Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

frecia dzisiaj rano jak mierzyłam (oczywiście dałam nura z termometrem :P) i miałam 36,7 więc mało....więc kurna maka faka nie znam sie na temperaturach....czyli co jeszcze nie było u mnie owulacji :o:o w morde ale jestem tempa szkoda że mam tyle lat ale od dzis spie z termometrem wiec rano nie zapomne :D:D:D

Ja ci poczekam to bedziesz widziala-Z TOBĄ TEŻ DO DOLU-TABELKI:) A wasze objawy sa calkiem normalne-ale daje glowe e dasz rade:)

Cześć dziewczyny !! Dostałam @ , mam meega doła ... Bo M w sobotę wylatuje i będziemy musieli odstawić starania. A ja jak za 1,5 miesiaca dolece to tez najpierw bede musiala prace znalezc. echh ... chce mi się wiszczeć, ryczeć i najchętniej bym poszła spać i spała cały czas. Ech ... :(:(:(

Ja mam termomert przy łóżku i zawsze jak moj M wstaje do pracy mi go podaje-dzis mi podal-DŁUGOPIS!!!Głupol jeden:D A temperatura swiadczy chyba o tym ze jeszcze nie mialas owulacji,masz jeszcze czas na nią??? Musisz teraz sie zabrac za to i mierzyc co do godziny-dasz rade:) I bedziesz widziala kiedy pojdzie do gory o conajmniej 0,2st czyli np.36.9 jak dzis mialas 36.7-to musi byc najwyzsza z 5 ostatnich dni-mam nadzieje ze ci to dobrze napisalam;)

tak frecia mialam juz trzy razu torbiel na jajniku i boje sie ze moze i teraz np on jest a jak jest to on utrudnia zajscie w ciaze :( a tak poza tym to nic mi nie dolega tylko własnie ten jajnik a jak powie ze torbiel utrudnia zajscie w ciaze i bede sie leczyc znowu hormony a jak hormony to nie mozna sie starac i tego sie boje własnie ze bede zmuszona czekac np z 3 miechy a zreszta dla mnie kazdy miesiac czekania to wiecznosc :(

Oj Natanielko jest mi bardzo przykro:( Nie poddawaj sie bedziesz jeszcze walczyc z M o plemniczki-teraz sobie odpoczniecie i twoj maz te,ale jak przyjedziesz do niego to cie wystrzeli po takiej przerwie pod sam sufit-i zaraz bedziesz w ciazy:) Glowa do gory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Czesc laseczki!:) tak sobie czytam o tych waszych bolacych cyckach i brzuszkach i wam zazdroszcze tego! mnie @ ma dopasc za jakies 10 dni i pewnie tak bedzie :(

natanielko 🌼 nie załamuj sie kobieto , ewentualnie możesz sie napłakac ile wlezie i ci przejdzie handra :):):) jak wyjedziesz przygotujesz sie na spokojnie my ci tu kurs przyspieszony zafundujemy i w odpowiednim momencie bedzie dzidzia zobaczysz!!! kurde blaszka jestes naprawde młodą kobitką, więc głowa do góry :):) ja to cieżko zaczynam pracować żeby przed 30 tką urodzic pierwsze dziecko!!! troche późno ale tez wczesniej musiałam znaleźć prace a to jeszcze nie byłam gotowa ale wierze ze mi sie uda tak więc spokojnie moja droga i wlej w siebie liiitry radości i optymizmy PROSZĘ 🌼

ok juz nie chce o tym gadac bo znowui bedzie kibel :P napisze wam wieczorkiem albo rano jutro co i jak bylo u lekarza

Pumka ja bym zrobila tak-jakbym miala na 1 jajniku cyste tak jak ja to mam,to bym nie brala hormonow tylko trafiala w cykl ze zdrowego jajnika a ciaza sobie poradzi z cysta-ja mam ciagle z nimi problemy jak nie biore tabletek anty :O

Dziękuję Kochane za słowa otuchy !!!!!!! Idę śniadanie w końcu zjem, chociaż wcale mi się nie chce.

natanielko bedzie dobrze nic sie nie załamuj kobitko ! bruska i frecia maja racje po takiej przerwie to jak wpadniecie na siebie to wiory sie posypia no aaaaaa owoc tej milosci musi byc !!!!:)

frecia u mnie tylko prawy jajnik choruje tzn cysty mam tylko na prawym i zawsze leczylam je hormonami bo byly duze jak je wykrywalam to 6x5 wiec lekarka dala tabsy anty i znikaly po miesiacu ale puki co nic nie wiem wiec a noz jest wszystko git wierze ze jest ok bo mnie nic nie boli :)

buterfly no i co z tego że niektóre mają cycki bolace!!! pewnie albo im chłopy non stop gniotą, albo spią na cyckach, albo sie nimi obijają o sciany :D:D:D:D nie jest powiedziane że bolące cycunie sa objawem ciązy a jak nie bolą to nie ma ciąży gdzie to pozytywne myślenie!!!!!!!! HAALLLOO :):):):)

bruska ma racje !!!!!! cycki nie zawsze bola na @ czy na ciaze ja nie mam takich objawów ani przed @ ani przy pierwszej ciazy cyce mnie nie swedzialy ani nie bolaly wiec wszystko sie moze zdarzyc puki nie ma @ szmaty :P

STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań........Data@.. ..........miejscowość 1)Moootylek...................1...............18.03..... .....zach-pomorskie 2)Jolitka84....................4................21.03... ... .......wielkopoka 3)fretka83....................1...............23-27.03.. .. ..... ......Śląskie 4) sonia27.....................1................24.03.......... .wielkopolskie 5) Madziulek0405.............3...............25.03...... .... ...lubelskie 67 Aagness.......24..........1................29.03......mazowi ec kie< br /> 7)muszka87...................2...................?...... ...... .....toruń 8)butterfly*...................3...............ok.31.03 . ...........IE 9)pod zmienionym ni...27...1...............ok 8.04.............Bydgoszcz 10)Pumka27.....................2................10.04... . .. .. ...... ..Lubin 11)bruska.......28............2...............13.04..... .......podkarpackie 12)natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?........ .... lebelskie ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.........ROZWIĄZANIE.... ......MIEJSCOWOSC 1) Afrodyta....26..........2-3?................Listopad......Bi el sko-Biala 2)Jenefer25..................2?.................listopad ............dolnoslaskie Pozwolilam sobie uaktualnic tabelke-mam nadzieje ze sie nie gniewacie

no właśnie inaczej ja co miesiąc byłabym w ciąży bo zawsze pzred @ mam bolące jakby mi je ktoś poobijał, nawet po schodach nie moge szybko chodzić :o:o:o masakra jakaś, brzuch mnie tak nie boli jak cycule :classic_cool:

frecia .eee tam nie gniewamy sie wogóle :P:P:P ja to widze że jak natanielka sie ze swoim mężusiem zresetują i zrelaksują w tej anglii ....uuuu to od razu bedzie lądować w dół tabeli :D:D:D:D czyż nie mam racji???? tylko seksik ma byc z radością a nie z obowiązku!!!!!! :):):):) ewentualnie moge ci fajna grę w kostki podesłać jest naprawde zarombista :P:P:P usmiac sie można po pachy a ile przyjemności ;);)

wysyłam list gończy za tigirinką bo nie moge wysiedzieć :):):):

Frecia u mnie @ będzie gdzies kolo 20-go, ale my odstawiamy starania, siła wyższa ,więc wpisz mi przerwa czy cos. Bo nadal będę z Wami pisać. Albo wywalcie mnie z tej tabelki i już.

natanielko natychmiast proszę zaprzestac mi tu pisac takich bzdur! jakie wypisywanie :):):) przeciez ten topik nie jest dla starających sie tylko w tym miesiącu :):):) nikt tez nie powiedział że każda tutaj zaciąży za pierwszym razem :):):) pozostaniesz i tyle

bo jak nie to cieraz przełoże przez kolano i zleje ci tyłek :P:P:P a co moge jestem tutaj najstarsza :D:D:D:D

natanielko nikogo nie bedziemy tu wywalac z tabeli zjadłas sniadanko ???? no zjedz sobie i zostan z nami bedziemy cie trzymac na duchu w ciezkich chwilach a ty nas ok??????

Natanielko zadnej przerwy nie wpisuje-moze sie inny dawca znajdzie:D zarcik;) Ale nic nie piszemy nie dziewczyny????????

no i sprawa załatwiona :):):): nie puścimy cie natanielko tak prędko od nas sie nie wychodzi :D:D:D

HUUURRAAAAAAAA kilka razy napisałam poprawnie natanielke hahahha spadam na psy :):):):)

Niby macie racje z tymi cyckami. Nie wiem jakas zdolowana ostatnio jestem,nawet moj maz to wczoraj zauważył. Natanielko nie załamuj sie kobieto,przez ten czas rozłaki zdrowo sie odżywiaj,wcinaj kwas foliowy a jak juz bedziecie razem to na pewno szybko wam sie uda!

Brusia ma racje-NIE PUSZCZAMY:p Ale dzis nasz bruska wyspana........taka aktywna-az milutko:) A co pumcie robi???Pracuje pracuje pracuje;)