Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Jestem już tak zdsperowany,że zapłace 2000 PLN każdej która...

Polecane posty

Gość ofe rma
"wujek jak bym była młodsza to bym Cie chetnie poznała[za darmo]bo jestes wrazliwy i taki milusi " oj złośliwa, ładnie tak biednemu wujkowi złudne nadzieje robić?

a kto to ta użytkowniczka ? a jak bym sie zakochal to bym podwyższyl stawke jakos albo nie wem do 3ciej pracy poszedl i by dalej ze mna byla może a moze sama by sie przekonala do mnie z zcasem....

Gość totalna klapa
a i jeszcze cos. Autorze tematu - przegrałeś z kretesem :D

To jak ty chcesz 3 prace ciągnąć to ja nie wiem kiedy czas na ten związek znajdziesz...:)

mówi sie z kredensem ;) iem że przegralem... miłość i szanse na taka prawdziwa bezinteresowna.. wiec chce mieć chociaz jej namiastke, chociaż tyle po to ten temat powstał

"Santo Subito o tak chce brutalnie niegrzeczna byłam" No, grzecznej to ja Cię nie widziałem, piszesz oczywistą oczywistość :P.

"Santo Subito o tak chce brutalnie niegrzeczna byłam" Połączenie mojego nicku i tego co napisałaś brzmi wyjątkowo perwersyjnie :classic_cool: Dostaniesz klapsa 😴

A może przyjdzie Prawdziwa miłość! Czemu mówisz o tamtej, że była prawdziwa i jedyna???? Jak by tak było to dalej bylibyście razem i nic by tego nie zmieniło!!! Chyba trochę idealizujesz przeszłość:/

wielu już tu takich jest na kafe co im móiono, że ,,macie czas'' i co minely lata a oni nadal sami.. nawet znam takich 2 przypadki w realu... niestety od 21-22 czas umyka coraz go mniej, do 30stki juz tylko 8 lat a ja w wieku 30 lat chcialbym miec juz wlasna rodzine a nie przychodzic do pustego domu i pić wodke przed telewizorem dla zabicia samotnosci...

Gość --------------Materialistka
no chodz sie pobierzemy pokochamy i bedą fajne dzieci 😘

bo skoro pozniej nc nie udalo sie z zadna nna to widocznie tamta byla prawdziwa i jedyn, dlatego teraz chce chociaż namiastke tego

Gość daria1755
w sumie jestem chetna, masz kase a kasa to duzo, przy Tobie nie zgine bo jestes zaradny a to wazne. to żenimy sie:D?

Gość to może ...
zapisz sie na portal randkowy

Gość ofe rma
"Oferma nie wierzysz mi?" oczywiście że ci wierzę. naprawdę wierzysz w to co mówisz. co nie zmienia faktu że robisz wujkowi złudne nadzieje. gdybyś go poznała też usłyszałby tekst w stylu "jesteś świetnym kolegą" albo "tylko się we mnie nie zakochaj". SZCZEGÓLNIE gdyby to było 10 lat temu.

tylu chamów zdrajcow na swiecie ma kbiety czy meneli pijakow co cala wyplate przchlewaja, albo nie daj boże tłuka żony wlasne ma milosc, zwiazek, nawet byle lanser z golfa 3 ma na NK profil z dziewczyna co go kocha nad zycie a tu czlowiek, sam jak kołek naprawde az taki najgorszy jestem heh .

Gość --------------Materialistka
napisales tylko 2 tys w temacie i od razu taka dyskusja hehe no to wymiekam :o

zapisalem sie, i poza puszczaniem oczek i paroma wiadomosciami, i kilkoma bezowocnymi spotkaiami w kazdym rejonie polski od szczecina po kraków i nc to nie dalo nie udalo sie zbudować nic na dluzej...