Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelac136

Czy podoba wam się kolczyk w nosie??

Polecane posty

Gość angelac136

Czy podoba wam się kolczyk w nosie???Wie może ktoś czy przbicie mocno boli i czy lepiej przebic pistoletem czi igła z góry dzięki

Gość gość
Qrwa, tylko nie to:o:oChyba, ze masz grac krowe w jakims przedstawieniu albo coś 🖐️

Ja raz kolecyzk w uchu nosiłem i żadnej korzyści z tego nie odnosiłem teraz kolczyk zdejmuję w klozecie gdy babka plecie: \"ecie-pecie\" Kolczyw w uchu, nozdrzu, czy racicy to co innego niż kolczyk w macicy bo jak macice zaobrączkujesz to już potem przyjemności nie czujesz

Gość gość
O ja pierdziele, tylko Ciebie tutaj brakowalo:D

pozdro 600 mnie tu tylko brakowało bo Was wszystkich pojebało ja tu rządzę, ja tu męcę aż Was wszystkich, Wszystkich zmęczę ja mam klucze Adama i Ewy od których wchodzi się prosto na drzewy pierdolić rymy, i pierdolić się w łóżku to dwie rzeczy co mają wspołnego po koniuszku że robić je można ra raz - sami wiecie że pierdoli monty najlepiej na świecie

pozdro600 co jest nie odpowiadasz czyżbyś mówiła: Monty na jajach mi siadasz? czy może powiesz: Monty moje kochanie to i tak monty cię zje na śniadanie bo z wszystkich zmorów największe zmory to są właśnie montypajtory

pozdro600 dawaj, dawaj i mi rymów nie sprzedawaj pieprz mnie, pieprz mnie wyśmeinicie i mi liż pałę należycie potem wbij mi w gardło ołówek miedziany co nigdy nie dodtyał ściany a gdy go wyjmiesz to wsadź se do dupy i wtedy nic już życiu nie napiszesz na trupy aktorkie, bo aktorzyną nie jesteś największą tylko kochanką najzacniejszą

To zależy jaki ma się nos. Jeśli malutki i smukly, to jak najbardziej. Mi osobiście nie pasuje - sprawdzalam. Bylam mloda i glupia, przebilam sobie sama kolczykiem. Lepiej przebić chyba pistoletem. A jeśli mowa o środku nosa, niczym krowa, to samo przeklucie aż tak nie boli, jak wkladanie kolczyka.

Gość hahahahahahahaha
:D wymiatasz

mały czy duży - kosek czy nochal ale i tak ją jebał i ją wąchał za klczyk w nosie ją trzymał, by nie uciekła a ta dziewica mu i tak dociekła, że do dziś pamięta co mu powiedziała: spadaj na szczaw, ty i twoja pała