Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irenno

Ginekolog-Położnik Kielce

Polecane posty

Gość irenno

Bardzo proszę wszystkie kobietki, które miały dobrych prowadzących ciążę lekarzy. Jestem w 11 tyg. ciąży i będe miała CC Chciałabym żeby zajął się mną ktoś godny zaufania i po prostu dobry. Czekam Dziękuję ;)

dr misiek przyjmuje na wojska polskiego, prowadzi moja ciaze i jest w porzadku tylko nie wiem czy jest przy cc

Ja chodziłam do Chróściela - prywatnie, ale przyjmuje również w przychodni. ja miałam naturalny poród i z tego co wiem to Chróściel ma bardzo mało dyżurów w szpitalu lub wcale. Dziewczyna, z którą leżałam na sali bardzo zachwalała Wołowca - ona miała cc i z lekarzem się umówiła na termin. Leżałam trochę w szpitalu w 14 tyg i Wołowiec zrobił na mnie dobre wrażenie, podobnie Piwoński :) Dodam, że wszyscy Ci lekarze są ze szpitala na Kościuszki :) Życzę wszystkiego dobrego i zdrowego maluszka :)

Gość irenno
dzięki ariaska ;)

Gość Palecamtobie
dr Witczak jest dobrym specjalista przyjmuje na Prostej interesuje się tobą i jest przy CC

a ja polecam dr Wydrzyńskiegoo ( przyjmuje na warszawskiej) i jak narazie jestem z niego bardzo zadowolona i nie słyszałam jeszcze niegatywnych opinii. :) chrósciela zmieniłam z tego względu ze jak sie dowiedziałam ma mało dyżurów i prawie nic nie może na kościuszki :P :) Odnośnie Piwońskiego - badał mnie przy przyjeciu do szpitala i zrobił na mnie wrażenie mruka, nic mi nie chciał powiedzieć i wydawał sie hmmm no po prostu gburowaty. Ale fachowcem jest podobno świetnym, tylko ze ja nie mogłabym do kogoś takiego chodzić. :D pozdrawiam

Gość hannakralik
Polećcie mi ginekologa, który ma u siebie w gabinecie usg (także to dopochwowe). Najlepiej od razu położnika, który może ewentualnie zrobić CC ( a już super jesli z Prostej)

Gość stara dobrawiola
z czystym sumieniem mogę polecić Sławka Grelewskiego z Prostej. Przyjmuje na Paderewskiego, ma wszytsko to, co chcesz. Jeśli nic sie nie zmieniło wizyta kosztuje 60 zł w tym USG (jak trzeba). Cięzarne pierwsze USG maja w cenie wizyty pozostałe po 40 zł co uważam za jawna niesprawiedliwosć ale mu wybaczam bo to jedyny ginelkolog, który mi jeszcze nie podpadł ;)

Gość kumpelaodpiwa
Polecam Marcina Miska (z Prostej) przyjmuje prywatnie na Wojska Polskiego 28A Ma b dobry sprzet do USG, zreszta interesuje sie wszelkimi nowinkami i ma sporo nowosci w swoim gabinecie Prowadzil moje dwie ciaze i jestem zadowolona

Gość oliweczka0907
Dr Maciejewski z Prostej. Przyjmuje prywatnie i w przychodni przyszpitalnej. Prowadził moje dwie ciąże. Ma nowoczesny sprzęt.

Gość aneczka50
Co do szpitala w Kielcach to na szczęście nie leżałam we wszystkich trzech, więc z doświadczenia mogę Ci powiedzieć tylko o jednym szpitalu, o reszcie słyszałam. No więc miesiąc leżałam na patologii ciąży na Kościuszki i bardzo byłam zadowolona z opieki, pielęgniarki naprawdę miłe, nie żadne opryskliwe, tylko bardzo pomocne, lekarze również- fachowa opieka)dodam, że nie "dałam w łapę"). To tak w skrócie-polecam gorąco. Jeżeli chodzi o położne na porodówce to nie wiem, bo miałam cc. A co do lekarzy, to jak wyżej pisałam polecam dr. Wołowca, jak i również dr. Chamerskiego. On też jest świetnym lekarzem i fachowcem w swojej robocie, również bardzo inteersuje się swoimi pacjentkami, czy rodzą, już urodziły, chociaż tam nie pracuje, to przychodzi do szpitala na Kościuszki. Przyjmuje w przychodni na Słonecznym Wzgórzu, a prywatnie na ul. Równej tel. to 331-83-80. A co do innych szpitali to większość dziewczyn z którymi rozmawiałam w szpitalu niezbyt dobrze wypowiadała się o Prostej, że niemiłe pielegnarki, że niektórzy lekarze olewają, natomiast plusem było to, że jest więcej mniejszych sal, po dwie kobiety w sali, a nie jak na Kościuszki, po 5. Jest tylko kilka sal gdzie leża po dwie matki. A co do Czarnowa to dziewczyny chwaliły sobie, że jest wyremontowany, też narzekały, że lekarze tacy i owacy, ale ja się tu wypowiadać nie bedę, bo tam nie leżałam. pozdrawiam

Gość drWitczak
Ja mialam doswiadczenie z nim podczas mojego dluugiego pobytu na Prostej, kiedy lezalam jeszcze z dzidzia w brzuszku Jego pacjentki bardzo go chwalily i przy kolejnych porodach zyczyly sobie tylko jego, poza tym to troche starszy od tych mlodzikow doktor, ale o jego kompetencjach slyszalam nie raz.

Gość ankaoh
Czy któraś z pań mogłaby mi powiedzieć więcej o doktorze M. Miśku? I ew. dać na niego jakiś namiar? Okazało się że jednak będę rodzić w Kielcach i koniecznie potrzebuję szybko tych informacji, z góry dziękuję

Gość japolecambardzo
dr Witczak polecam Go szczerze i szpital przy ul. Prostej, również. Rodziłam tam dwa razy, położne super, fachowa opieka - miałam swój własny pokój. Znajduje się tam jedyny w woj. świętokrzyskim sprzęt do ratowania życia noworodka, ufundowany przez WOŚP. Za to nie polecam szpitala przy ul. Kościuszki - Nie dbają o pacjenta, tylko uczą studentów i eksperymentują na ludziach.

Gość irenno
dzięki dziewczyny za wypowiedzi

Gość Dr Komorowska
Polecam dr Komorowską. Przyjmuje od 30 lat, jest polóżnikiem ( w szpitalu pracowała 20 lat, prowadziła wiele wiele ciąż, przyjmowała i leczyła), ginekologiem, szanowanym i chwalonym w całej Polsce, dostała wiele nagród, m.in. od czytelniczek Twojego Stylu za pomoc kobietom... teraz ma gabinet na Paderewskiego 4, IV piętro w Citi Parku. zawsze dużo rozmawia, jest psychologiem, wszystko wyjaśnia, odpowie na każde pytanie. Jest specjalistą jakich mało! Chodzę do niej od lat 15 chodziła do niej cala moja rodzina i chodza koleżanki, siostry etc. ja jak urodziłam to od razu wysłałam pani dr zdjęcie dziecka, ona na to czeka, dzwoni i martwi się. Naprawdę to złota kobieta! Tel. 041 366 00 30 Przyjmuje od lat niezmiennie: pon-śr-pt od 16.00 do 18.00 we wtorki od 10.00 do 12.00 Gorąco polecam!

Gość tezmojasprawa
podnoszę

Gość podnoszee

Gość jatakajedna
Mam pytanie czy doktor misiek pracuje w którymś ze szpitali. Jestem w ciąży dla tego pytam czy jest wlasciwym lekarzem do prowadzenia ciąży ? czy jest pomocny w szpitalu czy któras z was chodziła do niego będąc w ciązy i czy uczesniczył w porodzie ?

Gość kacela
znam dr Miśka od 6 lat, urodziła się u niego moja córka Zuzia, ciążę prowadził fantastycznie, zawsze pomocny, dostępny o każdej porze dnia i nocy, kiedy na Prostej nie chcieli mi podać leku przeciwbólowego, dzwonił w nocy i prosił o pomoc dla mnie Cenie go za wiedzę , kompetencje i wszystko co można powiedzieć o dobrym ginekologu.Polecam z całego serca, chociaż na terminy czeka się długo z uwagi na dużą ilość pacjentek

Gość cieżaróweczka08
Polecam dr Maciejewski z Prostej to najlepszy ginekolog w Kielcach. Opiekował się mną wspaniale. Przez cały czas pobytu w szpitalu odwiedzał mnie codziiennie, interesując się moim zdrowiem i samopoczuciem oraz moim maleństwem. Poza tym przy pierwszym dziecku lekarze "specjaliści" powiedzieli mi, że w moim przypadku tylko cesarka i nigdy nie będę w stanie urodzić naturalnie, faktycznie pierwsza córka tak się urodziła, natomiast dr Maciejewski postanowił spróbować porodu naturalnego i okazało się że mogłam urodzic w naturalny sposób, bez specjalnego bólu. Cudowny lekarz; nie jest mrukliwy, tylko bardzo skromny, jest życzliwy i serdeczny. Polecam

moim prowadzącym jest dr Misiek ale chcialabym zmienic lekarza wiele sie słyszy o doktorze Maciejewskim ze jest dobry i fachowy. Jeśli mozesz daj mi do niego kontakt, moze yć na e-maila

Gość irenno
też moim prowadzącym jest dr Misiek ale on kieruje na Prosta tak mi sie wydaje a mi chodzi ostatnio po głowie zeby rodzic na Kosciuszki tylko ja już mam terminn bo koniec marca i musze wybrac. Bede miec CC wiec musze sie wczesniej umowic z lekarzem z KOściuszki tylko z którym i jak? hmmmm moze mi ktos pomoze

Gość irenno
ponawiam

Gość irenno
nie tam nie ma w tym temecie czego oczekuje tak jak wczesniej pisalam chcialabym rodzic na Kościuszki. Nie mam lekarza z Kościuszki a raczej z Prostej nie wiem jak do tego podejsc zeby wczesniej to zalatwic jak do tego podejsc nie mam odwagi, wystarczy ze tylkoprzyjade jak sie zacznie akcja i mnie przyjmą, jak to jest ??

Gość ewwwwwwwa
Dziewzczyny a co sądzicie o dr Powońskim i dr Wojnerze?

Gość myślicielkaa
czy któras z was miala umówioną położną na poród na Prostej jest to mozliwe bo slyszalam ze juz tego nie praktykuja położne Ale ja bym chciala miec taką położną czułabym się bezpieczniej

Gość ANIA-52
jestem w okresie okolomenopauzalnym .czy dr.misiek prowadzi takie pacjentki? jesli ktoś coś o tym wie,proszę podpowiedzieć.