Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

*gromadzę wagi na kafe*

Polecane posty

Gość waga gromadzi się głównie
w dziale DIETY :classic_cool:

Gość Mała smutna niuńcia
gromadzisz zniewagi na kafe? To moja jest pierwsza - Znieważam Cię! Powinnas sie teraz zwarzyć jak mleko :)

Gość krani
26.09...a rocznik...ten najlepszy:P

Gość 1510
15 październik rzecz jasna

Wagi są wyrafinowanymi intelektualistami, uwielbiają wielogodzinne dyskusje i dywagacje. Są bardzo towarzyskie, nie znoszą samotności. Mają duży urok osobisty, potrafią porozmawiać na każdy temat i poświęcić sporo uwagi swemu rozmówcy. Rzadko w zdecydowany sposób wyrażają swoje opinie i potrzeby. Nie chcą nikogo urazić, w życiu często idą więc na kompromis. Są koneserami sztuki, umieją o niej pięknie mówić. Znają się na modzie. Mają wielu przyjaciół ze środowisk artystycznych. Zodiakalne Wagi mają duże poczucie sprawiedliwości. W konfliktach pozostają bezstronne, umieją dostrzec racje obu stron, nawet wtedy, kiedy same zamieszane są w spór. Unikają otwartej walki i konfrontacji, są mistrzami dyplomacji i kompromisu. Wadami osób spod Wagi jest lenistwo i brak zdecydowania. Skłonność do wygód i luksusu może je jednak doprowadzić do ruiny. Są bardzo gadatliwe i roztrzepane. Podejmowanie decyzji zostawiają innym. Nie umieją odmawiać i często padają ofiarą swoich obietnic. Wagi najlepiej znają się na sztuce pięknej i sztuce dyplomacji. Dystynkcja i takt pozwalają wagom sprawować funkcje reprezentacyjne, jak również rozstrzygać spory między pracownikami. Są leniwe, trudno im się zebrać do pracy. Ich wydajność jest uzależniona od samopoczucia i aktualnego nastroju. Dlatego wybierają wolne zawody, które pozwalają im na dużo życiowej swobody. Wedle tradycji zawody dla Wag to: malarz, tancerz, aktor, adwokat, sędzia, marszand, muzyk, kosmetyczka, krawiec, fryzjer, stylista, modelka, dekorator, krytyk literacki. Odpoczywają Wagi najlepiej na łonie natury, z dala od zgiełku i tłumu miasta. Wolny czas spędzają na wystawie, w kinie i teatrze. Nie pogardzą też dobrą lekturą. Nie lubią wysiłku fizycznego. Ze sportów wybierają spacery, pływanie i taniec, koniecznie w towarzystwie przyjaciół. W miłości Wagi są romantyczne i urokliwe. Są mistrzami nastroju: kolacja przy świecach, romantyczny spacer zrobią wrazenie na partnerze. Często jednak nie mogą określić jednoznacznie stanu swoich uczuć. Niezdecydowane późno decydują się na stały związek.

będę nieskromna ale jestem -kreatywna, tworcza i taki mam zawód -NIEZDECYDOWANA..jejjkuu ja nie umiem podejmowac decyzji i nie wiem co jeszcze bo nie wiem jakie są ogólnie wagi :P

Gość akaakakakakkakakakka
waga -7.10

Gość aluuuuuuuuuuuuuuuuta
08.10.198? sobota godz 9.10

Gość ja mam urodziny
jak biała orchidea.

Gość aluuuuuuuuuuuuuuuuta
ja 1983