Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

czwórka tak zimno u Ciebie, ze piecykiem sie dogrzewasz?? wow u mnie tez gorąco nie jest, tylko jak widze za oknem to mi szkoda, ze tu siedzieć musze...ale nie az tak zimno :o

no tutaj w pokoju gdzie siedze to troche zimno :o no ale daje rade, wypije najwyzej 3 herbatke hihi ej no dobra, butyki brązowe, szare czy czarne? moze szare? bardziej neutralne by byly..hmm...?

no wreszcie po przerwie ,a długo to trwało:P butki to moj problem , nienawidze ich przymierzac bo mam stope za małą a jak zawse miejscy rozmiar to butów nie ma:O u mnie jest gorąc, ze udusiłam sie w tym sweterku..

czwórka ja bym wzięła te jasne ;) nie szare i nie czarne, bo czarne tak jak chyba metis pisąła za bardzo z podeszwa kontrastują... Impri to jaki Ty masz rozmiar nogi?? tj stopy he he he

na Twoim miejscu też bym wzięła te jasne :) są fajne do wszystkiego będą pasować :) Ja kupiłam szare bo jeszcze takiego koloru butów nie miałam i kupowałam też szarą torebkę i taki komplecik sobie chciałam zrobić ;)

moja znajoma ma 35.. to dopiero porażka.. czasem kupuje buty w dziecinnym sklepie :O a takie eleganckie to naprawdę strasznie trudno jej kupić. 36 jeszcze robią częściej ale i tak jak mierzy są na nią małe :O

Impri to masz nóżke jak kopciuszek :) sliczne są takie małe stópki ;) ja mam 39 :o no czasem 38 przy butach na szpilce ;) ale mam kolezankę co ma 35 rozmier :D he he he

no na 35 jest problem...ale moja kumpela sobie radzi i ma mnóstwo szpilek, bo tylko na 12cm chodzi :) he he ja bym nie mogła :(

ja mam 37 czasem 38 tak więc lus blus ;) ale w takich szpilach 12 cm. bym się chyba przewróciła na pierwszej lepszej nie równej płytce ;) poza tym jakoś niewygodnie mi w takich wysokich a szkoda bo ładne są takie buty i noga wygląda w nich miodzio.. elegancko i smuklej ;) może kiedyś kiedyś się nauczę :P

nie mam pojęcia bo kupiłam je tydzień temu :) nawet nie zdążyłam w nich nigdzie wyjść jeszcze heh ;)

he he no na 12 cm to jest już wyższa szkoła jazdy ;) ja maxymalnie na 10cm chodze...i to nie za czesto, bo sie noga męczy strasznie, ale 12 to dla mnie juz podpada pod szczudła :D

za kolano to nie , takie typowe muszkieterki:P obcas najwyzej 5 cm nie wiecej, bo u mnie sa gory, ja mieskam na samej górze i musze schodzic albo wchodzic...

Impri mieszkasz na górze????? wow :D to ty dopiero czarownica jesteś ;) he he bo kurde kiedys madasia na nas Hogaty mówiła :P i zloty czarownic na forum robiłyśmy ;)

iri wiesz no mam pecha ze akurat na górze, no ale chwalic ze mam ładne góry:P a co do butów kochamy obcasy, tylko chcialabym miec pewnoc ze zams z nie przemaka bo sa fajne na jesien:P

no fajny ;) ja mam mieszany w zasadzie...lubie na sportowo, bo mi wygodnie ale praca wymaga zeby bardziej w elegancki uderzyć...ale taka mega elegancka na codzien nie lubie być...zostawiam to na specjalne okazje ;)

Dobra to ja tak na koniec napiszę. To tak, mam niezłe cycki i łydki, dlatego łydki staram sie pokazywac równie często co i biust ;) A tak serio...kocham torebki i ładne buty. Ubranie, spodnica, spodnie, obojetne, byle nie z satyny bo nienawidzę. U góry n ie mogę miec golfu ani kołnierzyka...nooo...od wielkiego dzwonu jak trzeba-założę... Ubrania najlepiej jednolite, bez wielkich bazgroł, bluzka jakby co z napisem lub kwiatkiem..łączka już mnie przytłacza. Ale za to dobrze chodze w obcasach i kocham dodatki, chustka, torebka, bransoletka! kolczyki....na szyje ewentualnie mały łancuszek lub korale bo za duzo w tym miejscu mnie męczy. A kolory..lubię zieleń, fiolet, beże, brązy, czarny..szary ;) Jakoś niebieski niebardzo do mnie pasuje..nie widze w nim się :o Więc ja wolę sportową elegancję...nigdy nie założę garsonki ani skórzanych spodni ;)