Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Jestem już tak zdsperowany,że zapłace 2000 PLN każdej która...

Polecane posty

Gość bezprzesadyzmu
Przecież jesteś młody masz dopiero 22 lata;/ wiec w czym problem?! nie rozumiem...Penie poznasz kogoś i nie koniecznie musisz za to płacić...

Gość jacek1982
na forum xl-pozytywwnie poszukaj tam sa spragnione maczugi :>

Wafel miał kolegę Andruta, który nigdy nie miał kobiety. Żadna go nie chciała. Andrut co dzień analizował swój problem. Obiektywnie Andrut był i jest nawet przystojny, nawet miły i nawet inteligentny. Analizował i robi to nadal, co dnia uwagi zapisując w zeszytach. Wafel zpaytał go kiedyś: -Andy, stary kocie, stara dupo (cytuję oryginalną wypowiedź Wafla), stara mordo, powiedz no, ty, mi powiedz a ile, no ile, ile tych kajetów, ty już masz? Andrut na to: -797.

zrozumcie że ja nie chce dzwki ruchnac i wyjsc ! chce miec bliskosc, cieplo ! chociaz udawane bo na prawdziwe nie mam co liczyc nawet ten ostatni rok mi to uświadomil w 100 %

Być z kimś na siłę ( nie mówię tu o płaceniu za to, tylko o byciu z kimkolwiek byle nie samemu) jest czymś najgorszym:( Wolała bym być sama niż z kimś do kogo nic nie czuje:( Albo gdy ktoś nic nie czuje do mnie...

a mnie chciala , z tym ze moj przyjaciel okazal sie falszywym patałachem i to wszytsko rozwalil , toco mam go zabić z tego powodu i sam w kiciu zgnić ?

Gość daria1755
a gdzie pracujesz ze masz takie zarobki? 2000 jestes w stanie dac czyli zarabiasz pewnie ze 4000 lub wiecej, co to za robota? tez taka chce, masz szczescie a nie pier**l o zwiazku bo to sie zawsze zle konczy, milosci nie ma! ludzie zrozumcie swiat nie jest taki piekny jak niektorzy wierza..

Gość --------------Materialistka
ja za kase zrobie wszystko 😘 mozemy sie nawet ożenic :)

Gość taniocha z ciebie
za 2 koła bys sie ożeniła?? tania jestes

a ja już wole być z kimś , zawsze lepiej to zasnac przy boku kogos czy gdzies z kims wyjsc, albo zakochwac sie ciagle nieszczesliwie i cierpieć

Gość bezprzesadyzmu
zrozumcie że ja nie chce dzwki ruchnac i wyjsc ! chce miec bliskosc, cieplo ! chociaz udawane :-( to bez sensu... z biegiem czasu zakochasz się w tej dziewczynie i co póżniej?:-/

oj moje kochanie chodż Cie przytule 😘

Gość ofe rma
"ludzie zrozumcie swiat nie jest taki piekny jak niektorzy wierza.." piąteczka 🖐️

>> zorientujesz sie jaki miał nick On pisze w kółko to samo Kochałbym cie mocno :classic_cool: Wujek, ty ani po łacinie, ani po polsku nie umiesz gadać :D

Gość lump z wersalu
dawaj fotkę wydrukuje włożę do cukierniczki i będę dzieci straszył

mam 2 prace jedna to doradztwo ubezpieczeniowe druga to kierowca trasy miedzynarodowe i jeszcze na dodatek studiuje co mi po glupiej kasie jak nie ma nawet sie z kim z niej cieszyc a juz wycieczki samotne mnie nudza czy samotne weekendy w takim sopocie czy kazimierzu dolnym

Gość totalna klapa
o to jest coś dla użytkowniczki debeg :D

>> jedna to doradztwo ubezpieczeniowe Buhahahahahahah :D:D:D:D Agencina ubezpieczeniowy :o:o To taki akwizytor, tylko zamiast odkurzacza wciska jakieś polisy :o Przegryw stary po całości :o Nie tylko z babami 🖐️

mmmmmm no to juz czas to zmienic ja tez sama samotna mloda i niewinna 😘

Gość powariowali wszyscy
powariowali wszyscy 22 lata i taka desperacja, ja mam 28 lat, rok temu zostałam sama i co ja mam powiedziec :O