Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

Kurcze nie pamietam:-O ale pytal sie kim dla ciebie jestem ,skad sie znamy....odwolal sie do mojego komenatrza u ciebie o M...ze to fajne dziewczyny,pamietasz o co mi chodzilo??? i cos tam jeszcze pisal ze cie zna dlugo itp.;) w rezultacie nie wiem o co mi chodzilo...ale albo Ty mu sie podobasz albo ja hahaha:-D

heh to niestety nie wiem o kogo może chodzić hmmmmm szkoda że nie pamiętasz :P a napisałaś wtedy że wszystkie M...... są fajne :D hihi :) no ba... 😍

Gość Normalny Kolo
Widze ze topic sie zoffowal, pozwolcie mile panie ze wroce do glownego watku. Przejzalem ta ksiazke, (ale jej nie kupilem, nie warta). I musze powiedziec ze takie zouzy, czy jak kto woli oryginalnie suki wywoluja u mnie chec umieszczenia takiej przedstawicielki "gatunku" w psiej budzie uwiązanej na grubym łańcuchu. Moze innych facetów kręci np. ignorancja, wydzielanie sexu (po jednym cukierku, lub jakos tak to bylo), czy nieodbieranie telefonw (dla mnie zbrodnia wręcz, nie życze takiej "suce", sytuacji kiedy dopadnie ją gwałciciel a jej facet nie będzie zaniepokojony tym że nie odbiera, bo u "suki" to normalka), ale MNIE TAKIE ZACHOWANIA DOPROWADZAJA DO SZEWSKIEJ PASJI. Moze jestem jakis inny? Chyba nie, moze to autorka obraca sie w jakichś spedalonych, zblazowanych i zdziwaczałych kręgach nowojorskich metrogejow, których kręci ponizanie przez baby, że wyrobiła sobie błędny pogląd jakoby wszyscy faceci tacy byli, A TO NIE PRAWDA!

Gość Normalny Kolo
Widze ze topic sie zoffowal, pozwolcie mile panie ze wroce do glownego watku. Przejzalem ta ksiazke, (ale jej nie kupilem, nie warta). I musze powiedziec ze takie zouzy, czy jak kto woli oryginalnie suki wywoluja u mnie chec umieszczenia takiej przedstawicielki "gatunku" w psiej budzie uwiązanej na grubym łańcuchu. Moze innych facetów kręci np. ignorancja, wydzielanie sexu (po jednym cukierku, lub jakos tak to bylo), czy nieodbieranie telefonw (dla mnie zbrodnia wręcz, nie życze takiej "suce", sytuacji kiedy dopadnie ją gwałciciel a jej facet nie będzie zaniepokojony tym że nie odbiera, bo u "suki" to normalka), ale MNIE TAKIE ZACHOWANIA DOPROWADZAJA DO SZEWSKIEJ PASJI. Moze jestem jakis inny? Chyba nie, moze to autorka obraca sie w jakichś spedalonych, zblazowanych i zdziwaczałych kręgach nowojorskich metrogejow, których kręci ponizanie przez baby, że wyrobiła sobie błędny pogląd jakoby wszyscy faceci tacy byli, A TO NIE PRAWDA!

Metis jak załoze nowe konto na nk to przejrze potem Twoich znajomych i moze mi sie przypomni, ktory to:-D Nie pamiętam co mu napisalam skąd sie znamy hehe ale na pewnie nie pisalam ze Zołzami jestemy...:-P

no ładne tu zawirowania towarzyskie widze :) a pomarańczowy pan chyba nie rozumie istoty rzeczy....ale to nieistotne :P bo mi sie nie chce dyskutować...mam wrażenie,ze i tak nie zrozumie o co chodzi :)

ja mojemu mężowi sexu nie rozdzielam na kawałeczki i chyba żadna z tych co tu faceta ma tego nie robi...a wstrzymanie sie na początku znajomości z tym co daje tyle przyjemności ma jednak szereg pozytywnych stron i nie ma co tu sie kłócić w temacie, bo to nawet niegdyś potwierdził nasz kolega kwiatek :) czyli męskie zdanie jest podobne :P a ja jestem żywym przykałdem ze warto było :P

Gość roma___
Hej. Może mi ktoś też przesłać książkę. Z góry dziękuję..

Haha Irenka masz całkowita racje ;) A pan pomarańczowy to tylko facet więc raczej na pewno nie zrozumie o co tu chodzi i nieważnie nie musi i być może kiedyś też na to "poleci" no nie ??;) Właśnie Ircia jak się czujesz??;) Sexy na pewno przyjdzie czas ;) A mnie też zabierzesz do takiego miejsca pełnego facetów??:P ale tylko przystojnych :P :D haha:D

dziewczynki kocham was ze tuu jesteście :* 👄:) Normalny kolo nawet nie czytałeś jej, żałosne komentarze po sobie wystawiasz to nie allegro;)

Jak mogłabym Cię irrenka i resztę bandy nie zaprosic do znajomych na nk:-P No jak?:-P hehehe;)dzis ide do kosmetyczki na pedicure:-D ogólnie to niewsypana jestem ,bo w weekend mialam dwie imprezy rodzinne,więc za duzo nie spałam:-P Dzis musze nadrobic,bo potem nauka-w sobote egzamin...no ale za miesiąc już Święta!!!!:-D:)Jak ten czas szybki leci........;)

no sexy ogólnie musze stwierdzić, ze poprawiłaś mi dziś humor tym, ze przypomniałaś że za m-c już święta :)

nooo impri zleciało... i zaraz mamy 2010 rok... a ja nie mam planów na sylwestra... chciałam w domu zrobić i zaprosić znajomych, ale sie spóxniłam, bo jedni i drudzy znajomi już sa zaproszeni przez innych znajomych :(

Ja prawie znajomych nie mam, to juz nie sa te czasy kiedy kazdy wyciagal kogos z domu.. jak se przypomnę te młode lata to łzy cisną mi sie w oczach.. dzisiaj wystarczy za komórke chwycić i zazdwonić albo w ogule nie zadzwonić...ludzie dzisiaj sa dziwni..przyjaciele juz nie istnaieją to tylko dobrzy kumple, nie u kazdego masz oparcie,pomoc i zaufanie...dzisiaj kazdy za plecami cie obgaduje..nienawidze tego...i znajdź utaj lidzi do zabawy..najwyżej z chłopakiem przyjdzbo bedzie raźniej:O kur..! To juz do singli zaufania nie maja..boją sie ze bedziesz sie sama nudzic ,zawsze znajda wymówki.. Ja andrzejki szkoła i mala impreza a sylwek pod znakiem zapytania..

Impri to chociaz masz impreze w andrzejki-ja nie:-o mam szkole a w niedziele egzamin:( dolina na maxa...

czesc, bardzo prosilabym o te ksiazeczki, jezeli Hope jeszcze tu przebywa, albo Wy je macie: KOBIETY KTóRE KOCHAJą ZA BARDZO" "MARSJANIE I WENUSJANKI ZACZYNAJą żYCIE OD NOWA" "MARSJANIE I WENUSJANKI W SYPIALNI"

Laurka to maila podaj... Impri nie chce Cie martwić, ale to nie jest prawda,z ę przyjaciół już nie ma...po prostu musiałaś trafic na kiepski materiał na przyjaciela ... :( ja mam przyjaciół...niewielu ale prawdziwych. i o to chodzi, zeby nie było ich stadko, ale pare zaufanych osób... z 3 przyjaciółek mam jedną taką na 120% drugą na 99% i trzecią na 97% i takie znajomości trzeba obupulnie pielegnowac i tyle :)

Ja mam jedną koleżanke.......no nie moge jej nic zarzucic,ale przyjaciółką jej tez nie mogę nazwać:-P Wy Wszystkie jestescie moimi przyjaciółkami!!!!!!!Tylko Was mam!!!!:-P no i jednego przyjaciela...żonatego!!!:-P:-D impri nie łam się-masz na ha!👄 kuźwa jak mi sie nie chce isc do tej kosmetyczki :-o

A ja sexy u Fryzjera byłam:D bez zmian ta sama fryzurka tylko musiałam podciąć :) Nie no ja tez mam kochany przyjaciół,ale chodzi mi o takie przywiązanie się ,z e czasami jest lepiej czasami gorzej.. iri i sexy👄

Hejka ;) A ja z moja starą przyjaciółką odnowiłam kontakt;) Też nie mam wielu przyjaciół ale żyje za to mam troszku więcej znajomych, ale tez nie zawsze można na nich liczy najlepiej jak każdy będzie liczył na siebie ;) Za to mam fajniutka rodzinkę i małe maluszki :) Kurcze ja na pewno w andrzejki do kina jadę a potem nie wiem chciałam na imprezkę ale jak nie wypali to u mnie w domku zrobi się malutkie no wiecie :P :D A Sylwester to jeden wielki znak zapytania i wkurza mnie to bo nie mogę nic planować, a potem jak coś to pewnie już za późno będzie i będę siedzieć sama w domu.... 😠

ja w andrzejki nigdy nie chodzilam na zadne imprezki:P a sylwek to tez jeszcze nic nie wiem... aha diewczyny wyslalam wam moje nowe pazurki.niestety nie widac tego efektu ehhh te zdjecia:(

Uni widzę, że mistrz drugiego planu tez jest :D hahaha :D A Pazurki na zdjęciach wcale źle nie wyszły, oczywiście na żywo lepiej wyglądają ale zdjęcia efektu nie psują ;)

Kurde no faktycznie nie zauważyłam że się tam wcisnął głupek jeden:D No dziewczynki dzis matura probna z polaka zobaczymy tą porażke ha ha :D