Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szeptowa

Jesienny topik

Polecane posty

hmmm?palpitacje dziewczynom w glowie;) tak na marginesie te palpitacje nie od kawy -fajna sprawa:)gorzej jak dziecie po domu sie kreci namietnie a i wieczorem z 5 razy przychodzi bo tamto ,siamto az czasem nerwy czlowieka biora.coz minely czasy \"wolnej chaty\";) pozarlam talerz ciastek i mam za swoje -zolądek mnie boli😭 pisalyscie o bolesnym okresie.ja widac naleze do niewielkiej grupy co nic ich nie boli .nic a nic...ale kilka dni przed czuje sie strasznie.placze.kloce sie.newowa jestem.męcze sie sama ze soba😠 . jak to jest u was?ja czuje sie jak świr na dopingu.......

ja też tak mam, najpierw zajadam się słodyczami i czipsami a później ryczę, kłócę się, mam depresję, ale nie boli nic.

mnie ochota na nocne jedzenie nie koniecznie przed @ się zdarza, mam często takie nocne akcje, a później weź i to spal. Muszę na jogę się zapisać.

Gość Bez nazwy
🖐️ przyłączam się, o ile pozwolicie :) taki smętny wieczór trochę mam, w kapciach i piżamie przez cały dzień, ale cały miesiąc intensywnie, więc przydał się taki jeden całkiem leniwy dzień. Większość z was ma mężów, narzeczonych, dzieci i wnuki, ja nie mam ani wnuka ani dziecka ani męża czy narzeczonego, jestem całkiem sama, ale nie samotna, chociaż ktoś tam gdzieś w oddali jest, ale jeszcze na stopie znajomy-znajoma, zobaczymy co z tego wyjdzie. Jestem z Warszawy :D i o zgrozo mam pracę, ale zmieniałam w ciągu roku już 3 razy :-o No to tyle.

wynajmuję mieszkanie, na własne mnie jeszcze nie stać, a w kredyty nie chcę się pchać, mam prawko i samochód, to pierwsze zdałam za 3 razem a to drugie dostałam w prezencie od rodzeństwa, no i chyba tyle... ach uwielbiam podróże, nie marzy mi się duży dom z ogrodem i gromadką dzieci, uwielbiam zimę, najlepiej srogą, nalewkę, wino, owoce morza i moje przyjaciółki :) Matko nigdy w tak krótkim czasie nie określiłam siebie.

Ja niestety, oprócz tego, że bolesnie to i depresyjnie również 😡 Jestem zła już prze d@, w trakcie niosę burzę z piorunami, zmienne nastroje, wycie w poduszkę, krzyki...jestem po prostu paskudna. Ot tak zwyczajnie złoszczę się na słońce, że zachodzi akurat a nie wschodzi. Domownicy raczej unikają spotkań na drodze :P potem jak ręką odjął :) Bez nazwy..ubarwienie ładne...witaj w gronie tych różnych ;) Niezobowiązująco sie przedstawiłaś, ale przyjemnie. Cosik się znajdzie z tego co lubisz...choćby naleweczka. Mam wiśnióweczkę, w sam raz na wieczór :)

ja nie mam aż tak bolesnych, żeby zaraz mdleć, ale jakiegoś apapa czy ibuproma trzeba zarzucić, odnośnie nocnych wypraw do kuchni, to mam tak samo jak Ty, przed @ nie znam dnia ani godziny, kiedy wkroczę do kuchni.

Bez nazwy...jednak dotyczy to każdej z nas...jak mniemam ;) albo wiekszości. Tez pochłaniam niezliczone ilości...czego się tylko da. Zaraz potem (to zaraz trwa tydzień0...zaczynam odchudzanie na jogurtach...i jestem w tym monotonna...:D:P

Lepiej...tylko zawsze brak mi wytrwałości ;) szybko zaprzestaję. A swoją drogą to nieczasowa jestem :) Jeżdżę rowerem. Jedyny obecnie wysiłek :D

widze nowa kolezanke, witamy serdecznie:) Twoja \"sytuacja\" zyciowa moze troszke vardzuej podobna do mojej takze tym bardziej mi milo:) jezeli chodzi o wysilek fizyczny to ostatnio joga choc to szczyt wysilku nie jest ale strasznie odstresowuje a w moim przypadku to zbawenie:) hehe gdyby nie samochod to i bylby przymus na ruszenie \"tyleczka\" a tak to wszedzie go worze ;)

zapomniałam o moim kocie, a ile przeszłam, żeby właściciele zgodzili się abym miała go ze sobą, wiadomo mieszkam nie na swoim, ale udało się i mogłam przywieść moją bestię :) i wcinam sałatkę bananową czekając na czas honoru.

Ja tez ogladam tv i pewnie dzis juz nic nie napisze ale jutro na pewno Milego wieczorku

Gość rozpierducha wiossenna
:P

Dobry wieczór dziewczynki :) Wpadłam na chwilkę, ale zaraz uciekam :) Jutro będę :) Życzę miłego wieczorku :) Buziaki :) Aha i witam Cię Bez nazwy :D

A ja też witam wszystkie nowiutkie koleżanki:).Dzieciaki śpią słodko,chałupka ogarnięta po tajfunie jakim jest kąpiel i kolacja[wieczór ogólnie cały],ja pachnąca i padnięta lecę spać,wcześniej oczywiście batonik;).Spokojnej nocki i do jutra dziwczyny. A co do tv,to nie bardzo jakoś mam ciągoty.Czasem jakiś serial wystarczy raz na miesiąc i tak się wie o co chodzi:-P,częściej wiadomości pogoda i coś o domu dzieciach,ale tak najbardziej to polskie filmy lubię oglądać te nowe i stare też. Ale ,miałam się kłaść a nadaje jak najęta.Spadam już .

Dzień dobry 🖐️ Jeszcze śpicie, dlatego cichutko zostawię parujący termos z kawą. I maślane rogaliki. Zbieram się do pracy. Nadają pochmurny i deszczowy dzień. Ale cóż, niebawem znowu weekend :P Będę zaglądać dzisiaj, bo mam wolniejszy dzień. Tym co poszukują pracy, życzę powodzenia. Pracującym chwili oddechu w ciągu dnia. A uśmiechu wszystkim nam :) 🌻 Miłego dnia

czesc dziewczynki:) zimnoooooooo,pochmurnoooooooo😠 sladu nie ma po wczorajszym sloneczku😭 zaspalam dzisiaj ...niby slyszalam budzik ale jakos ruszyc sie nie mialam ochoty:P tak milutko i cieplutko pod kolderką ...... milego poranka:)

Dzień dobry :) Ja tez już w pracy jestem, mam tu stały dostęp do internetu takze postaram sie cześciej zagladac nawet pomimo tego że jestem w pracy. Mam ten plus że nikt mi tu nad głową nie siedzi i nie soprawdza, wiem co mam zrobic a kiedy mogę odetchnąć.. fajna sprawa. Pracy dzis zapowiada sie dość sporo ale opanuje sie a po poludniu planuje jechać do Empku po prezent dla kolegi, jutro 33 lata kończy. Miłego dnia

No dziewczynki się pojawiły...:) Widzę, że dostęp do netu w pracy jest dość powszechny. Ja też w wolnych chwilach przeglądam net. Zawsze jest coś ciekawego do sprawdzenia, poszukania, napisania... Właśniw wróciłam ze spotkania firmowego. Dość nudne...ale poszłam póżniej na kawę. I powiem tak: dopadł mnie trans poniedziałkowy....senność, głupawka, pobudzenie :P I zaczał sie kolejny tydzień z naszego zycia :D