Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninam

Czy ktoś tak jak ja czeka, że w październiku pokażą się 2 kreseczki na teście

Polecane posty

Cześć dziewczyny!!!! Aga - ja też wczoraj dostałam @:( Trudno, trzeba zacząć od nowa, przykre to jest ale coż.

Zabusia widzę, ze ty w dobrym nastroju:) co u Ciebie, jak się czujesz?????

hej dziewczynki :) widzę, że dalej będzie Wam potrzebne wsparcie i trzymanie kciuków... ja jestem zawsze do usług :) miłego dnia :)

Hej ninam u mnie tak humor dobry ale stresik przed odbiorem wyników cały czas tłumacze sobie ze skoro test cos wykrył to musi być ok ale kurde ciężko sie przekonac o 10 mam miec wynik :) mam nadzieje ze bedzie ok i już 1 grudnia pojde oglądać maluszka

Baderko oj przydadzą się te kciuki, przydadzą. No kurcze do trzech razy sztuka, musi tym razem wyjść więc dziewczyny musicie się wysilić i mocniej trzymać kciuki:) Zabusiu - zobaczysz, że wyniki dziś bedą dobre tak sie cieszę, ze Ci się udało i też trzymam kciuki za Ciebie. Napisz jaki są wyniki, a o której masz je odebrać?

ninam telefonicznie bede wiedziec o 10 a popołudniu pójde odebrac papierek BOJE SIE JAK cholera :( Kopnijcie mnie w tyłek masakra

a jednak jedziemy w teren masakra a ja nie wzięłam sobie parasola :( i chyba nie bede miaal jak zadzwonic spytac o wynik masakra musi być dobrze skoro dowiem sie z papierka :)

To ja Ci dam jeszcze jednego kopa:) Dawaj znać jak tylko bedziesz coś wiedzieć!!!!

Zabusiu, wiesz już coś?????? A co tam u pozostałych dziewczyn????? Liebe, fifi9 , oczekująca maleństwa, Ja tez czekam no i Mot odezwijcie się!!!

mam info z terenu... od żabusi ;) jej wynik to 148,5 , wg. norm laboratorium 4-5 tydzień... :) :) :)

jeju, jak się strasznie cieszę!!!!!!! HURA!!!!!!!! Zabusiu, to teraz już Ci mogę pogratulowac!!!!!!!!! sciskam Cię mocno:)

Bo wiesz baderko, ja w sumie to też jej gratulowałam, ale ona była taka spanikowana, że robiłam to tak nieśmiało:) Baderko, kedy ty mnie będziesz tak sciskać?????:) No napiszcie jak robić tego dzidziusia, żeby zrobić:)

jak robić żeby zrobić? no nie wiem, my zawsze robilismy normlanie, chyba tak jak każdy... znaczy u nas była to pozycja na łyżeczkę i potem pupa w górze przez jakiś czas... nie wiem czy to klucz do sukcesu, ale nam się udało ;) Nina niech będzie, że wyściskam Cię w okolicy Świat... ale byłby prezent :)

Skorzystam z Twoich rad, począwszy za 7 dni:) No i liczę na przedświąteczne uściski:)

juz jeste szczęsliwa i moge śmiało powiedzieć będe mamą :) Baderka dzieki za przekazanie wieści ode mnie :)

Zabusiu jaeszcze raz GRATULACJE!!!!!!! Cieszę się, że wszystko poszło po twojej myśli i że będziesz mamusią:)

Gość NieGrzecznaAga24
hej to jednak nie okres tylko plamienie mialam... myslalam ze okres mi sie zaczyna...ale jak nie bylo tak nie ma....jestem 4 dni po terminie okresu ...juz mam nadzieje ze moze jeszcze nic straconego...chyba dzis kupie test....dodam ze mierzylam temperature i szczerze mowiac nie wskazuje na ciaze tzn. przedwczoraj o 7.00 mialam 36,85, wczoraj 36,6 a dzis wstalam poźniej tzn kolo 10 i temperatura byla 37...juz nie wiem co myslec... chyba pozostaje mi tylko zrobienie testu:). Ae i tak cos czuje ze sie rozczaruje. pozdrawiam wszystkie oczekujace no i gratuluje ŻABUSI:)

Aga, zrób test i sytuacja bedzie jasna, nie potrzebnie się stresujesz, a po za tym jak to ciąża to z plamieniami lepiej się udać do lekarza. Ale ja mam nadzieję, że u ciebie to też ciąża, życze Ci tego z całego serca:)

ja miałam temp 37 od 3 dni równo 37 wiec może to ciąża u ciebie test zrobiłam w czwartek i wyszedł cien cienia a dzien potem bete i wynik 148,5 wiec test powinien byc wyrazny a nie był

cześć:) a ja wrociłam wczoraj od męża:) fajnie było ale za wami tez sie steskniłam:) @ jeszcze nie ma

My też się cieszymy, że z nami jesteś!!!!!!! Karola, a kiedy Ty właściwie masz dostać@?????

cześć kobietki, gratulacje żabusia! WOW! Ale Ci cudownie!!!!!!!!! :) Przepraszam, że się nie odzywałam - zajęłam się pracą,żeby nie myśleć o tym ,co mi się przytrafiło.. . Ciągle jestem w kiepskim nastroju psychicznym . Plamienia dopiero co mi się skończyły i nie wiem co dalej powinnam zrobić - do mojej wizyty u gina jeszcze 2 tyg, jak myślicie - iść wcześniej gdzie indziej???

Gość NieGrzecznaAga24
tak więc zrobilam dzis test... i niestety tylko 1 kreseczka... ehhh... a okresu jak nie bylo tak nie ma...juz nie wiem co jest:( chyba musze isc do ginekologa...:/

oczekująca maleństwa , cieszę się że znowu do nas zajrzałaś:) Musisz czekać aż 2 tygodnie do gina???? Ja na Twoim miejscu bym poszła do innego no chyba że jesteś zadowolona ze swojego, ale to strasznie długo musisz czekać. NieGrzecznaAga24 , przykro mi , że jednak teraz nie wyszło:( Wiesz mi za pierwszym cyklem starań @ spóżniła się 7 dni, więc ja narazie bym poczekała jeszcze kilka dni i dopiero wtedy do gina.

hej mój wynik okazał sie jeszcze wiekszy niż dowiedziałam sie przez telefon :) 181,4 :) to może byc nawet 6 tyg ciąża :) Mąż długo dochaodził do siebie ale wieczór był bardzo miły :)