Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trrinitty man

Ile powinien zarabiac facet byscie laskawie uznaly go za zaradnego ?

Polecane posty

Gość 2pak
zrobilo sie niesympatycznie i temat zdechl

Gość tesco tesco tesco
"bo prawnicy pracuja merytorycznie w kancelariach" z naciskiem na pracują:D niektózy pracują inni w necie siedzą- nie znam prawnika, który by całe dnie w necie przesiadywał, jak ty, są zaganiani, w kancelarii na chwilkę, bo wiecznie w biegu, czego własni wymaga owo merytoryczne rozpatrywanie problemu... jaka praca taka płaca.

pytanie dla mnie troche dziwne... Zaradny facet, to zaradny facet, ale zeby od razu stan konta sprawdzac? Chyba, ze chce sie byc utrzymanka. Ja zarabiam wiecej od mojego faceta, a oboje zarabiamy sporo. Uwazam, ze on jest zaradny. Uwazam tez, ze mam sklonnosc do zbytniego wydawania pieniedzy ;) Co z tego, ze facet zarobi krocie, jak nie bedzie mi pasowac? Co to bedzie za zaradnosc? Zaradnosc w kwestii uniesienia ciezkiego portfela? Kiedys moj facet zarabial niewiele, i takiego go pokochalam.... I nigdy bym nie przeliczala zaradnosci na pieniadze... :O

Gość 2pak
Zaradny to taki który osiaga cele jakie sobie wyznacza ---w roznych sferach zycia

Gość cderfv
Jak potraficie znalesc zaradnego faceta to jestescie zaradne :)

\" nie znam prawnika, który by całe dnie w necie przesiadywał, jak ty, są zaganiani, w kancelarii na chwilkę, bo wiecznie w biegu,\" piszesz o jakichs typkach, ktorzy załozyli sobie kancelarie i biorą wszystko, bo są na rozruchu... zreszta ta dyskusja nie ma sensu... pisalem tak na marginesie o kredycie na 30 lat, bo takie sa reali ludzi tu pracujacych... żadna z moich nieruchomosci nie jest obciążona kredytem :)

Gość jolcia65
oj jakie wy jesteście materialistki hahahahahaha

Gość filoltetowy kapturek
Trrinitty man 5 tysięcy ? a żona to co ? bedzie w domu sie pindrzyc i jeszcze narzekac ze maz ja zaniedbuje bo za wiele czasu w pracy a za malo z nia ? teraz baby ccha by facet nie pracowal za dlugo by jej czas poswiecal ale kase musi przyniesc Jasne ze facet musi przyniesc kase, jak kobieta jest w ciazy albo z malym dzieckiem w domu - przeciez nie poleci wtedy do pracy!!!!! A 5 tys to oki zarobek- zona drugie tyle i jest super ;)

SunsetSuit - mialam na mysli ze facet 5 tys zona 5 tysiecy - bez dzieci i bez kredytow, z juk kupionymi samochodami to jest oki.

" komiczne Ty wszystko moje odpowiedzi ostatnio zbyt serio traktujesz" odpowiedzi wkurzonych kobiet zawsze traktuje serio :P a tak naprawde to ja niczego nie traktuje do konca serio... jak mawiaja - nie bierz życia zbyt powaznie, bo i tak nie wyjdziesz z tego żywy :P

Każdy ma inne potrzeby i inne wydatki, niektórzy zadowolą się rzeczami kupionymi za grosze i jakiejśtam sumy nie wydadzą np na kosmetyki, inni nie kupią czegoś poniżej danej kwoty, więc trudno określić uniwersalne zarobki... Zaradny facet to chyba taki, który jest w stanie zapewnić rodzinie życie na poziomie, a w dodatku gdyby coś się działo jest w stanie zrobić coś, aby było lepiej...

Jarek, ja jestem przekonana, że jestem bardziej zaradna i zarabiam dużo więcej niż Ty kiedykolwiek będziesz zarabiał... to w kontekście polskich szmat... nie przesadzaj, bo jestes żałosnym gówniarzem nie mającym pojęcia o zyciu... a Twoja frustracja, którą przelewasz na necie jest spowodowana kompletnym nieudacznictwem życiowym

jestem kobietą Komicznego - otoz przeczytalam i wyrazilam opinie - facet powinien zarabiac 5 tys, a do tego jak zona faceta zarabia drugie tyle to jest spoko.

Gość trojmieszczanka
Mój facet zarabia mała połowę-jedną trzecią tego co ja. Ale starcza na to, by się sprawiedliwie na rachunki zrzucić i to jest ok. W domu też zrobi, ile trzeba. Nie pije, nie bije, nie szlaja się, nie ogląda za dupami, robi śniadania, obiady i kolacje, mizia po pleckach, do kina zabiera, meble składa, nie narzeka, jak jestem rozczochrana, nie narzuca swojego zdania, nie robi trudności, w ogóle jest intelignetny, uczciwy, miły i niekłopotliwy (i nie chrapie :P ). W dodatku całkiem niezłe ciacho z niego. Na szczęście większość kobiet nie docenia powyższych zalet, więc mogę spać spokojnie. :P Jakbym zarabiała więcej, to nawet mógłby siedzieć w domu jak dla mnie, bo tworzenie mi sprzyjających warunków do pracy i nauki oraz odciążenie z prac domowych jest warte bardzo wiele. W nosie z zarobkami facetów. Grunt to własne. :)

Gość amant amant
to ja Cię biorę w ciemno :)