Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

OHARA dałas jej kopa!!! ale słusznego kopa!!! :-D sexy przeczytaj to od OHARA 5 razy raz po razie ;-) może dotrze ;-)

raz mu nic nie powiedzialam.....a zachowal sie podobnie.....ale teraz mnie wkur*** wiec mialam dosc!!!!mam gdzies juz to wszytsko!!!!wiodcznie nie nadaje sie na ZOŁZE!!!:-o papa 😭

Kaha niech zje a potem działaj... :) NIE DAJ SIĘ !! A tak w ogole to pomimo ,że Ty nie dzowniłaś to on próbował się z Tobą skontaktować?? Czy też milczał?? OHARA - jak Jej nie uświadamiamy , jak w kółko o tym piszemy ?? Jedną piszą delikatnie inne mniej . I najpierw piszesz , że nie uświadamiamy jej a potem "Oraz dalszego uniżania temu palantowi - wiele dziewczyn ci to mowi, ale ty slepa jestes :/" Może też niektóe z własnego doświadczenia wiedzą jak to się potoczy dalej, Sexy Lady musi sama to przeżyć nic nie da , że bedziemy gadały... chyba , że isęw porę otrząśnie i przejrzy na oczy :) Sexy Lady sorka , że tak w 3 osobie pisałam o Tobie :)

sexy nie to że się nie nadajesz! Ty musisz sie zająć sobą nie możesz tracic swojego cennego czasu na dupka i drania, który Cie źle traktuje! masz obrone - skup sie nad tym!!! w ten sposób duzo lepiej wykorzystasz ten czas...

Irrenka.... mnie normalnie wkurza jak ktos wie, ze został niejden raz zraniony i dalej ciągnie TOPIC - tej dziewczynie jest źle rozumiem - ale do cholery!!!!!!!! JEJ sie chyba to podoba, czy co?

Saxy Lady ale tu nie masz co się obrażać i iść :O ZOłzą stajesz się metodą prób i błędów ... nie ma nic od razu . To , że ktoś powie CI ostrzejsze słowa , nie znaczy , że masz się obrażać (pzynajmniej ja tak odebralam Twój post)

sexy OLEJ GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poczuj sie górą!!!!!! poczuj że Ty masz władze, że Ty bedziesz dyktować warunki jak to sie potoczy! Zachowaj sie jak dama, jak pokaż że masz swoje zycie i nie potrzebujesz go w nim!!!

do HOPE! bo się wk...łam na nią! zaangażowałam w to swoje emocje :) NO! wygląda na to, że SIĘ MYLĘ!!!!! proszę bardzo do Laxy Lady: Przepraszam, to wszystko co powiedziałam było złe i nie na miejscu. Robisz dobrze, masz racje, rób tak dalej. Pewnie czeka Cie z nim piękne życie, pełne usniesien i pocałunków. Wybacz mi

OHARA wiem o co Ci chodzi, masz racje, tylko ona ma teraz pewnie mega doła, wydaje sie jej, ze bez niego sobie zycia niewyobraża, jest samotna i potrzebuje bliskiej osoby...mnie w takiej chwili kilka lat temu pomagały przyjaciółki... może ona ich nie ma, dlatego stara sie wygadac tu... a my pewnie dodajemy jej otuchy i siły do walki pomimo, ze działa to na zasadzie maglowania w kółko tego samego...

Ohara o jaa a gdzie ja napisałam , że się mylisz ?:) weź wyluzuj i nei wciskaj komuś słów których nie powiedzial ;) I nie dziwie Ci się, że isę wkur..aś ale ja mowie wiem ze swojego doswiadczenia , że gadanie nic nie da... bo Ona bedzie i tak interpretowala jego zachowanie po swojemu, tlumaczyla itd.

no właśnie irrenka, maglowania.... Skoro to jej robi dobrze, to niech będzie. Ja mam zbyt cięty jęzor, chyba nie będę si na razie wypowiadać bo mam ZNP

OHARA ZNP :-D :-D :-D a no baby tak mają ... ja juz po, juz to ze mnie spływa ;-) :-)

do Hope :) hehe, no żal mi jej / a co myślicie kobietki? i ja byłam w takiej sytuacji, tyle, że MIMO MOICH UCZUĆ!!!! NIE DAŁAM SATYFFAKCJI PALANTOWI, KTORY CHCIAŁ MNĄ MANIPULOWAĆ. Ja zachowałam swój honor i kazałam mu spadać, mimo, że go kochałam. Wiedziałam, że tozłe i bez przyszłości - w koncu mi przeszło, a ja sobie przyklasnęłam - JESTEM NA PRAWDĘ WARTOŚCIOWA

DZIEWCZYNA się obraziła, bo prawda w oczy kole :/ i to nie ja jestem ta zła-ona o tym wie

OHARA GRATULUJE!!! szkoda tylko, że nie każda ma tyle siły i odwagi... a niektóre mają je tylko trzeba to w nich wskrzesic i troche dopomóc, zagrzać do walki z samą sobą 🌻 ❤️

nie jestem na Was zla laski.....wiem ze mi piszecie ale chyba faktycznie dopiero jak sama tak do konca sie nie przejade to nie zrozumiem.....napisal cos w nocy....ze on sie chetnie ze mna spotka itp. napisalam mu ze...juz zasypiam.... on juz nic nie napisal.... i ja tez sie nie odzywam...nie mam zamiru go pytac o sptkanie czy cos...na pewno nie....jezeli mu cos zalezy niech sie postara.... mam metlik w glowie i tyle...to nie jest tak łatwo pwoiedziec "bye" komus kogo sie zna 6lat i skoro sie cos czuje....:-( nawet jesli bede go olewc,nie odzywac...i tak o nim mysle:-( i jeszcz ekurna ta obrona:-o

sexy lady po prostu potrzebuje wsparcia!! ma trudny okres, ta obrona ją na pewno stresuje

wg mnie Sexy Lady, to TY SIĘ NIE OBRONISZ!!! BĘDZIESZ MIAŁA TAKI WSTYD :/ JESLI FORUM JEST NAJWAZNIEJSZE TO SPOKO! PEWNIE SAMA WIESZ CO JEST NAJLEPSZE DLA CIEBIE dZIEWCZYNY MOWIA CI, ZE "IDZ SIE UCZYC, IDZ ..." ONE SĄ KOCHANE I BARDZO MIŁE. a JA CI POWIEM WPROST, NIC Z TEJ OBRONY PRADWOPODOBNIE NIE BEDZIE I TYLE. SAMA SZYKUJESZ DLA SIEBIE PORAŻKĘ. TAKŻE NIE ZADRĘCZAJ SIĘ JAK WIESZ CO BĘDZIE.

Ohara no właśnei Ty widzisz postawiłaś siea ja kiedyś byłam w związku z toksycznym , kótry mnie poniżał nie raz dochodziło do sytuacji kiedy ja przepraszalam za jego winy, probowalam sie uwolnic od niego rok , zawsze ja odchodzilam a on po jakims czasie wracal skruszony i wiadomo sielanka nie trwala dlugo. I mowili mi wszyscy jak ito dupek , ze nie warto. Ja go tlumaczylam, potem nadszedł etap keidy widziałam co robi wiedziałam , że to złe , probowalam odejsc , ale on po jakis 2 miechach o sobie przypominal takei pastwienie sie nad ofiara :O Dopiero SAMA po jakims czasie kieyd dotarlo do mnei ze nie chce miec z nim nic wpsolnego odeszlam i juz nie zmieklam na jego gierki :) ALe : mowili mi wszyscy - ja i tak wiedzialam swoje, i teraz patzre co Sexy Lady pisze to ona tak samo jak ja kiedys... Dlatego ja wiem , że gadanie nic nie da bo kolko bedziemy pisac to samo i tak nei dotrze. A pan toksyczny teraz jestem a paroletnim zwiazku nawte ostatnio szukal ze mna kontaktu... ;]

irrrenka...ja rozumiem, ale dziewczyna sama szykuje los dla siebie. Ona musi byc swiadoma, ze z obrony nic nie bedzie

jestem w pracy i moge sie uczyc dopiero wieczorami:-( a to tez nie jest takie proste bo padam ze zmeczenia.....:-( wstaje o 5.00 codziennie a w domu jestem o 17:30 :-O

Sex lady dla mnie raz ze niepotrzebnie odpisywalas mu , a 2 widzisz napisalas ze zasypiasz nie bylas na jego skinienie ręki to co juz sie nie odezwal ? ;] nei widzisz jak on Cie traktuje? :>

no walsnie to jest najgorsze ze WIDZE!!!a mimo to go nie potrafie olac!!!!nie wiecie jak mi trudno!!!! nie wiem co musi sie stac zebym go kopnela w dupe!!!!:-o

do hope: kazdy uczy się na błędach, ja mam jaki wrodzony "honor"-cvhyba po dziadku, bo wiecznie słyszałam rodzinne opowoescie, że był dumny, nwet jak nie miał racji :P i to akutar przydaje mi sie z facetami. Nie jeden wszedł mi na łeb, ale za kazdym razem wyciągałam wnioski...a ta ksiązka (juz ja wczesniej czytałam) doprowadzila do tego, że facet DO KTOREGO SIĘ NIE ODZYWAM- wariuje. Tak hope, to trudny temat, kazdy ma prawo się wyżalać ale mielić i milelić w kółko to samo? masz racje, to nic nie daje, a dziewczyna sexy lady, wg mnie ma cała obrone juz na poprawkę, bo wkłada życie w to forum i analize nad tym koszmarnym facetem hehe

sexy lady: zmęczenie jest owszem wytłumaczeniem, ale jakoś niedawno tłumaczyłas sie inaczej " bo myslisz o nim". sama popatrz

A ja mam jutro ranadkę ;]]]]] i ide się na przekór wszystkiemu uczyć angielskiego :)))) choc pomyślałabym se o czymś innym heheh. Wadne w czasie przerwy, papa Hope, Irrenka, Sexy Lady [weź sobie coś do serca co anpisałam, bo skończysz marnie]

OHARA wiem ze Ty tak z dobrego serca te kopniaki jej dajesz, ale moze juz jej nie dołuj ;-) sexy zmiataj sie uczyc, bo faktycznie ja sie nie obronisz to bedzie głupia sprawa i nam bedzie głupio że Ci odciagałysmy od nauki :-( nie to że Cie wyganiamy, ale obrona wazna rzecz!!!!

Sexy lady nie potrafisz olac bo nie chcesz... Obrona jets ważniejsza niżjakisfacet o któeym za 2 lata pewnie nie będzisz pamiętac. Ohara no własnei ja musiałam wręcz przejśc przez piekło i upasć na samo dno by podnieść się .. :) A i ja mam koleżanke, któaj jak pokloci sie z facetem to idzie sie uczyc, bo dla niej nauka najważniejsza i na siłę się uczy a potem juz zapomina o klotni i nauka leciiii raz raz ;)