Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaarolka84

czy Wasi mężczyzni mówią Wam...???

Polecane posty

jeśli na pytanie czy ładnie wyglądasz odpowiada, że wygląd nie jest najważniejszy - to przecież KAŻDY mógłby odnieść wrażenie, że jest brzydki, każdy mógłby się źle poczuć... dziwny jakiś... a czy wasze życie seksualne się układa?

Gość kaarolka84
układa się sama dostrzegam, że robię dużo tak jak On chce, i w kwestii wyglądu i ogólnie życia np. kiedy ja mam coś w planach to mówie mu o tym, radze się, pytam się czy to zrobimy, a On załatwia swoje sprawy stawiając mnie pzred faktem dokonanym

Nie wiem, czy napisze na temat, nie czytam wszystkiego, ale tak pomyślałam o sobie i nie rozumiem nadmiernej potrzeby bycia komplementowana, dla mnie to jest sprawa miła, ale nie priorytetowa. Liczą się czyny.

Gość moj maz mi nie mowi
ale jak mam cos fajnego , albo fajnie wygladam, lapie mnie za biust albo ogolnie sie slini. Wystarcza mi.

Gość glamorous27
baby ju z takie sa, chociaż 3/4 to paszczury jakich mało, kazda chce słuchać jaka jest piekna, śliczna, zgrabna i wogóle. Ja widze jak faceci na mnie patrzą, i to mi wystarcza, nie musza nic mówić, prawdziwi faceci, nie buraki spod bloku.

Gość Dziewczyna swojego chłopaka
Mi mój tez nie mówi...ale kiedyś z nim tym rozmawiałam i powiedział ze on tak ma poprostu nie jest tak strasznie wylewny ale musze przyznac ze jak trovche do niego ponazekalam to mówi mi czesto ze ladnie wyglądam mimo iż także jestem przeciętna. Pozatym nawet gdyby mi tego nie mówił to nic ja wiem ze mnie kocha a to ze tego czesto nie powtarza to wynika z jego charakteru...jestem tego pewna bo bardzo dobrez go znam :)

Gość kaarolka84
wydaje mi sie ze jest tak bo teraz jestem za nim, kiedys On musiał sie starac, zdobyl mnie i jest jak jest

Gość glamorous27
ja sie nie interesuje przecietniakami, bo ci gwiżdżą na ulicy z zachwytu i sie slinią, sypiac głupie komentarze, to nie sa prawdziwi mężczyźni, to jakis podgatunek.

Gość kaarolka84
to nie chodzi o prawienie komplementów caly czas, czy ślinienie sie obcych facetow po prostu milo jak mezczyzna ktory Cie kocha, jest twoim męzem od czasu do czasu powie cos milego

Gość wszyscy święci się odezwali
mówią, czasmai za często, że az nie wierzę mu :P