Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellllaaaaa

SIEDLCE sala weselna

Polecane posty

Gość Zespół Muzyczny WEST
Witamy serdecznie!!! Jeżeli ktoś naprawdę jest zainteresowany oprawą muzyczną wesela przez nasz zespół to zapraszamy do nas na obejrzenie kilku filmów i rozmowę, decyzja o wyborze i tak należy do Was. Spotkanie jest niezobowiązujące, a dla każdego znajdziemy czas. Pozdrawiamy PS. Odnośnie pozytywnych opinii na nasz temat to gwarantujemy, że sami sobie ich nie wystawiliśmy. Są to w 100% opinie naszych Klientów.

zgadzam sie z Wami, ze mlode malzenstwa nie maja czasu na zagladanie na tego typu fora. Ja jednak jestem rok po slubie, z zespołem West po prostu sie znam, ale nie dlatego pisze pozytywna opinie na ich temat. To jest po prostu opinia moich gosci. Uwazam, ze jest to bardzo krzywdzace oczernianie kogos na forum internetowym, ale jak napisali sami czlonkowie zespołu - nikt nikogo nie zmusza, a jak ktos zastanawia sie nad wyborem zespolu zawsze moze umowic sie na spotkanie i obejrzenie kilku filmikow. Wtedy mozna sobie wyrobic wlasna opinie a nie sugerowac sie czyims zdaniem. Ilu ludzi tyle opinii i kazdy ma do tego prawo.

Gość Martituska81
Dziewczyny kto byl na targach slubnych w Prusie ??? Fajnie bylo?? Czy ktos moze podac namiary na retro auto do slubu???

Byłam na targach ślubnych, mnóstwo przeróżnych usług - wszystko czego potrzebuje młoda para - dekoracje ślubne, makijaże, oczywiscie pokaz sukni slubnych, moda ślubna dla panów, nawet pokaz opalania natryskowego(nie wiem czy nie skusze sie na nie przed slubem:) Przed szkola zaparkowane byly limuzyny do slubu i roznego rodzaju piekne samochody retro. dostalam ulotke od jednej z osob oferujacych takie usługi - tel. 517 480 288.

Gość WOjciech Ł
Ja jestem bardzo zadowolony z zespołu WEST, grali u mnie na weselu oprawa muzyczna super i oczywiście wszystko inne również super. U mnie na weselu chciałem w większości muzykę Disco Polo i tak było i z tego byłem bardzo zadowolony jak i również goście którzy byli. Pozdrawiam zespół. W razie pytań proszę pisać na nr gg: 1133591

Gość Sylia5
Witam jestem na forum pierwszy raz ale widzę że jest możliwość uzyskania od was odpowiedzi! Moje pytanie brzmi : czy ktoś miał już jakąś imprezę w Korczewie w Sali pod Arkadami???

witam, proszę Was o informację na temat zajazdu Tip Top. Na zdjęciach na stronie www sala wygląda całkiem OK, ale czy ktoś z Was był tam na weselu? Proszę o informacje odnośnie jedzenia, obsługi, ogólnego wrażenia. Jakiej wielkości jest parkiet - brak na zdjęciach!! z góry dziękuję za pomoc! miszka

Gość agattt
Co do sali Tit Top miało tam być wesele mojego brata, ale jednak byli zmuszeni zmienić salę, bo liczba gości im się zwiększyła. 200 osób raczej nie wejdzie. Tzn wejść wejdzie ale będzie strasznie ciasno. Po ej krótkiej przygodzie brat nie ma jednak najmniejszych wspomnień, bo właścicielka sali średnio ugodowa, no a przede wszystkim średnio u niej z dotrzymywaniem słowa. No ale jedzonko podobno ładne, no i sam wystrój ok. Ja bym chciała poprosić o opinie o Novotce. Najprawdopodobniej będzie tam moje wesele, słyszałam dużo dobrego, byłam tam na weselu i jestem zadowolona. Jakieś opinie? Co do zespołów to z własnego doświadczenia polecam Replay (grali na weselu mojej koleżanki i było swietnie), ich cena do przyjęcia. Świetny zespół to też Access z Garwolina, ale strasznie podskoczyli z cenami i średnio u nich z cenami.

Ja mialam swoje wesele w Novotce prawie rok temu. Naprawde bylam bardzo zadowolona- obsluga swietna, wlasciciel bardzo konkretny i zna sie na rzeczy. Polecam

Gość agattt
Dziękuję za odpowiedź :) Chciałabym jeszcze wiedzieć na ile osób było wesele w Novo-tce i jak było z miejscem na parkiecie? Idę w piątek podpisac umowę :)

wesele było na 140 osob i na parkiecie wszyscy znalezli dla siebie miejsce nie bylo z tym problemu:)

Gość Paulina 1988
cześć macie może namiary na kosmetyczkę, która ładnie maluje? słyszałam dobre opinie na temat makijażu w salonie nad kodakiem i w atolu, macie numery do tych pań??

agattt: bardzo dziękuję za odpowiedź. A czy wiecie coś na temat organizacji wesela w Zajeździe Europa (Zbuczyn/ Borki-Wyrki)?

Gość dobry fryzjer
Hej macie jakies namiary na dobrą fryzjerkę? czy czesał się ktoś na Sienkiewicza w tym salonie na górze nad STSami?bardzo proszę o opinie.

Gość chil_out:)
HEj!!! Dla tych co dopiero planują: Jeśli wiecie kiedy chcecie mniej więcej wziąść ślub to nikt sie nie zdziwi jesli będzie pytac o terminy za 1,5-2 lata:) Więc jesli jesteście zwolennikami spokojnego planowania i posiadania dużej ilości usługodawców we wszelkich aspektach ślubu do wyboru wśród tych najlepszych to bierzcie sie do dzwonienia, oglądania i podpisywania umów. Ja się zabrałam za cały ten kram rok i 7 miesięcy przed ślubem a termin który sobie upatrzyłam był gdzieniegdzie już zajęty, a najśmieszniejsze że nawet w kościele. Obejrzenie sal w Siedlcach i okolicach zajęło mi 2 dni. Ale oglądałam tylko te z cateringiem własnym. D-ja + wodzireja (2 osoby) po małych perturacjach zatrudnilismy z Warszawy (z polecenia koleżanki +po obejrzeniu zdjęc z wesela na którym grali + rozmowa w cztery oczy). Fotografa wybrałam w internecie po oglądnięciu niezliczonej ilości galerii, wybrałam tego którego zdjęcia mi sie najbardziej podobały:)... podpisaliśmy niezbędne umowy, wpłaciliśmy niezbędne zaliczki i przez kilka miesięcy miałam spokój;) teraz zostało 7 miesięcy do ślubu i powoli chce ogarnąć kwestie mojej osoby tzn. kiecka, buty, dodatki, termin u mojej zaufanej fryzjerki już mam. Jak to szybko ogarne to znów mogę na kilka miesięcy zapomnieć o tym temacie. NO może poza kwestią zaproszeń... problem mam tylko z makijażem gdyż nigdy nie byłam u profesjonalnej makijażystki wiec nie moge wybierać w oparciu o włąsne doświadczenie a jego zdobywanie tez troche mi szkoda pieniędzy. Pozostaje oprzeć się na opiniach innych. Powodzenia życzę wszystkim "organizatorom" własnego wymarzonego wesela;)

Tylko raz mialam "przyjemnosc" byc na weselu w Europie i chyba nigdy wiecej nie chcialabym widziec tego miejsca. Menu bylo okropne, nie mowiac o obsludze. Poza tym jedyne co pamietam to narzekanie gosci na niezjadliwe-bo w wiekszosci surowe jedzenie. Wiele osob chorowalo a niektorzy trafili z zatruciem do szpitala. Ja nie moglam dojsc do siebie przez tydzien. Na gorszym weselu nigdy nie bylam.

kaskako: nie uszczęśliwiła nie ta wypowiedź-zastanawiamy się nad organizacją ślubu właśnie w Europie .... Dawno było to "pamiętne" dla Ciebie wesele? może coś się zmieniło od tego czasu ... ?

Wesele było rok temu. Jeśli bedziecie robic tam wesele to radzila bym tez pilnowac alkoholu ktory jakos dziwnie szybko sie konczy

Mam pytanie do karola2020: czy zespół West aż tak cierpi na brak imprez że jest reklamowany na co drugiej stronie forum, czy jesteś nim tak zachwycona? Czytam forum z ciekawością, ale świat zalewają same reklamy że mam mdłości :-(

Gość The Best Band
I odezwała się konkurencja, a jakże !!! No przecież Karola 2020 to właśnie zespól West, więc nie rozumiem Twojej wypowiedzi !!! Ja też kocham swój zespół i gdzie mogę to go reklamuję, przecież jakby nikt o nim nie wiedział to bym w domu siedział/a !!! Prawo wolnego rynku. Ps To w jakim zespole śpiewasz ??? :-)

Gość piter234:
to jest żałosne co tu niektórzy wypisują, ja biorę ślub za rok, i na pewno nie wybiorę zespołu na podstawie jakichś komentarzy na forach, czyli co dany zespół o sobie pisze wolę odwiedzić dany zespół podczas prowadzenia wesela i zweryfikować ich umiejętności

Gość gościo-Milka
do miszka_i: Bylam na weselu w Tip-topie jako gość. Nie chce sklamać ale wydaje mi się, że na pierwszy rzut oka na sali bylo ok 180 osób, a miedzy stolami byl luuuuz. Jedzonko dobre, obsluga sympatyczna a na parkiecie wywijalo sie rewelacyjnie. plusem jest to ze jest jedna sala i goscie, ktorzy siedza przy stolach widza WSzYSTKO! ;)) jedynym minusem chyba bylo to ze gdy wychodzilam zostalam oblana przez niesfornego goscia winem ;/ grrrr pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglam :) Milka

Gość k4rolk4
SPROSTOWANIE z dnia 13.01.2011 Do wszystkich zainteresowanych weselem w Biesiadnym Siole - pisałam wcześniej, że od osoby płacę 160zł (usunęłam ten post ze względu na brak korekty w postach) trochę się "machnełam" i obniżyłam kwotę o 10zł. Kwota na 2012 rok od osoby wynosi 170zł a nie 160 jak wcześniej napisałam. Moja pomyłka przepraszam! :)

Gość Martex
hej mam pytanko w których salonach moge znaleść ładne i niedrogie suknie slubne, a które salony maja wygurowane ceny i niewarto je odwiedzac z gory dziekuje za odp

Gość aiwii
Hej Witam wszystkich Mam pytanie odnoście sal która nie była jeszcze wspomniana a chodzi o Dom Biesiadny Zna ktoś to miejsce? Wygląda fajnie ale wesela był ktoś? Będę wdzięczna za jakiekolwiek info Pozdrawiam :)

Witam :) Jeśli ktoś korzystał z usług fotograf Moniki Replin to proszę o opinię. Jestem oczarowana jej pracami, lecz słyszałam parę niepochlebnych opinii odnoście jej kontaktu z klientami. Jeśli ktos cos słyszał lub miał do czynienia to bardzo proszę o informacje. Może możecie polecić jakiegos dobrego DJ?

do gościo-Milka: dziękuję za odpowiedź :) my jednak rezygnujemy z Tip Top'u, sala wg nas jest zdecydowanie za mała...parkiet wąski, niczym tramwaj ;) Czy możecie polecić dobrą fryzjerkę i makijażystkę - najlepiej w jednym salonie, bądź z dojazdem do domu :) Nie jestem z Siedlec i w ogóle się nie orientuję ! miszka_i

Gość może ktoś zna taki salon
na targach był taki salon ślubny primwvera, mieści się na floriańskiej 20 na I piętrze (nad apteką). mają ceny sukien do 1700. może ktoś tam był albo znacie kogoś, kto kupił suknię z tego salonu? a może znacie jakiś fajny salon z niezbyt drogimi sukniami? bardzo proszę o pomoc