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

iri niewiem ale chyba bym sie uzaleznila mówiac dosłownie :p hehe i bym brała latami:p ale po co brac jak sie chce miec dziecko:P slyszalyscie ze mezczyzni tez beda mogli sie zabezpieczac:D tragedia,! juz widze jaka bedzie przyszlosc bez dzieci, bezplodnosc..wymrzemy hehehehe:p

zreszta facet polykajacy pigulki wyglada tak seksownie hihihihi:) sexy daj siana prosimy ciebie :) zablokuj i nie odpisuj mu wcale , niech go zaboli i zobaczysz jak zacznie sie uganiac, powtarzaj ,,dupek'';)

o juz mi pomogło :) impressive ja byłam przeciwniczką tabletek tylko i wyłącznie ze względu na to, ze to jednak chemia jest i łykać nie łykałam...a jakby sie dzidzia trafiła to dałabym rade i cieszyłabym się :P ale przyszedł czas, zę wylądowałam w szpitalu i potem takie własnie tabletki były konieczne by znowu i znowu nie lądować w szpitalu! a wierz mi, ze jakbyś przeszła to co ja, to byś póxniej grzecznie tabletki łykała!!!! :( teraz chce mieć dziecko i przetrwam wszystko, byle by dopiąć swego :P

niby ibuprom zaczął działać i brzuch już tak nieboli, ale czuje sie słabo, jakby mnie ktoś belką przez łeb zdzielił!!!!

Impri no jasne, ze chce :) no co Ty jakby nie chciał to bym sobie innego znalazła co by chciał ;) :D Samotne kobiety nie mają łatwo… 1. Mili mężczyźni są brzydcy 2. Przystojni mężczyźni nie są mili 3. Przystojni i mili mężczyźni są homo... 4. Przystojni, mili i heteroseksualni mężczyźni są żonaci 5. Mężczyźni, którzy nie są przystojni,ale za to mili nie mają pieniędzy 6. Mężczyźni, którzy nie są przystojni,ale za to mili i mają pieniądze, myślą że chcemy ich pieniędzy 7. Mężczyźni, którzy nie mają pieniędzy, chcą naszych pieniędzy 8. Przystojni mężczyźni, którzy nie są mili, ale są przynajmniej częściowo heteroseksualni, uważają,że nie jesteśmy wystarczająco ładne 9. Przystojni mężczyźni, którzy nie są mili, uważają że jesteśmy ładne, są hetero i mają pieniądze są tchórzami. 10. W miarę przystojni mężczyźni, którzy są mili, mają pieniądze i są hetero są wstydliwi i nigdy jako pierwsi do Ciebie nie podejdą 11. Mężczyźni, którzy Cię zaczepią, od razu stracą zainteresowanie kiedy przejmiesz inicjatywę

nooo, ja jestem przykładem że sie można uzależnić od tabsów ;) zawsze miałam bardzo nieregularne okresy. Nigdy nie wiedziałam kiedy mi sie trafi, czy to już, czy na drugi dzień, czy za tydzien, no normalnie jak ruletka. zawsze musiałam byc przygotowana. A jak biore tabsy: to wiem dokładnie że w czwartek. Żebyście wiedziały jaka to wygoda. I o ile mnie boli. I jak mam wyjazd to moge sobie "przełożyć" okres. No za cholere nie zrezygnuje z tej wygody. Nie ma mowy.

samotna rozumiem Cie, ze to wygoda, ale ja bym na twoim miejscu nie łykała chemi tylko z takiego powodu. Tymbardziej,z ę kobieta nie mająca stałego pratnera nie ma potrzeby byc codziennie zabezpieczona! samotna a wiesz o tym, ze jak sie tak cholernie długo bierze tabletki to potem w razie chęci zajścia w ciąże jest spory problem :o moja kumpela brała od 17stego roku zycia tabsy i teraz ma 27 lat i dwa poronienia za sobą... i zajść nie może :( wiesz jaką zniszczona, załamana, depresja na maxa!

miałam taka koleznkena ktora dlugo brala tabletki tabsy i potem jak dostawla, zorbila badania bo chciala miec dziecko, to kurcze zaryczana przyszla od lekarza, szok i powiedziala ze dzieci nie moze miec, bo cos tam jej wyschlo czy cosik, nie wiem, ale tak jej ginekolog powiedziala, ryczala kilka dni, szok:( a co do rosman to kurna nie chcialomi sie isc, i co przeplacilammmmmmmmmmmmmmmmmmm:P kolo mnie pasta kosztowala 14,50 elemsk a tam byk kupila za 9zl cosik, bo jets pormocja pierdola ze mnie:P

niedziela miła nygustwo nie popłaca ;) wiem to od dawna, ale i tam mnie leń czasem łapie ;)

no to moja ciocia 10 lat czekala na dziecko:( bo po tabsach nie mogla zajsc... Jest moda na lekomanie, to uzaleznienie tak wzrasta... ja mam rozsadek i wiem ze lekarzom nie ufam w 100 procentach oni tylko na tym zarabiaja bo wypisuja tabsy a im wiecej wpisuja to chetnie sie tabletki sprzedaja a kobiety sa tak naiwne ze jak wezma na uspokojenie czy inne niebezpieczne leki ...to sa powazne konsekwencje.. dlatego z umiarem i badzcie uważne..i nie wierzcie co mowia ..ludzie karmia kłamstwami wszedzie...taka juz moda...

Impressive nie gniewaj sie na mnie, ale mam wrażenie, ze troche wyolbrzymiasz z ta lekomanią... (tabletki antykoncepcyjne służą głównie antykoncepcji, dlatego odradzam tą "wygode" samotnej, bo nie jest warta póxniejszych problemów) mysle,ze to zjawisko przez Ciebie poruszone bardziej dotyczy starszych ludzi, którzy łykają garściami leki - leki "na wszystko"! a u młodych to bardziej narkotyki stanowią problem :O i to duuuużyyyy ale każdy ma rozum i to jest jego świadomy wybór ... Impri 🌻

a poza tym nie zgadzam sie z twierdzeniem, ze lekarze przepisują wszystkim kobietom tak od siebie antykoncepcyjne... to się już raczej skończyło - takie jest moje zdanie... przeciez jak laska zajdzie w ciąże to jest dla lekarza jeszcze większa kasa, bo wtedy pacjentka przychodzi prawie co miesiąc :) a na koniec ciąży to co 2 tygodnie nawet... a jak kobieta przychodzi i prosi o recepte to lekarz nie może odmówić! kazdy ma prawo do antykoncepcji. Może jedynie odradzać wtedy gdy istnieje jakieś zagrożenie... a co do leków, to oglądałam taki program na discovery, ze w Ameryce nastolatki łykają garście leków - różnych, podbierając z apteczki rodzicom , mieszają je i łykają, bo podobno mają po tym jeszcze większa jazde niż po narkotykach! jak to oglądałam to byłam przerażona, przecież taka bezmyslność może prowadzić do nagłej i szybkiej smierci!!!!!!!

ale wczoraj podrinkiowałam z mężem he he otworzylismy rum z dominikany :D pyszny był!!!! i jaki humorek po nim ;) miła ja poprossze kawke z mleczkiem :)

to-juz-dzis zaraz poleci :D niedziela musisz wybrac tego najbardziej odpowiedniego, zaradnego, odpowiedzialnego i zdrowego!!!!! :) ;) he he he

iri niestety Ameryka stacza się na dno, tam to jest strasznie..gangi,mafie,dilerzy...ciemnogród... ale tak jak mówisz każdy ma swoja godność i rozum... ale jestem wykończona , zaraz padnę na łóżku:)

ide dzisiaj na lody dietetyczne - jogurtowe :) z kumpelą... he he te pyszne :D najem się... he he bo to spora porcja jest...dobrze, ze bez cukru :)

A ja dzisiaj BYLAM w Rossmanie :D Oblowilam sie troche i od razu mi sie humorek poprawil :P teraz siedze sobie wreszcie w domu i chyba mam Ostry Zespol Niedokawienia, wiec lece do kuchni :P

Lucky Lucy chyba wezme Z Ciebi przykład i udam sie po lodach do rossmanna he he :D tylko nie wiem co bardziej będę odczuwać : radośc z powodu zakupów czy smutek z powodu opróżnienia portfela :o