Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

Gość dhjaoidoakd
Poprosze o przesłanie e-booka ,,kobiety ktore kochaja za bardzo". Bede bardzo wdzieczna. fristajlo21@wp.pl

dhjaoidoakd musisz poczekać na Hope bo ja nie mam tej książki albo poszukaj na str 5 bo tam ona mogła link do niej wkleić

Poowróciłam :D Rumunka ładnie prawisz tu :D ❤️ wzruszylam się... daj chusteczki !! hehe :D :***

Aloha! Poczytalam pare stronek i stwierdzam ze Sexy Lady moge podac reke.Tez niedawno meczylam sie z identycznym przypadkiem faceta,tyle ze on otwarcie proponowal mi seks, mowil cos o zwiazku, wciaz byl zapracowany ...oraz opowiadal jak to sie zakochal..w innej! i ze spotyka sie z nia od paru miesiecy, w tym samym czasie do mnie startowal. Dlatego, przeczytam cala ksiazke o Zołzach,i zrobie z tego palanta krolika doswiadczalnego. I zobaczymy kto bedzie gora a kto bedzie zarl trawe:D MAlo jestem na topiku bo w robocie mam kompa ale bez netu a jak do domu wroce to zanim znajde czas na skorzystanie z internetu to trzeba isc spac. Ale w weekend nadrobie!!! buziaki

Laseczki🌼 jak tam zyjecie???ja siedzie w pracy...ale jakos nie mam humoru...wstaje mysle,jade do pracy mysle,wracam mysle....maskara no...probuje sie zajac soba,ale jakos nie umiem:-( CZWÓRECZKA---->>>mi nie proponowal sexu...raczej chcial spotaknia takie niezobowiazujace...nic nie mowil o sexie...ale kto wie co by bylo gdybym sie zgodzila.Ja nie chcialam takich spotkac raz na miesiac bo znamy sie tyle lat.ze uwazem ze albo spotykami sie regularnie i cos \"krecimy na powaznie\"albo bye bye...bo co??potem by sie okazalo...ze ja bym sie juz na maxa zaangazowala...a on by stwierdzil ze to nie to....nie wiem moze to byl moj blad?ehhh mam doscy tego typka...ale z drugiej nie umiem go znienawidziec:-( a jak chcesz zrobic z niego krolika???:-P

sexy Ty źlle myslisz po co chcesz go znienawidziec???? to nie o to chodzi! po prostu go odstaw i niech pozostanie Twoim znajomym. Wiem, że Ci trudno, ale jak trafisz na takiego mężczxyzne co będzie chciał dać Ci szczęście, to wtedy zauważysz jaki tamten był \"gorszy model\"

no wiem masz racje Irrenka:-( czyli co...po prostu nie odzywac sie do niego,zaczac zyc sowim zyciem,a jak sie odezwie to byc miala ale taka obojetna???

odpowiadac na kazda jego wiadomosc,sms.czy jak bedzie pisal jakies bzedty typu.buziaczki czy cos...nic konkretnego to czasem to olac i tyle?

widzisz juz sie czegos nauczyłaś rób dokładnie tak jak piszesz tu powyzej czasem olej albo odpisz, ale po 6 godzinach a najlepiej na drugi dzień :-D onmusi wiedzieć że twój świat sie nie kręci wokól niego!!!!!!!! Ty masz swoje życie i musisz dbac o własne szczęście!!!!! PAMIĘTAJ O TYM!!!!!

no robilam tak przed 2 miesaice---odpisywalalm po prawie 24h:-P nie odzywalalm sie ani nic....owszem on sie odzywal ale nie czesto....w sumie zaczal sie zachowywac podobnie jak ja....ja bylam obojetna wiec on tez:-( odpłacal mi sie tym samym.....i mialam zamiar dalej taka byc...ale teraz po tej niedz.jak mnie olal na imprezie to bylo mi tak przykro,ze nie potrafilam tego w sobie dusic tlyko mu napisalalm co mysle!!!ŹLE zrobilam???:-O

Gość
sexy-dobrze zrobiłaś. Koleś ewidentnie nie jest Ciebie wart. To on ma zdobywać-jesli ty robisz sie chłodniejsza i to go nie rusza to.. kiepsko. A-tak w ogóle-cześc wszyskim-wciąż sobie was podczytuję :D Cóż-jak na razie mam ciężko-nie wiem na czym stoje i zaczynam sie troche gubić. Wczoraj chciałem ją rzucić bo mam tego dośc ale sie powstrzymałem. Trudno jest być z kimś kto twierdzi że chce byćz tobą, ale z drugiej strony zachowuje sie tak jakby jej totalnie niezależało.

Dzieeeeeń Dobry Bardzoooo !!!!!!!!!! :D 🌼 :D Sexy po co zadręczasz się myślami w kółko o nim ??!! Tylko się dobijasz i katujesz !! Na siłę S I Ł Ę szukaj innych obowiazkow wyrzucaj złe myśli !! Wmawiaj sobie , że ten osobnik nie jest fajny :) BęDZIE DOBRZE BO MUSI !!!!!!!! Chcęęęę, potrafię, wzniosę się to naprawdę dobry dzień !! Mam przed sobą jaaasny cel ! Hej mówię sobię \"siłę masz ! i nie przegraj , wygraj , grasz!! ale w pokonanie siebieee ! Pokonam dziśsiebie, pokonam siebie UDOWODNIĘ , ŻE MOŻNA LEPIEJ :classic_cool:\" Sexy Lady udwodonisz?? że mozna lepiej ?? :D

jesiooooooooooooo jak wy tu lecicie,ja nie nadązam czytać...... witam wszsytkie jak zwykle nie posiedze z wami tu za długo teraz ,bo lęcę do banku kredyta uzyskać hahahhahahahaaaaaaaa... ale jak wróce to zasiądę z wami,tylko nalpierw sobie kawulca zrobie ;P,ale sie za wami stęskniłam baby wy moje 👄🌻 aaaaaaaaa i co to za klevera ze mnie robicie??? co???? kliver to taka czarodziejka z witch jak nie wiecie to ogladnijcie ja z moimi dziewczynkami codziennie oglądam ;),dlatego wiem heheheheeee

sexy dobrze, że mu powiedziałaś, ale skoro on jest tez chłodny i Cie olewa to ewidentnie nie zasługuje na Ciebie. Przykro to mówic, ale wyraźnie mu nie zależy. Odpuść sobie go, a bedziesz szczęśliwsza!!!! Może teraz trudno Ci w to uwierzyć, ale taka jest prawda. Nie marnuj czasu na nic nie wartego drania.

no myślałam że mnie tu nie widac hahahahhahahhahahahahahaaaaaaaaa już sie martwiłam

Gość
Nię. Gubie sie strasznie. A co do tego ze czuje sie olany-ona o tym wie ale podobno ma taki nawał obowiazków ze nie daje rady znaleśc teraz czasu-stwierdziła że jak tylko rodzina od niej sobe pojedzie i nie bedzie musiała pokazywac im juz miasta to sie ze mna spotka. A że raz mnie rzuciła to moje zaufanie jest na razie ograniczone i niektóre sprawy sobie troche wyolbrzymiam-wiem jak głupie to jest no ale... Zobaczymy. Na razie zafunduje jej terapię wstrzasowa-czas zebym to ja zaczał być lekkim draniem-najblizsze spotkanie bedzie przełozone. A na telefony nie odpowiadam do niedzieli conajmniej. Niech wie ze najważniejsza nie jest.

Kliver hahah to chyba ja z tyle Kleverem wywalilam :D moja wina :D moja bardzo wielka wina :D

Wick jak nie będziesz odpowiadał na telefony do niedzieli uzna , że ją olałeś albo , że mogło coś Ci się stać... dla mnie złe takie wyjście ja bym się OSTRO wku...rzyla na faceta za takie coś. Podstawa to rozmowa... nie możecie po powrocie odrazu oczekiwać cudow... ale wracanie w kolko do przeszlości (zerwania) nie polepszy sytuacji miedzy Wami i staniecie w martwym punkcie z któego juz nie bedzie wyjscia...