Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgdsfsd

a co wy piszecie że kobiety są w wiekszości zadbane?

Polecane posty

nikt mnie nigdy nie przekona ze bluzka za 20 zl z rynku jest roznie dobrze skrojona jak np monnari:o owszem zdaza sie ze sweter zza 100 jest kiepski gatunkowo ale w wiekszosci przypadku jest na odwrot nie cierpie targowych ciuchow:o

ellinka nie nei zdziwilabym sie bo chociazby dzisiaj rano bylam na wielkim targowisku, a potem na zakupach w centrum handlowym mozecie gadac co chcecie.....

az mi sie odechciqalo pisac w tym temacie. biorac pod uwage ze ci w sklepach i na targu maja tych samych producentow...:P teraz i tak prawie wszystko jest w chinach robione

Gość hydgsyhrjfuiksdso
o bluzeczki monnari są cudne ale jak ktos woli ubierac sie u ruskich czy w hurtowniach to jego sprawa :D to nie chodzi nawet o material czy o uszycie bo krawcowe wszedzie mogą byc dobre, chodzi o projekt, tym taniutkim rynkowym brakuje stylu i klasy, sa dobre ale do sprzatania

Durne baby zdefiniujcie mi bo głupi jestem co to znaczy kobieta zadbana.... bo ja mam swoją definicję i nijak ona nie przystaje do Waszych wpisów...........

mnie na razie nei stac na sweterki po 200 zl z monari:P poza tym z mloda jestem na te ciuszki stamtad:o

no tak, przeciez co to jest wydac 200zl na bluzke :D jak juz bede wkoncu zarabiac 5tys/miesiac to moze zmiene zdanie :classic_cool: coheed a jaka jest twoja definicja?

właśnie !!!!!!!!!!!!!!! ubieracie się dla innych kobiet !!!!! i ???.. niestety jest to najświętsza prawda.............

ja sie ubieram dla siebie :classic_cool: a wiekszosc kobiet dba o siebie dla facetow (dowod jest gdzies na poprzednich stronach)

wiem ze wszystko robione jest z azji ale nie powiesz mi ze taki monnari nie wklada wiecej pieniedzy w materiały, ffabryki itd..... ja wiem ze z racji tego ze kupujesz na targu bedziesz bronila swojej pozycji...ale slepa nie jestem i widze roznice...

Gość hydgsyhrjfuiksdso
chlopcze opisz wiec jaka to jest zadbana kobieta, za kim sie ogladasz

dla mnie ????? musi być czysta i pachnąca................. i może być ubrana w worek po ziemniakch........... seksowna kobieta nawet w worku da sobie radę......... tylko Wy myślicie wg, siebie kg tapety i takie tam.............. facet jest............. no nie powiem z Marsa bo nawrzucałem Idealiście :).......... facet inaczej mysli :)

Gość nozarazzaraz
Cóż,jak dotąd to jest wciąż licytacja,kogo na ile stać...

Gość hydgsyhrjfuiksdso
no dobra jak was nei stac, kupujecie na rynku ale nei zachwalajcie czegos co jest ewidentnie gorsze

Kobieto jak mniemam powyżej nie pisz chłopcze........... ja Ci nie uchybiłem więc i Ty tego nie czyń !!!!!!!!

sorry ale nie kupuje tylko na targu :o kupuje tez rzeczy markowe ale tylko dobrej jakosci- i nikt nie wmowi mi ze wszystko drogie jest trwalsze,lepsze i lepiej wyglada bo tak nie jest. btw to na targu jest tez duzo rzeczy takich po 500 zl....

nie lubie sporow o wyzszosci swiat BN nad Wielkanoca:P wrrrr \\tylko mi sie cisnienie podnosi ciao🖐️

Do powyżej nie tłumacz się podobało Ci się???.... zarobiłaś na to?? nie ukradłaś??? więc nie masz się czego wstydzić ;)

kupuję tam gdzie mi się podoba i co mi się podoba...................

Gość hydgsyhrjfuiksdso
taaa i na pewno bedziesz sie ogladal za taką w workowatym byle jakim ubraniu, nie uczesaną, nie podmalowaną, byle byla wymyta i wypachniona heheh :O no chyba ze masz 16 lat

i mam gdzieś co snobki o moim guście sądza.......... Dior czy Chanel nie dadzą Ci powodzenia......... jeżeli nie będziesz miała tego czegoś ;)

Miła h.....coś tam :) mam swoje lata i byle co mnie nie cieszy....... mam wyrobiony gust................ i dla mnie ważne jest ten moment ta iskra kiedy wiem, że to jest to.... tak powiem Ci, że kilka razy zdarzyło m się iść za dziewczyna ubrana byle jak nawet nie wiem w co......... ale wiesz jak ona szła???? szła tak, ze wszystko we mnie grało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja wam powiem tak kochane
a wy dalej jak te przekupy na tarku ;) beznadziejne jestescie a facet ma racje bo i ja to widze laska jak ładna to i szmate załozy i bedzie git grunt to miec dobre zdanie o sobie ale cóz niektóre potrzebuja sie dowartosciowac drogimi ciuchami bo w główce puuuuuusto ;)

Gość hydgsyhrjfuiksdso
ja sie tez nie musze tlumaczyc, mam 32 lata, zarabiam w miare, nie siedze u nikogo na garnuszku, lubie ładne rzeczy i je sobie kupuje :D mam takie znajome co slabo zarabiaja i tez zachwalaja tak tanie rzeczy ze one lepsze, ze to to samo, no w sumie prawda, trabantem tez sie dojedzie tam gdzie mozna dojechac audi