Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile kosztuje okolo

ile okolo kosztuje prywatna podstawowka?

Polecane posty

Gość Broska
no zapewne trochę kosztuje ale jeżeli jest to dobra i sprawdzona placówka tak jak Szkoła im Wiktorii Wiedeńskiej to moim zdaniem nie ma co się zastanawiać. Warto posłać dzieci do takiej szkoły.

Gość Ferinka
Dla mnie jedna z lepszych placówek szkolnych! bardzo dobra szkoła!

Gość Simmi
tak, potwierdzam że szkoła jest na prawdę fajna i warto zapłacić za nią - mam gwarancję, że dzieciaki są dobrze edukowane!

Gość Anixx
szkoła w Wilanowie im W. Wiedeńskiej jest bardzo dobra. i jest to miejsce za które warto płacić! bo edukacja i bezpieczeństwo dzieci jest najważniejsze!

Gość Soppix
tak szkoła jest konkretna i dobra, myślę ze szukając odpowiedniej placówki warto wziąć pod uwagę właśnie tą szkołę w Wilanowie - bardzo dobra placówka!

Gość jolusia_123
My dość długo zastanawialiśmy się nad tym, do jakiej szkoły posłać naszego syna. Przeprowadziliśmy się do Warszawy gdy Michał miał 9 lat, wcześniej chodził do placówki państwowej. Ostatecznie postawiliśmy na polsko-angielską szkołę Edison na ul. Królewicza Jakuba 69 ( Wilanów ). Kameralne klasy, świetnie dobrana kadra pedagogiczna - młodzi, pełni pasji ludzie, którzy otwierają młode umysły.

Gość Okis
w Wilanowie jest szkoła im Wiktorii Wiedeńskiej i bardzo jestem zadowolona, że moje dzieci tam chodzą. są bezpieczne, dobrze się uczą i co ważne widać ze wysoki poziom nauki!

Gość Zigga
Tak, szkoła jest na prawde bardzo fajna i godna polecenia. Można spokojnie swoje dzieci tam wysłać bo widać że lubią tam chodzić, a i nauka im przychodzi bez problemu!

Gość uusak
no szkoła jest moim zdaniem godna uwagi. Mieszkam w Wilanowie więc w sumie długo się nie zastanawiałam. i nie żałuję w ogole wybory - świetnie że moje dzieci chodzą do szkoły im Wiktorii Wiedeńskiej!

Gość essas
Też uważam że szkoła jest dobra - dzieci chętnie się uczą, mają bogaty program nauczania, zajęć poza lekcyjnych. Myślę ze warto sie nad nia zastanowić

Gość gogerka
nie są tanie, ale nie ma się co oszukiwać dobra edukacja nigdy nie jest tania. Ja za przedszkole magic fish polsko angielskie płaciłam 1650 zł miesięcznie, ale było warto bo mały teraz kończy przedszkole i angielski ma naprawdę fajny w porównaniu z rówieśnikami. Od września idziemy do szkoły Edison i też trzymam mocno kciuki za Ignacego bo wiem, że z taką znajomością języka angielskiego będzie miał łatwiej w życiu. Byliśmy na spotkaniu rodziców i nauczyciele również zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie. Więcej napiszę po pierwszym semestrze nauki :)

Gość melaniat
no musi niestety kosztować, natomiast nie są to pieniądze wyrzucone w błoto tylko inwestycja w ich przyszłosć i tak nalezy to trakować :) my mamy dzieciaki w Edisonie to szkoła polsko-angielska i powiem wam, że na ostatnim koncercie kiedy dzieciaki recytowały po anielsku byłam w niezłym szoku. Akcent mają jak nativy. Genialna sprawa, bo z taką znajomością i łatwością mówienia po angielsku na starcie będą mieli już łatwiej :D

Gość gość
I chce Ci się tak pisać z samym sobą?

Gość gość
Ktoś tu ma schizofrenie haha

Gość gość
Nagle wszyscy zachwyceni jedną szkołą....

Gość Naddkas
no nie wiem, ja jestem zadowolona ze szkoły im Wiktorii Wiedeńskiej w Wilanowie - posłałam tam swoje dzieci i nie żałuję! jest na prawdę bardzo fajną placówką, rzeczowi i przyjemni nauczyciele..jestem bardzo zadowolona z tej placówki!

Gość Deremka
no pewnie! ja sama uważam że jest to dobra szkoła - dzieci chętnie się uczą, sporo mają zajęc poza lekcyjnych i widzę ze im radość sprawia chodzenie tam...wiec jak one są zadowolone to ja także:)

Gość Kosalka
no ja także uważam że szkoła im Wiktorii Wiedeńskiej jest bardzo dobra. myślę że to był bardzo dobry wybór. moje dzieci chodzą tam od początku roku szkolnego i widzę ze to dobra decyzja była

Gość szkoła dwujęzyczna
To ja z otwartą przyłbicą nawiążę do tematu i osoby zainteresowane informacją, jakie czesne płaci się w szkołach niepublicznych, odeślę do cennika prywatnej szkoły podstawowej w Warszawie, z trzema językami wykładowymi - International Trilingual School of Warsaw: http://itsw.edu.pl/zapisy/ Sądzę, że inwestycja w szkoły prywatne ma sens, jeśli oferują one unikalny profil nauczania, którego nie znajdzie się w szkołach publicznych.

Gość Orejka
no jakby nie patrzeć czasem warto zapłacić więcej za nauke w szkole prywatnej. Mają dobre ciekawe zajecia dodatkowe, uczą się chętnie i widać że im to przyjemność sprawia! moje chodzą do szkoły im wiktorii wiedeńskiej i na prawdę są bardzo zadowolone. i ja także bo wiem ze dobrze wybrałam!

Gość Miszak

No wlasnie ta szkoła w Wilanowie im Wiktorii Wiedeńskiej jest prywatna i jestem na prawdę zadowolona. Długo się zastanawiałam nad wyborem ale teraz to w ogóle nie żałuje tego że się zdecydowałam bo to doskonały wybór się okazał!

ja myslę, ze te koszta są mocno zróznicowane i skłąda się na to wiele czynników. Moja córka uczy się w prywatnej Te Vizji na Ochocie i tu to czesne wynosi około 1500 zł miesięcznie. Czy to dużo ? Nie sądze biorąc pod uwagę poziom jaki reprezentuje placówka i ofertę zajęć fakultatywnych ( większość z nich odbywa się w ramach czesnego). widze, że moje dziecko jest szcześliwe, odnosi sukcesy i to jest najważniejsze 🙂

Gość Joasia Julka

To wszystko zależy od miasta itd. Z mojej strony jeśli chodzi o szkołę podstawową prywatną, to bardzo polecam Niepubliczną Szkołę nr 49 przy ul. bacha w Warszawie. Wysoki poziom nauczania i szkoła z tradycjami. Klasy kameralne 😉