Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

ale najpierw moj maz musi zabrac mi kompa zeby mnie nie korcilo,a to jest nierealne,wiec kolo sie zamyka musze sie nakrecac;)

buuuuaaaahhhaahhhhaaahhhha frecia poczekaj chwilke zaraz ci złoje tyłek pasem :P:P:P:P za takie gadanie

bruska ja mam tak samo...tragedii nie bedzie....ale....hmmmm... chcialoby sie chcialo:):):):)

no już lepiej...widze że sa przebłyski rozumu na tym topiku :P:P:P:P:P

Hej Babolki!Motylku ja jak byłam w ciąży(pierwszej)to nic nie czułam innego niż tak jak przed@ więc musisz czekać cierpliwie ;) Mnie cycki zaczęły dziś boleć a do @-szona jeszcze 9 dni.Brzuch mnie od czasu do czasu kuje a tak poza tym to nic nie czuję śluzu raczej mało.

Mootylku a no chciałoby sie.... chciałabym równiez na obiad dostać pyszne spaghetti nie myć naczyń, tylko przyjść do domu zjeść, połozyć sie, dostać masaż i gorąąąąącą kąpiel i obejrzeć Misia w tv

dziewczyny jak sie od was uzaleznilam. Z wami moge pogadac o czym chce:) Powiem wam ze odka wyjechalismy z PL stracilismy 3/4 znajomych.Oni mysla ze to my zawsze musimy dzwonic ,pisac jezdzic i wogole.Bardzo jest mi przykro z tego powodu bo jestem osoba ktora nie zawiera znajomosci na tydzien ani na rok-tylko na caly czas,dlatego tak ubolewam ze sie nie spotkamy-chyba ze na wybrzezu

czesc madziulek:) Ja tam do @ mam jeszcze bardzo daleko a jajeczkowanie mialam dopiero w sobote takze na objawy chyba za wczesnie nie:( Ale tez mnie cos kluje w brzuchu i cycki bolą ale boje sie ze sie nakrecam i dlatego tak czuje.Choc przy 3 dziecku moge czuc wszystko wczesniej.Przy 1 maluchu mialam 1 ruchy w 18tyg a przy 2 juz w 15!!! takze moze po 3 dniach juz mi cos jest;) :p

juz uciekasz:( wiec milego wieczorka:) pamietaj haslo przewodnie BIERZ CO TWOJE OD MEZUSIA:) Slowa naszej szalonej bruseczki:)

no to ja tez uciekam:( Nie piszecie ze mna to popatrze na rozmowy w toku:)

frecia .....może twoi znajomi myslą, ze skoro jesteście za granica to wam sie lepiej powodzi i że to wy powinniście dzwonić...hmmm...taka myśl mi przyszła pierwzsa do głowy...mam nadzieję, ze cie tym nie uraziłam :):) moje kontakty z czasów studiów tez sie z czasem pokończyły, mieszkałam wtedy w wawie, jak wrociłam do domu to juz konktakt sie urwał niestety z czasem :(

Dziewczyny a ja wam nie pisalam co przezylam z moim mezem wczoraj Jechalimy przez las,on mi naraz mowi Fretka ja sie chyba zaraz "posram" Ja mu mowi nie gadaj glupot i jedz do domu A on mi ze nie wytrzyma i stanal i poszedl do lasu!!! Za 2 min przychodzi caly zaplakany ja sie go pytam co ci sie stalo???? a on mi -fretka ja PORONILEM!!! Ja mu co ty gadasz ty jestes facet z prawdziwego zdarzenia!!!! A on mi -to jak jestes taka madra to idz i zobacz sama!!!! No i poszlam bo mi juz zimno bylo Dziewczyny ja wyszlam z lasu zaplakana -ale ze smiechu!!!! Mowie mu-Ferdek ty nie poroniles ty na żabe nasrales!!!! hihihihih taki maly kawal:P :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Bruska masz racje wiesz,ale to nie jest tak ze nam tu pieniadze z nieba leca,a w PL bylo nam suzo bardziej ciezej niz naszym znajomym,a to oni zawsze do nas przychodzili i u nas przesiadywali nie my u nich. a poczatku jescze sie odzywalismy pierwsi i dzwonilismy,ale juz nie teraz,ile mozna???????Przyjaciol poznaje sie na odlegosc a nie w biedzie:( Ale ciesze sie ze jest taki fajny topik i jest z kim poklikac:)

ech niestety takie ejst myslenie ludzi, jak ktoś jest za granica to napewno jest im lepiej, a potem sie jeszcze okaże że jesteście zadufani bo przedtem dzwoniliście a teraz nie. Zreszta sa jeszcze e-maile przeciez mozna napisać, jest skype, jaki problem???? żaden. Mój wujek ze stanami gawedzi przy kompie, choc nauka była długa i trudna :P:P:P:P:P głowa do góry my tu klikamy non stop hehehhe a przestaniemy jak internet padnie albo bedziemy pieluchy zmieniać :P:P:P

Madziulek ja mam dwoje chlopakow a staram sie dopiero 1 raz i zrobilismy tak w czwartek wieczorkiem sex a z soboty na niedziele mialam owulacje,jak przezyly plemniki to mysle ze sie uda dziewczynka:) Wiem dokladnie kiedy mialam bo robilam testy owulacyjne.

dobrej nocki kobietki:) Walczcie o swoje żyjatka tak zeby jutro produkcja szla pelna para;) Do jutra:*

Hej hej mozna się do was dołączyć? Termin @ 16.03 trzeci cykl starań Jak jutro nie dostanę @ lece po test!

Wiem, ze zadnej z Was nie ma, ale musze to napisac juz niedlugo bede wiedziec aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... nie chce tej wstretnej @!!!!!!!!!!!!!! No....ulzylo troszke.....hehe:):):) To tyle. Buzki dla Was:):)

Witam! Ja skończyłam pracę dopiero o 19 - tej... potem pojechaliśmy z młodą do Smyka i kupiliśmy wózek - parasolkę dla lali :) wróciliśmy, wykąpałam małą, nakarmiłam, a mój M położył ją spać - i jeszcze nie wrócił, więc chaba kimnął ;) a ja...... ja zamiast prasować to czytam i czytam.... fotki wysłałam i czekam na wasze :)

dzien doberek :P tydzien leci dzis juz wtorek pod zmienionym nickiem nastepna brunetka :) córcia sliczna taka słodka dziewuszka :) a ty hmmm nastepna syrenka śliczna :P i ten twoj usmiech taki sympatyczny bardzo fajne zdjecia:) witaj Jenefer25 :) bruska masz lanie !!! ja nie mam twojej fotki :(

Czesc Pumczko i reszta kobietek:) Dzis moje dziecko spalo do 7.00 to jest normalnie szok!!!! Witam nowa staraczke jenifer:)Musze ci wygrzebac tabelke zebys sie wpisala do niej:) Dziewczyny a ja mierze temke dalej i tak przedwczoraj mialam ,co wam pisalam 36.8 wczoraj juz koncowka 9 a dzis juz znow mam 37~!!!bardzo mnie to cieszy:)

STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań........Data@.. ..........miejscowość 1)Jenifer25................... ..............16.03............ 2)Moootylek...................1...............18.03..... .....zach-pomorskie 3)Jolitka84....................4................21.03... ... .......wielkopoka 4)fretka83....................1...............23-27.03.... ..... ......Śląskie 5) sonia27.....................1................24.03.......... .wielkopolskie 6) Madziulek0405.............3...............25.03...... .... ...lubelskie 7) Aagness.......24..........1................29.03......mazowi ec kie< br /> 8)muszka87...................2...................?...... ...... .....toruń 9)butterfly*...................3...............ok.31.03. ...........IE 10)pod zmienionym ni...27...1...............ok 8.04.............Bydgoszcz 11)Pumka27.....................2................10.04... . .. .. ...... ..Lubin 12)bruska.......28............2...............13.04..... .......podkarpackie ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.........ROZWIĄZANIE.... ......MIEJSCOWOSC 1) Afrodyta....26..........2-3?................Listopad......Bi el sko-Biala.

Jenofer25 sama sobie uzupelnisz ktory to twoj cykl i gdzie mieszkasz a jak nie wiesz jak to napiszesz nam a my to wpiszemy:)

pod zmienionym nickiem dziekuje za fotki:) Ale wam powiem dziewczyny ze na tym naszym topiku to same laski piszą:)Normalnie nienormalne zeby takie TĘGIE umysly i tak piekane kobiety spotkaly sie na jednym topiku:D Pod zmienimym nickem ale masz sliczna corunie -pozazdroscic:) Tak jak od Pumki jest slicznotka:)