Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Jestem już tak zdsperowany,że zapłace 2000 PLN każdej która...

Polecane posty

Gość lump z wersalu
Urzekła mnie Twoja histeria!

a najgorzej se czuje jak widze parki niedawno bylem w krakowe na spacerze nocnym i tam same pary, na NK tez kazdy sparowany z mojej klasy to polowa juz dziecko ma czuje sie jak odludek jak niepelnosprawna weersja faceta albo jak imtacja czlowieka, a te dziewczyny co je poznaje i gadamy jest fajnie jak mi wyskakuja z textem,,tylko sie we mnie nie zakochaj'' to juz mnie rozwala od srodka centralnie, zazcalem myslec ze moze ja nie zasluguje na milosc, ? tylko czemu nikogo nie zabilem, nie zdradzilem, nie rzucilem wiec nie wiem co jest nie tak,

Gość koniecznie zaczekaj
człowieku 22 lata to dopiero na swiat : co ty taki neicierpliwy, a może szukasz w nie tych miejscach gdzie trzeba?

Gość prym
KURWA DEBILE TO JEST PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zawiedziona25
czemu chcesz komus placic???a jesli kiedys ci braknie pieniedzy bo np stracisz prace,to co wtedy???on odejdzie i cie zostawi a ty bedziesz dalej sam.Chłopie TY masz dopiero 22 lata,wszystko przed Tobą.Moze jeszcze nie spotkałes tej jedynej,szczerze Ci powiem ze na siłe nie ma co szukac tej drugiej połoweczki.Bo potem sie załuje.wiemto z doswiadczenia.poczekaj a miłosc sama cie z nienacka dopadnie

Gość Rasowa krowa
Żebyś tak napisał 2 lata temu to bym sie z Tobą umówiła... krucze włosy, brązowe oczy, i gorące serce to moje atuty...ale ty spałeś i przespałeś...

>> Wujek to smutne co piszesz Nie smutne. To żałosne :o I smieszne, ze takie przegrane gówno w ogole śmie łeb wychylac publicznie :o >>miłosci nie da sie kupić Fizyczną da się :classic_cool:

to nie jest prowokacja , , zdaje sobie sprawe ze niektorzy moga tak to odbierac ale co na to poradze ? nic ! a najorsze jest to, ze ta pier.. samotnosc jest moja ostatnia mysla jak ide spac i jak wstaje..i najgorsze ze mam przeczucie, ze nic sie nie zmeni, uplynie rok jeden dwa trzy i nic se nie zmieni w tej materii jak jestem sam tak bede,, bo niby gdzie ja znajde, z choinki mi sie urwe ? ja juz nawet dalem spokoj z tymi spotkaniami chyba, bo jak mam ciagle takie teksty slyszec....to jeszcze bardzej boli w srodku

Santo Subito=> Heh, ale sobie wykombinowałeś...! :) Nie jestem Żydówką, ale jestem zagorzałym przeciwnikiem antysemitów.

...nawet Wafel ni potrafi mnie tak rozśmieszyć :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość koniecznie zaczekaj
może jest rzeczywiscie zdesperowany?

A czy potrafił byś pokochać kóraś z tych dziewczyn? Może nie tylko one nie chcą żebyś sie w nich zakochał? Nie jest tak, że brałeś je pod uwagę tylko ze względu na to, że szukasz partnerki na siłe? Może tak normalnie to nawet byś na nie nie spojrzał? Możę sam nie potrafiłbyś poczuć do nich czegoś i ich pokochać? Może po prostu lepiej poczekać? Może miłość przychodzi w najmniej oczekiwanych momentach?

Gość ofe rma
widzę że jest tu sporo zwolenników dobrego humoru: "miłosci nie da sie kupić " "a jesli kiedys ci braknie pieniedzy bo np stracisz prace,to co wtedy???on odejdzie i cie zostawi a ty bedziesz dalej sam."

camp nou wiesz kim dla mnie jestes ? zwykłym prostakiem ze sklepu pod Gsem ktory czeka bo miecho rzucili i pasze dla swiń, nie wiem co chcesz tu udowodnic swoimi glupawymi docinkami wiem co o mnie sadzisz i starczy, po co w kolko to samo piszesz ?

>> wiesz wogule nlotku co to po lacinie znaczy santo subtito ? Nie, powiedz mi mistrzuniu :classic_cool: A wiesz jak po polskiemu pisze się "wogule"? :o

Gość koniecznie zaczekaj
wujek jesooooooo człowieku ale ty kaleczysz ten jezyk nasz ojczysty masakra

Gość podzywacz 433/22
Ależ y głupi i pusty wujek. Puknij się w czerep. Za kasę to sobie możesz lepiej na dziwki iść. Rany słabo mi się robi od takich tępaków. Ja swój pierwszy związek i pocałunek z dziewczyną miałem w wieku 25 lat. Kuna nawet nie chce mi się pod ciebie podszywać, pod takiego przegrańca. 🖐️