Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia po prostu

pytanie o połóg

Polecane posty

Gość kasia po prostu

do ilu dni po porodzie moze wystepowac krwawienie?? ile wy mialyscie czasu??? Bo mi mija wlasnie 7 tyg a nadal krwawie, leciutko ale jednak. Jak to jest???

U mnie bite 8 tygodni :o I było tak że kilka razy się jakby kończyło do momentu kiedy już miałam zrezygnować nawet z wkładek higienicznych, po czym 2-3 dni później zaczynało od nowa i to ostro.

u mnie po 2 tyg spokoj, jak wychodzilam juz ze szpitala to tylko plamilam - szczesciara ze mnie co? :-P ale na serio tak mialam teraz jestem ok 7 tyg po porodzie i juz nie pamietam kiedy ostatnio plamilam ale po pierwszy porodzie z przewami plamilam cale 6 tygodni jezeli krwawisz to lec do gina, po 6-7 tygodniach to powinno byc juz plamienie odchodami - brazowa albo zolta wydzielina a nie krew

Gość a tak jakos było ze
ja 11, 12 dni,potem po 3 miesiacach dopiero miesiaczka juz normalna

Gość a tak jakos było ze
tzn ze nie bylas jeszcze u lekarza po 5 tyg po porodzie ???? powinnas mimo miesiaczki pojsc a lekarz ci powie czy 7 tyg to malo czy nie.....i co sie dzieje

Gość tak tylko
Ja krwawiłam 8 tygodni-masakiera w te najwiękasze upały! ledwo co mi się skończył połóg a dostałam okres!-co najlepsze bolesny jak zawsze!

Synek ma prawie 6 tygodni a ja nadal krwawie:/ Nie mocno ale mnie juz to denerwuje:/ Mialam juz przerwy, uzywalam wkladek a teraz znowu krew i tez mnie zastanawia jak dlugo jeszcze:/

Gość katahrin
U mnie czwarty tydzień już leci...

Połóg trwał równe 6 tygodni. Parę dni później dostalam @. Myślałam, że się wścieknę, nie ma to jak krwawić przez 7 tygodni :o

Gość dzis dni pologu

Gość dzis dni pologu